+1 oy
237 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,886 puan) tarafından

Kizlar akıl vermenize ihtiyacım var bilmiyorum çok tereddutluyum 3 yaş kızımı yarın kreşe yazdıracam bize biraz uzak servisle gidip gelecek serviste hosteslerde oluyor ama bilmiyorum çok tereddutluyum kararsızım ne yapacağımı bilmiuorum evde çok sıkılıyor ve bunaliyor kendim gotiremem malesef hergun otobüsle büyük kızım var özel çocuk onunla biryere gidemiyorum sizce ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen göndersem de icim rahat etmeyecek okuldan yana sıkıntı yok okulu öğretmenleri çok iyi araştırdık ama servis konususa teredutluyum

8 Cevaplar

+1 oy
(1,447 puan) tarafından

Doğrusu nedir bilemem ama ben vermezdim çok küçük 

(1,886 puan) tarafından

Bende servis konusunda işte çok tereddutluyum canım evde çok sıkılıyor bunaliyor büyük ihtimal servis yüzünden vermekten vazgececem 

-Reklam-
+1 oy
(23,324 puan) tarafından

Bence okula alışana kadar bir süre sizinle gidip gelsin. Sonraki aşamada bir de servise ayrica alışması iyi olur 

(1,886 puan) tarafından

Aslında başta ben dedim bir iki hafta onunla giderim servisle alışana kadar içim rahat olana kadar serviste hosteste olacak ama anne yüreği hep tedirginim evde de çok sıkılıyor bunaliyor enerjisine yetişemiyorum arkadaş ortamini sosyalleşmeyi çok seven bir çocuk 

(23,324 puan) tarafından

Ya servise seni aliyorlarsa kesinlikle dediğin şekilde yapmalısın. Bazı servisler almiyor diye duymuştum.  Dediğin gibi 3 yaştan sonra çocuklara çok ihtiyacı oluyor. Oğlumu 3 yaşta gondermedigime pişman oldum. Dediğin gibi evde duramiyodu çocuk. Kızım 3 yasa geldiği zaman göndermek istiyorum inşallah.  Bakalım hayırlısı 

+1 oy
(7,147 puan) tarafından

Size yakin yok mu benim icim rahat etmez gecen donem antalyada cocuk servisten inmis ogleden sonra ailesinin haberi oluyor o haberden beri kucuk yasta veremezdim ben

(1,886 puan) tarafından

Yok canım yakin yok malesef anaokullari da almıyor evde çok sıkılıyor bunaliyor sosyalleşmesi çok seven bir çocuk arkadaşları geçen kayitlar ne zaman başlıyor sormaya gittik kızım eve gelene kadar ağladı orda kalmak istedi

(1,886 puan) tarafından

İşte bende ondan korkuyorum kızım servisten iner gormezler aşırı hiperaktif bir çocuk bir saniye yerinde asla durmayan bir çocuk ablam omceden servis hostesligi yapiyordu bıraktı kızımdan küçük çocuklar geliyormuş biz birakiyorduk diyordu ama yine teredutluyum

+1 oy
(429 puan) tarafından

Servis okulun kendi servisi ? Taşeron servis şoförleri var sıkıntı.Bir de aradaki km ne kadar? Ben de verdim 4 yaşındayken servise sorun yaşamadım.okulun kendi servisiydi.öğretmenler de dahil vardı serviste gidip gelirken.

(1,886 puan) tarafından

Geçen kayitlar ne zaman basliyor sormaya gittik canım herkes arabasıyla getiriyormus anlaşmalı oldukları servis firması yokmuş bugün gidip konusacam yine eşimle kızımın okul saatleri ters yoksa o bırakırdı km bilmiyorum canım ama arabayla on dakika 

0 oy
(2,146 puan) tarafından

Benim oğlun 3 yaşında başladı kreşe. Ev yakın olduğu halde servise verdim .benimde özel gereksinimlj çocuğum var onunla gitmek sabahları sıkıntı oluyor diye . En iyisi servis .tabi alışana kadar durmayabilir kreste ilk günler siz yanında olsanız daha iyi .yanında derken bahçede falan bekleseniz ona gorunmeden daha iyi .

0 oy
(3,263 puan) tarafından

Benim oğlum o yaşta gitti ben çalışıyordum şimdi diyor ben orada çok mutsuzdum diye 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

servis yonetimi  ve histes  onemli. bazi servislere 6 aylik bebek bile emanet edilir . misal yani .  bazi hosteslere servislere 10 15 yas cocuk bile emanet edilmez . o yizden bence hostes onemli. servistekilerin yaslari nedir ne degildir hepsine ayni derecede sahip cikiliyormudur onlari ogrenmen konusman gerek.  

0 oy
(516 puan) tarafından

3 yaş bence kreş için erken belki oyun grupları olabilir. Ama servis konusuna gelince 1. Sınıftan önce vermezdim. Benim oğlumda 3,5 yaşında çalıştığım için mecburen bu sene vericem artık kreşe 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,048 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,990 soru

24,147,778 cevap

334,734 kullanıcı

...