+12 oy
677 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

Bir kaç soruya denk geldim uzun zamandır burdayım ilk defa böyle gördüm x kişisi arka arkaya 2 soru atıyor belki kimsesi yok soracak kimsesi yok buraya danışıyor bir diğer kişi de tersliyor arka arkaya post açıyorsun diye rahatsız oluyorsanız okumayın geçin işsiz gibi akşama kadar burda dolaşıp tek tek sorulara cevap veren kişiler bunlar aynı kişinin iki sorusuna cevap verince batıyor evde hıncınızı kocalarinizdan cocuklarinizdan alamıyorsunuz burdakilerle savaş veriyorsunuz soru sorunca eleştiri mi desek yargilami mi desek linç mi desek sizden istediğimiz sorumuza cevap onu bile doğru düzgün yapmıyorsunuz kadın kadının düşmanı gerçekten 

21 Cevaplar

+6 oy
önce (2,778 puan) tarafından

Yani aynı şeyi şuanda sende yapiyosun. Başkasına insanları gereksiz eleştirme derken sende elestirenin görüşünü eleştiriyorsun. Ya burası serbest bir platform. İnsanlara şunu demeyin bunu yapmayin demek için fazla anonim bir platformdayiz.yani😂 kimse kimseyi yomlendiremez. Kadın rahatsız olmuştur yazmıştır, öbürünün istediği kadar post açma hakkı vardır günde 50 tane de açabilir. İkisi de farklı şeyler isteyip bunlar doğrultusunda tartisabilirler yani hemen kocaya bilmem neye ıssız demeye ne gerek var. Siz niye hem cinslerinize yok işsizler yok hıncını alıyorlar diye cikisiyorsunuz. Yani dediklerinizde haklı bile olsanız sizin yaptığınız da pek dostane değil. Önce çuvaldızı kendimize batiralim. Burda post açıp kim olduğu belirsiz kişilere satasip laf atmadan, kimse asıl sizin siniriniz var ise o anki posta kişinin yorumunun altına yazalım bence. 

önce (27 puan) tarafından
+2

Bence sende elestiren tarafsin ben olanı biteni yazdım çünkü çoğu insan etrafında yansıtmadığını başkalarına yansıtır ve bende onların yaptığı kadına düşmanlık diyerek aynı şekilde karşılık veriyorum ben böyle yapmıyorum değil yapanları yargiliyorum tipki burasi saydığınız gibi nasıl anonim bir yerse herkes herkesi yargilayabiliyorsa bende onu yapıyorum yapanların yaşayan tarafın gözünden bakıyorum ben yapmıyorum gibisinden bir algı yaratmadim rahatsiz olup hakaret edip yargılama farklı bir durum ben yargılamiyorum demedim tabi ki eleştiri yapabiliyoruz kimse kimsenin hayatını bilmiyor kimse kimseyi tanımıyor ama bir post açtı diye de on tane post açıyorsun cevap vereceğimizi mi sanıyorsun yorumu bana pek dostane gelmedi ve çok kırıcı ve bu uygulamada belki 800 kişi var sadece aralarında 2 3 tanesi öyleyse ben bunların kalbinde bir art niyet ararım o kişiler de bakıyorum tek tek postlarına cevap veriyorlar ama sadece 2 tanesi cikisiyor ben öyle insanlara kadın dayanışması yapabileceğimi sanmıyorum kimsem yok sormak istedim diyen postun altına on tane açıyorsun demek kadın dayanışmasını geçtim  insanlık değil bana göre ki hatırladığım kadarıyla böyle yazmıştı geri kalanı hatırlamıyorum o iki üç kişi kaostan beslenen bir kişiyse bu durumun o kişinin sorduğu soruyla veya hakarete uğraması anlamına gelmiyor

Bende onu diyorum sizde aynısını yaptığınız şeyi neden eleştiriyorsunuz. Ben eleştiren tarafta değilim bilmeden birde insanlari böyle suclayip sen soylesin böylesin diye yaftalamakta bir kadına yakismiyor. Bu böyle açılan 373838 post. Bende hepsine arkadaşlar uygulama izin veriyor kimseye düşmez herkes istediğini istediği kadar post acar diyen taraftim. Bilip bilmeden bence sen söylesin demek asıl kadın düşmanlığı. Bu arada sinirlenmeden biraz onu ozumse, haklısın bence de ama bu tip durumlarda biraz cesaretli olup kişiye yazsan daha iyi olur senin içinde diyorum ben. Kişilere yazarak harcasaniz enerjinizi post sahibine de destek olursunuz. O kişilerde ortaya çıkar herkes öğrenir. Sizde böyle aynı eleştirdiğiniz gibi sert yorum yapmaktan kaçınmıs olursunuz. Daha az sinirr olursunuz.  Tanıdığın tanımadığın insanalra kocanla dövüş evinde söz geçir yok ıssız demek sana da yakışmıyor 

önce (7,518 puan) tarafından
+2

@Cansuece en mantıklı yorum 👏👏

Kim yorum attıysa herkes benimle aynı düşünce de okursan ben o postu hatirlasam kim olduğunu yazardım merak etme ben kendime yapılmış gibi üzüldüm onu okuyunca o yüzden tepki veriyorum 

Ben de haklısın diyorum ama bu şekilde ifade etme, sende aynısını yapıyorsun diyorum dostum.

