+1 oy
179 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (119 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar İyi geceler Bugün Şok'a gittiğimde karışık kuru meyvelerin olduğu bir paket gördüm Amigo marka kuru incir kuru kayısı üzüm gibi kuru meyveler vardı içerisinde paketin içerisine açtım ve baktım aldıktan sonra ve daha sonra aklıma geldi acaba bunlarla aşure yapılır mı diye resmi yüklemeye çalışacağım eğer resim yüklenirse görürsünüz zaten paketi yoksa ayrı ayrı alıp doğramak mı iyi

image

olur aşureye bu paket içeriğindeki olan kuru meyvelerde olur mu sizce Paketi açtım baktım ve içerisinde gerçekten de her meyveden vardı doğranmış halde yine size de sormak fikir almak istedim Belki daha önce alıp deneyiniz olmuştur diye

4 Cevaplar

0 oy
(1,008 puan) tarafından

Bende surda bekliyim bakalım merak ettim yorumları. 😀

-Reklam-
0 oy
(5,070 puan) tarafından

Ne var meyve olarak 

(119 puan) tarafından

Kuru üzüm kayisi incir 

(5,070 puan) tarafından

TTamam tek tek ayir hepsini sicak suda islat incirleri en son altini kapatinca koy uzumlerde siyah uzum kus uzumuyse onlari da altini kapatinca koy ki karartmasin olur niye olmaz bu da kuru meyve degil mi 

(119 puan) tarafından

Evet evet hepsi kuru meyveler 

0 oy
(6,335 puan) tarafından

İçini açıp baktın mı

(119 puan) tarafından

Baktim normal doğranmış hali vardı kuru meyvelerin

(6,335 puan) tarafından

Eee naptın sonra paketi yerine mi koydun geri

(119 puan) tarafından

Hahaha ilahi kız hayır aldıktan sonra evde acip baktım 

0 oy
(1,931 puan) tarafından

Olur ama bereketsiz olmazmi ayrı ayrı almak daha mantıklı bide ayırıp suya koyucan 4 paket alsan gene az olur sanki ama

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 719 göst.
0 oy
21 cevap 591 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 227 göst.
+1 oy
12 cevap 342 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde selinocalan (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,431 soru

24,098,918 cevap

332,269 kullanıcı

...