Günaydın kızlar
Gününüz aydın
Yolunuz ufkunuz ışık olsun
Nasılsınız iyimisiniz?
Ben sabah 9 da kalktım
Kahvaltı yaptım
Şimdi cay vakti
Hadi gelin beraber içelim
Kötüyüm ya güne kötü başladım
Neden ne oldu ki
Anlatırsan dinlerim
Post açacam şimdi canım
Bnd cay eşliğinde yaprak dökümü izlıyorum:)
en güzel dizi ya
Sorma oncedena hıc bakmazdım bilmezdim sonra telden bi başladım her fırsata izliyorum
Günaydın herkese Bizde bitirdik kavaltiyi evin heryeri is bana saglam bı temizlik beni bekliyor olsun bunada şükür bebekle dolana dolana yaparım inş
Çay içtim bende takılıyorum burada sekizde kalktım bir saat annemle konuştum kahvaltı yaptık kızlarım ile takiliyoruz
Oh maşallah size
Maşallah
Günaydınlar iyi diyelim iyi olsun bnde7de uyandım sonra oğlan uyandi kocayı ise gönderdim sonra cocukalr kahvaltı yaptı kızı kursa götürdüm oğlanı uyuttumdu şimdi uyandı sabah kahvemi ictimdi kahvaltı yaptım birazdan da ya kahve içer yada karpuz yeriz oglusumla sonra evi supurcem çamaşır katlicam
Evde iş bitmiyor ki ya
Ev işi nankör yaptıkça yapılıyor
Aynen valla
Günaydınlar diyetteyim sabah 7 de güne kahve ile başladım ve yarım saat sporumu yaptım işlerim de bitti tek çamaşır var o da makine çalışıyor daha yavaş yavaş başım tutacak gibi yine 😒🤦♀️
Migren mi var canım geçmiş olsun
Kahveye afiyet olsun
İş için kolay gelsin
Çok teşekkür ederim abla size de afiyet şifa olsun
Bilmiyorum ki bu son zamanlarda çok ağrıyor şiddetli ve uzun süreli duruyor 🤷♀️
Çok sıcak ya ondandır gülüm
Benimde öyle
Gece sıcaktan uyuyamadım sabah erkenden banyoyo koşup duş aldım. Kahvaltı ev işi derken şimdilik oturuyorum . Öğleden sonra da komşuya çaya gidecem..
Afiyet olsun canım
Günaydın bende gardırops hesabı açmaya çalışıyorum kullanmadıklarimi uygun fiyatli saticam becerebilirsem
İnşallah olur
Günaydın canım. Kahvaltı yapalım bayağı oldu. Bulaşıkları yıkadım çamaşır vardı onları katlayıp yerleştirdim oğlanı uyuttum. Duşa girdim. Şimdi oğlan uyandı içeriyi süpürecem işim bitecek.
Eline sağlık canım
Çoktan afiyet olmuştur 😀
Dün düzeni şaştı benimkiler kalktı ikisıde sabah 6 gibi uyuduk
Uyandık atıştırdık küçük uyudu kıza sarılı uyuyacam bende🥰
Oh mis arada olur öyle
1,468,850 soru
24,064,975 cevap
330,318 kullanıcı