-Reklam-
+3 oy
önce (561 puan) tarafından

Haklısın 😁

önce (56 puan) tarafından

İmran ben feyzos

İnşallah düzelir de gelir kötü birsey yoktur inşallah 

önce (3,129 puan) tarafından

Napiyon baciiii nickleri niye degisiyonuz

Gizlilik ihlali vs olmuş gmileden  telefonuma filan erişilir diye yeni hesap açtım 😀

Ahahhaha iyi yaptin 

+3 oy
önce (215 puan) tarafından

Yazdığın soru çok göreceli olmuş . Kime göre? Neye göre? Ayrıca burası herkese açık bir platform, insanları post açarak yönlendirebileceğini düşünmüyorum 😌

önce tarafından düzenlendi
+2

DP sensen eğer hatırladığım kadarıyla sende çok sert eleştiriler yapıyorsun herkese açık platform olması bunu yapabileceğin anlamına gelmiyor benim açtığım postta da 2 3 soru soruyor bebeğiyle ilgili kadın alta biri yazmış ki Günde kaç post açıyorsun yeter hangi birine cevap verelim vermek zorunda mısınız bak geç akşama kadar işsiz gibi bütün soruların altında var aynı kişinin 2 sorusunu arka arkaya cevaplamak istemiyor o kişinin kimsesi olmadığını varsayalim yaptığı hoş değil ve hemcinsime bunu yapanı savunmayacagim üzgünüm insanlar size soru sormak için burda sorularına cevap vermeleriniz için burda kalkıp da müge anliya Esra erola çevirmeye gerek yok olayları siz soruları cevaplayın istemediğinizi cevaplamayin yeterli zaten kimse sizin eleştirilerinizi çekmek veya yargılanmayı çekmek zorunda değil 

Yanlış hatırlıyorsun canım ben kolay kolay sert eleştiri yapmam . Sinirlendiğim zaman post içeriğinde ki anlatılan kişilere karşı sert eleştiri yaparım 😁

önce (26,012 puan) tarafından

Oyyy sümoş sen baya yalnis anlasilmissin. Pamuk yureklidir post sahibi o karistirmissin🥲💫

Canımmm emoşummm ❤️❤️❤️🥰

@SY ♥️💫

+3 oy
önce (1,559 puan) tarafından

Aynen öyle linç için kaostan beslenen bir topluluk var burda bende yaşadım bu durumu bir sorumda

+3 oy
önce (1,490 puan) tarafından

Çok haklısın canım . Benim de başıma geliyor. Soracak kimsem yok yere ters cevaplar geliyor ben de onları cevaplamıyorum. Direkt kadını yargılıyorlar. 

+2 oy
önce (1,568 puan) tarafından

🤔🤔🤔🤔🤔

+2 oy

Aman bacii burası böyle ne desende boş o yüzden salla gitsin 

Feyzoyu dinle o ne diyosa dogru diyo 

+2 oy
önce (5,649 puan) tarafından

Kadın düşmanı felan değilim ama bu teknolojide, bu imkanlarda kendini dünyaya kör cahil bırakan insanlara kadın olsun erkek olsun tahammülüm yok. Linç etmek derseniz deyin ama ben yine de bildiğim doğruyu söyleyeceğim. (Bu arada cevabım senin konundaki kadınla alakalı değil asla)

+2 oy
önce (3,130 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bazı kullanıcıların aynı grinin farklı tonları ile ilgili soru sorması, platform kalitesini az/çok düşürüyor. Önemli sorular altlara düşüyor. Çoğu kişi bu yüzden rahatsız. Ama bunu sertçe eleştirenleri asla onaylamıyorum. Ben yorum yapmadan geçiyorum zaten.

Hem burası ne kadar sohbet bölümü olsa da, Güzin abla köşesi de değil. 

+2 oy
önce (853 puan) tarafından

Ayhh ağzını bal yesin bacım valla o kadar doğru yere değindin ki. 

Sorulan o kadar saçma sapan sorular varken gayet makulca sorulan sorulara düşman gibi saldıranlar var resmen. Ve dediğin gibi kocasına sınır olan stres atmak isteyen gelip buradaki insanlara çatıyor maalesef ve bu da platformu kullanılmaz hale getiriyor ki insanlar artık yazarken bile tereddütte kalıyor acaba linç yer miyim diye 

önce (357 puan) tarafından
+1

👏👏👏doğru söze ne söylenir ki bilemedim ben

İlk günlerde burayı severek geliyordum 

Baska bir nikle sitede guvenlik açığı ile o eski nikimi kapattım.ve bunu açtım.

Ama şimdi eskisi gibi değil 

Merak ettiğim görüştüğüm arkadaşlarım var 

O sebeble arada gelip gidiyorum 

Hal hatır sormak ve onları görmek için.

