+1 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bjjtresvnöiğougfrxvn

6 Cevaplar

+1 oy
(9,083 puan) tarafından

of og off. benim sacta baya yipranikda yeni sarisin oldum diye. yumurta sarisi az bi hindistan ceviz yagi mayonez zeytin yagi ve bal karistirip vbeklet 40 dk aonra soguk suda yika. 


hergunde şunlardan suruyorum kurmizilinolan hergun diger ikisisi haftada bir. cok iyi geldi

image

(9,083 puan) tarafından

aciciyi sari olan yerlere mi degdirdin naptin . ustten cikan siyahlara sadece surmen gerekirdi o da iyi besarwt

-Reklam-
0 oy
(809 puan) tarafından

Badem yağı sür

0 oy
(8,751 puan) tarafından

Keratin bakımı en iyisi ayrıca saç uçlarından kesrirdikce kendine geliyor saç. 

0 oy
(169 puan) tarafından

Eczaneden evingen miydi hatirlamiyorum ama e vitamini ampulu almistim cok iyi toparladi benimde uclari yanmisti. Dustan sonra nemli iken ampulu kirip uclarina suruyordum. 1 ampulu 2  3 kez kullanabilirsin. Tavsiye ederim. 

0 oy
(5,750 puan) tarafından

Rosmann da satılan,Isana markalı saç ürünlerinin çok iyi olduğu söyleniyor. Tekli maskelerden alıp yapabilirsin. 

0 oy
(5,824 puan) tarafından

Benim saclarim belime kadardi ve koyu kumral istiyodum. Arkadasimin onerdigi kuafore gittim acti sacimi ve sacim acayiiip kotu oldu koptu yandi. Kendi kuaforume gittim. 2 3 ayda bir kese kese kurtuldum o saclardan. Bana kendi kuaforum 1e1 elma sirkesi ve sac kremi karistirip sur demisti. Eski formda olmasa da bi tik toparlamisti ama en kesin cozum yavas yavas kesmek.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler


1,471,399 soru

24,098,428 cevap

332,230 kullanıcı

...