+11 oy
862 göst.
Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından

Bir kaç soruya denk geldim uzun zamandır burdayım ilk defa böyle gördüm x kişisi arka arkaya 2 soru atıyor belki kimsesi yok soracak kimsesi yok buraya danışıyor bir diğer kişi de tersliyor arka arkaya post açıyorsun diye rahatsız oluyorsanız okumayın geçin işsiz gibi akşama kadar burda dolaşıp tek tek sorulara cevap veren kişiler bunlar aynı kişinin iki sorusuna cevap verince batıyor evde hıncınızı kocalarinizdan cocuklarinizdan alamıyorsunuz burdakilerle savaş veriyorsunuz soru sorunca eleştiri mi desek yargilami mi desek linç mi desek sizden istediğimiz sorumuza cevap onu bile doğru düzgün yapmıyorsunuz kadın kadının düşmanı gerçekten 

21 Cevaplar

0 oy
(516 puan) tarafından

Evet çok doğru mesela bende bir kaç soruda denk geldim birisi sinirle birşeyler yazmış yazım yanlışı yapmış burda bir grupta altına dalga geçmiş şöyle yazılır gibi ne yazıdığını tam hatırlamıyorum çok garibime gitti birde bir soru sorulunca yoruma başka şeyler yazıp farklı bir konudan grup olan arkadaşlar var mesela sohbet ediyor tamam sohbet edilmesi için fakat biri birşey söyleyince hiç tanımadığı birinin farklı bir konudan sohbet etmeside enteresan geldi bana sonuçta soran kişiye bildirim gidiyor özel mesaj alanı var burda birde linç etmek isteyenler soru soruyor eğer o doğru değil söyle olmalı diyincede hemen saldırıya geçiyor buda değişik 

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 946 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Seymeryem (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,758 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Zeynep (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,149 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy