+2 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (311 puan) tarafından

2021 de Yarısını yaktınız memleketin yine yangin alev alev yanıyor Antalya lanet olsun tarla tapu aşkı için yaktiginiz ormanlara nefret ediyorum etimle kemigimle nefret ediyorum insan bunu yapar mı Antalya yine cayır cayır yaniyor bir kısmı da merkezde evimden gorunuyor dumanlar aşırı rüzgar var Allah'ım sen yardım et .

17 Cevaplar

+4 oy
(3,829 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bana göre bu kundaklayanlar birileri tarafından tutulmuş, neden mi ?? Çünkü iklim kanunu denen saçmalık çıksın ve onaylansın kimse ses edemesin diye yani insanları sömürüp esir hale düşürmek için kısacası zenginler daha zengin fakirler daha fakir olsun diye, dilerim Allah'tan bunu her kim bile bile yapıyorsa onca masumun ahı üzerinde olarak içi ve dışı cayır cayır yansın İNŞALLAH!!!

(3,274 puan) tarafından

Cansuece yargıtaya girecek diyorlardı,gitmedi mi?

SP tam olarak neresi yanıyor bacım? Güzel üşkemin içinden geçtiler. Sakarya tarafıda öyle. Kime üzüleceğimize şaşırdık

(311 puan) tarafından

Eş zamanlı yapıyorlar hep böyle yaptılar ******** köpekler Antalya ne zaman coksicak ve rüzgarlı o günü seciyorlar heryer orman çünkü Manavgat Güzeloba Serik yanıyor şuan çok büyümüş 

(3,274 puan) tarafından

Dün akşamda rüzgarlıydı,hep aklıma geldi. Rüzgara atacaklar suçu. Yemesekte yedik sanıyorlar. Bu haltı yapanın yanına kâr kalıyor. Her türden canlıya oluyor olan

(311 puan) tarafından

İki gündür rekor sicaklik var Allah hayır etsin 

(3,274 puan) tarafından

Amin cnm, serin aslında kalkan tarafı. Yandık kaç gündür hamd olsun

-Reklam-
+2 oy
(322 puan) tarafından

Bu yangınları çıkaranların elleri kolları kopsun inşallah , güzelim ülkeyi 3 senede neye çevirdiler. Hayvanlar bağıra çağıra canlı canlı yanarak öldüler keza 11 şehitimiz canlı canlı yandilar . Sebep olanların Allah tez zamanda çıkarsın inşallah 

(311 puan) tarafından

O kadar üzgünum ki ..

0 oy
(252 puan) tarafından

Allah im yarrabim bgunde öyle rüzgar varki canım Konya da aynı sekilde çok rüzgar var Allah'ım yanan yerlere yağmur ver 

(311 puan) tarafından

O kadar şiddetli ve alev gibi esiyor Manavgat Serik Güzeloba yanıyor şuan 

(252 puan) tarafından

Eskişehir in dumanı bize geldi hep eşime dedim Duman var diye yok kız sana öyle geliyordur dedi ama değildi yani sizi düşünmek bile istemiyorum tam gobegindesniz rabbim yardım etsin ama doğal yangın değil bunlar bilinçli bence 

(311 puan) tarafından

Ya biraz cik merkezden cam ormanlarini yakip kesip zeytin ekip tapu aliyorlar 

0 oy
(4,851 puan) tarafından

Yangını çıkartanı sallandırmak lazım . Bak ozamn ormana adım bile atabilirlermi

(311 puan) tarafından

Ya yok daha saklıyorlar Halk linç edecek diye deliriyorum benim memleketimin her köşesi orman cayır cayır yaktilar ya

(4,353 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

aalında vatan hainliği bu ve affı yok diye biliyorum orman yakmanın. ama maalesef bilinçsiz bir milletiz. hala anız yakılır, yoldan sigara izmariti atılır. zaten hava sıcak, yangın için her ortam müsait. minicik bir dikkatsizlik nelere mal oluyor. 

ha bilinçli yakan hainler de var. zaten vatansız onlar. kim olduklarını dememe gerek yok sanırım🤦🏼‍♀️

(4,851 puan) tarafından

Bilinçsiz olarak yakan zaten kendi bilse onunda vicdanı sızlar

Ama bilinçli olarak yapan vatan hainleri ciğeri 5 para etmez incancıklar var . 

Ne istiyorsunuz güzelim vatanımızdan ne istiyorsunuz o masum dilsiz hayvanlardan 

Kaç kişi öldü yangınlarda ailelerinn yüreği yandı. Rabbim o sebeb olanları kat ve kat cezasını versin öbür dünyada yanmak nasılmış göstersin inşallah 

(311 puan) tarafından

Sözün bittiği yerdeyim gözlerini toprak doyursun 

0 oy
(9,081 puan) tarafından

pazar gunu cikip geliyiruz bizz 

(311 puan) tarafından

Merkeze mi canan 

(9,081 puan) tarafından

kalkanda villa kiraladik  canim . . gecen sene çavdirdaydik. bu sene islamlar da kiraladik. 10 gun kadar antalyaliyiz☺️

