0 oy
79 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (40 puan) tarafından

Pzt akşamı kusma ve ateş başladı.. Salı günü geçer diye bekledim..Çarşamba günü öğlen acile götürdüm kan tahlili sonuçları temiz çıktı serum takıldı.. ertesi gün kusma olmadı ama şimdi dün geceden beri yine kusuyor napacağım bilemedim..

Hiçbirşey yemiyor içtiği suyu bile kusuyor..

5 Cevaplar

0 oy
önce (14,805 puan) tarafından

Canım ultrason bakıldı mı kızımda kusma sebebi ile gittik bağırsak düğümlenmesi teşhisi kondu basınçlı serum fizyolojik ile açtılar alttan. 

Crp olmuyor ki canım düğümlenmede şiddetli kusma. Çocuk su içse kusuyor. Yine gidersen bence hocam olabilir mi diye sor. Usg bakılsın 

önce (40 puan) tarafından

Başka bir belirtisi var mıydı canım.. sadece kusmadan dolayı mı düğümlenme olmuş.. kakasını yapmadı iki gündür.. ishal olsa yapardı demi.. ben tekrar gidiyim doktora geceden beri 3 kez kustu

Sadece şiddetli kusma canım aynı şekilde arkadaşımın oğlunda oldu onda karın ağrısı da vardı 

Anladım canım bende götürüyüm çocuğu böyle olmayacak gibi teşekkür ederim

Rica ederim canım Allah şifa versin 

-Reklam-
0 oy
önce (1,649 puan) tarafından

Acil pek detaylı anlamayabilir sadece tahlillere bakarlar en iyisi çocuk doktoruna götürmek iyice bir araştırılsın neyi var neyi yok diye

Çocuk hastanesinin aciline gittim.. hiçbirşey yemiyor sadece beni emiyor onuda kusuyor..

önce (1,649 puan) tarafından

Olsun çocuk doktoru görsün muhakkak hemen randevu alıp götür bence çocuk doktoruna daha detaylı araştırılır hem böyle tahlil yapıldığını acile getirdiğine falan söylersen daha detaylı bakarlar artık çocuk midesini mi üşüttü başka bir şey mi dokundu diyeceğim bilmiyorum yani bağırsaklarla ilgili de sorun olabilir en iyisi çocuk doktoruna gidip baktırmak

0 oy
önce (22,609 puan) tarafından

Hemen yine acile gitmelisin 

0 oy
önce (24 puan) tarafından

Ateş ve kusma ise influenza büyük ihtimal bnmde iki çocuğum öyle oldu devlet hastanesinde tahliller temiz çıktı gecmeyince özele gittik orda bunun testini yaptılar pozitif çıktı. İlaç verildi 1 haftaya hicbirsey kalmadi

0 oy
önce (3,074 puan) tarafından

Geçende haberde de çıktı ya çocuk kusuyormus karnından mıknatıs çıktı bağırsak sorunu da olabilir sen çocuk doktoruna görür yine

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde izmirli2 (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 495 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,731 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,121 soru

24,026,756 cevap

328,469 kullanıcı

...