+1 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bjjtresvnöiğougfrxvn

6 Cevaplar

+1 oy
(9,079 puan) tarafından

of og off. benim sacta baya yipranikda yeni sarisin oldum diye. yumurta sarisi az bi hindistan ceviz yagi mayonez zeytin yagi ve bal karistirip vbeklet 40 dk aonra soguk suda yika. 

hergunde şunlardan suruyorum kurmizilinolan hergun diger ikisisi haftada bir. cok iyi geldi

image

(9,079 puan) tarafından

aciciyi sari olan yerlere mi degdirdin naptin . ustten cikan siyahlara sadece surmen gerekirdi o da iyi besarwt

-Reklam-
0 oy
(739 puan) tarafından

Badem yağı sür

0 oy
(8,639 puan) tarafından

Keratin bakımı en iyisi ayrıca saç uçlarından kesrirdikce kendine geliyor saç. 

0 oy
(167 puan) tarafından

Eczaneden evingen miydi hatirlamiyorum ama e vitamini ampulu almistim cok iyi toparladi benimde uclari yanmisti. Dustan sonra nemli iken ampulu kirip uclarina suruyordum. 1 ampulu 2  3 kez kullanabilirsin. Tavsiye ederim. 

0 oy
(5,667 puan) tarafından

Rosmann da satılan,Isana markalı saç ürünlerinin çok iyi olduğu söyleniyor. Tekli maskelerden alıp yapabilirsin. 

0 oy
(5,678 puan) tarafından

Benim saclarim belime kadardi ve koyu kumral istiyodum. Arkadasimin onerdigi kuafore gittim acti sacimi ve sacim acayiiip kotu oldu koptu yandi. Kendi kuaforume gittim. 2 3 ayda bir kese kese kurtuldum o saclardan. Bana kendi kuaforum 1e1 elma sirkesi ve sac kremi karistirip sur demisti. Eski formda olmasa da bi tik toparlamisti ama en kesin cozum yavas yavas kesmek.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...