Dediğin gibi arkadaşım post acarken dikkatli olmaya çalışıyorum.

önce (853 puan) tarafından

Bende 6 yıl önce geldim bu platforma bazı sebeplerden dolayı diğer hesabımı sildirip bunu açtım burdan çoğu kişiyi tanırım ederim ama gerçekten platform eskisi gibi değil. 

Nerde o eski kadınca platformuuuuuu😀

Benim daha 2 ay yada 3 aylık ama buraya gelişim 

+2 oy
önce (14,746 puan) tarafından

Bazı insanlar egolarını laf sokarak tatmin etmeye çalışıyorlar maalesef

+2 oy
önce (1,329 puan) tarafından

Çok post açmakla değil ama bazen bazıları çok ciddi kırıcı oluyorlar.. Bazı postlar da gerçekten gereksiz ama kabul delim..

Bir kere post açmıştım soru amaçlı değil sadece yaşadığım bir olaydan üzüntü duyduğumu yazmıştım yorumları bir görsen Allahhh neler neler.. Ağzın olan konuştu hemde nasıl varya olamaya değil arada basit bir yeri vımbızzladı ilk yorum geri gelenler kendi aklı fikri yokmuş gibi sadece o cımbızlanab yeri konuştu baktım cahil üstüne cahil doluştu yorumlara  kaldırdım postu.. 

+2 oy
önce (1,219 puan) tarafından

Bide şu var mesela bir post açılıyor arkadaşları olduğunda gayet düzgünce yazarlar ama yenı biri olduğunda topa tutarlar.😀

+2 oy
önce (1,568 puan) tarafından

İnsan bazen doğurduğunu düşman oluyor boşver burayı en azından kimse kimseyi tanımadan yazılan göre yorum yapıyor fazla onemseme

+2 oy
önce (131 puan) tarafından

Evet o yüzden anonim olduğum halde sormak istediğim çoğu şeyi sormuyorum çünkü tanımadıkları görmekdikleri kişilere bile çok fazla önyargılı davranıyorlar onların gereksiz yorumlarını okuyacağıma hiç yazmam daha iyi diyorum

+1 oy
önce (3,081 puan) tarafından

Ben bu eleştiri güruhunu hiç anlamıyorum zaten soran linç almamak yada laf soz olmasın diye yazıyor buraya çoğu kişi seni hemen kötü olan ediyor 

+1 oy
önce (5,780 puan) tarafından

Ben de bazen art arda post açıyorum. Kimene değil mi? Sayıyı bilmiyorum ama sonuçta birden fazla post açma hakkım var. Bu neden birilerini rahatsız ediyor anlamıyorum. Bence kendilerine kavga arıyorlar sataşmayı seviyorlar huzursuzluktan besleniyor böyle insanlar

Ben sana sataşmayı seviyom 😁

Ahahah sen sataş 😀 

Evet canım var öyle bi kaç kişi banada denk geldi 

Ters ters cevap verenler 

Kaliye bile almadım 

Çünkü bir çoğu klavye artistligi yapıyor 

Aynen öyle. Buraya kafa dağıtmak için giriyorum bide dengesiz insanlarla muhatap olmak istemiyorum

+1 oy

Valla canım ben yorum yaparken kalp kırmamaya çalışan insanları yargılamadan assalayıp küçük görmeden ama cokta üstten bakmadan tarafsız yorum yapan post açan birisiyim 

Belki yaşım geregi yaşım 43 olgun davranmaya çalışıyorum

Bakmak isteyen eski postlarıma bakabilir.

+1 oy
önce (189 puan) tarafından

Aynen geçen bir post açtım herkes açtı ağzını yumdu gözünü hakaretler havada uçuştu alt tarafı içimi döktüm 

önce (3,471 puan) tarafından
+1

Ağzına sağlık cansucum kesinlikle katılıyorum kendisini düzlüğe çıkarmaya çalışıyor post sahibininn üzerinden ama senin konum çok başka beee güzelimm

Hayır birde birşey deyince linç etmiş oluyorsun ya, ne yapalım aynen kanka adam sana aşık falan mı yazalim. Aşık oldum çocuğumu birakamiyorum diyen kadına da alkış tutmadilwr diye beni linç ettiler deme millet için bı zahmet ayıp ayıp. Biraz utanman olsun

Asıl linç tayfa denk gelmedi bile emin ol,.biz sana güzel dille medenice yazdık daha anla sırf diye. Destek al dedik çocuğun için yapma önce boşan dedik. Sen linç görmemişsin. Gerçek hayatta olsan taslanirsin 

👏👏👏

Ben böyle insanlardan bahsetmedim anlatırken işte 

+1 oy
önce (5,132 puan) tarafından

Burayı eskisi kadar sevmiyorum 

Şimdi gelir linç tayfası böyle dedim ya 

Bi kac kez post açtım direk eleştiri direk tersleme direk anlamadan dinlemeden 

Hani gerçekten bazı insanlar çok acımasız çok kötü 

O yüzden eskisi gibi girmiyorum da eskisi gibi cevapta yazmıyorum 

Bazi insanlar anlamak istediği gibi anlıyor