(311 puan) tarafından

Merkeze uğrarsan gel kahvemi iç 

(9,081 puan) tarafından

insallah kuzum :) sagolasin dusunmen yeter😘😘🥰

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Rabbim yardımcımız olsun gerçekten 2021de Muğla'da Antalya'da yanan yerlere villa diktiklerini görünce kalbim parçalandı, bu vahşete inanamıyorum, içim aklım almıyor, kıyamet kopsa elimizdeki fidanı dikmemiz gerektiğini biliyorum ben içim almıyor Allah gerçekten sonumuzu hayretsin

(311 puan) tarafından

Ya otel ya sera ya zeytin tarlası 

0 oy
(53,863 puan) tarafından

bilerek kasıtlı yakiliyor durduk yere bir yerde cikar ve sondurunce biter gider ulkeyi yaktilar

(311 puan) tarafından

İki gündür rekor sicaklik var ve rüzgarlı ne hikmetse bugün oluyor 

0 oy
(3,191 puan) tarafından

Sakaryada aynı şekil sönmüyor dahada artmış durumda güzelim sakarya şuan kapkara :( yesilligi bol olan sakaryanin içinden geçtiler Allah ıslah etsin halen daha köyler boşaltılıyor masum canlıların sesi kulağımdan hiç gitmiyor:((

(311 puan) tarafından

Antalya da öyle :( Allah bu dünyada yaktıkları canların hesabını almadan oldurmesin 

0 oy
(1,724 puan) tarafından

Yaktıkları ateşte yansınlar. Önceden planlanıyor bunlar ne hikmetse hep rüzgârla günlerde çıkıyor bu yangınlar 😫

(311 puan) tarafından

O kadar diyecek söz var ki ama içim çok buruk çok amin diyorum çok aminn

0 oy
(3,550 puan) tarafından

Oncelikle gecmjs olsn tum halkimiza ayrica size.Rabbim yapanin yanina koymasin dagdan indiler metropolleri yakiyolar simdide

(311 puan) tarafından

Allah yardımcımz olsun 

0 oy
(1,665 puan) tarafından

Ya burda Sakarya'da öyle bı yerde başladıki yangın herkes perişan oldu ya bunu bile isteye yakanları şu cuma günü Allah cayır cayır yaksin inşallah sabahtan beri is temizliyoruz Allah belalarını versin inşallah kimki vatana hainlik ediyorsa🤲🤲

Yeter ya yeter

(311 puan) tarafından

Allah yakarak alsın canlarini 

(1,665 puan) tarafından

Amin kim sebep olduysa ya valla polislere okadar uzuldumki ilk defa böyle bişey gördüm Allah bidaha göstermesin 

0 oy
(952 puan) tarafından

Ormani yakanı sende yakacaksın! 

Kedi ve köpeğin kulağını kesenin sende kulağını keseceksin! 

Kadını çocuğu öldüreni sende öldüreceksin!

Devlet duy sesimizi

(311 puan) tarafından

Duymuyor duymuyor 

0 oy
(897 puan) tarafından

Allah İnşirah ferahlığı versin yangınla mücadele eden herkese. Rabbim tez vakitte yağmurla bereketlendirsin inşallah çok üzgünüm çok. Giden canlara mı yanayım, yanıp kül olan onca ormana mı yanayım, alın teriyle kazanılmış ve tek gecede bütün malını mülkünü kaybeden insanlara mı yanayım. 

Yangında hayatını kaybeden bütün emekçi kardeşlerimize Rabbimden rahmet diliyorum mekanları cennet ruhları şad olsun 

(311 puan) tarafından

Aminn Allah yardım etsin 

0 oy
(5,575 puan) tarafından

Terör bitmişti değil mi :)

(252 puan) tarafından

Bize de bunu yedirdiler 30 tane silah yakilmayla kaç yıllık terörü 10 dakika da bitirdiler 

(5,575 puan) tarafından

Terör bitmez. Silah sustu derler ama kibrit çöpü silah olur bu sefer. 

(311 puan) tarafından

Silahla bir kişi ölür bununla insan hayvan karış karış siliyorlar memleketi sabahtan beri itfaiye ambulans geçiyor önümden 

0 oy
(2,829 puan) tarafından

Allah yardimcimiz olsun, dün arkadaşlarım aradı bizi de Antalya'dan. Çok yanıyor diye. Gerçekten artık mali da geçtik can derdindeyiz. Bikmadilar karış karış toprak bölüşmekten

(311 puan) tarafından

Allah kahretsin yapanları yanıyor çok rüzgar var 

0 oy
(7,977 puan) tarafından

Çok kötü buralar ateşin sıcaklığı geliyor allahım korusun bi an önce söndürürler inşallah sabah 10 dan beri devam ediyor yangın git gide büyüyor 

(311 puan) tarafından

Fatma nasıl Serik tarafında şuan 

(7,977 puan) tarafından

Serikte değilim canım ben otaraftan bilgim yok

0 oy
(3,096 puan) tarafından

Bu sadece anız meselesi değil canım bilinçli olarak yapılıyor her yerde aynı anda başlatılıyor farkında iseniz kim yapıyor ise yatacak yeri yok oradaki hayvan ve haserstlarin hesabını veremez

(311 puan) tarafından

Bilerek tabiki eş zamanli 10 yer yanar mi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 386 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Cimcime (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,776 soru

24,063,706 cevap

330,265 kullanıcı

...