0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (3,494 puan) tarafından

Kizlar 4 sene oldu kardeşim Amerika'da kaçak olarak gitti sonra calisma izni aldı geçen gün mülteci mahkemesinden çağırmışlar adresi iş yeri flan hep belli şansımı deniycem belki oturma iznim yada çalışma iznmi verirler tekrar dedi mahkeme sırasında tamam sen burdasın demisler snra tutuklamislar dosyası açılıp tekrar karara bağlanacak mış asıl yapilacak mahkemeyede 2 yıl var mış ya tanıdınız yada duyduğunuz başına böyle bi durum gelen var mı . Ya sınır dışı edilecek yada orda kalmaya dvm edeck şuan içerde psikolojik olarak berbat durumda biz burda perişan olduk ne kadar daha içerde kalır 3 gün oldu 

4 Cevaplar

0 oy
(5,326 puan) tarafından

trump delisinin ne yapacağı belli olmaz. 

(3,494 puan) tarafından

Yeni karar cikarmis bula bula bizi buldu 

-Reklam-
0 oy
(7,038 puan) tarafından

Bilgim yok post yukarı çıksın

0 oy
(4,365 puan) tarafından

Bizim daha mahkeme olmadı ama Trump deli. Gerçekten ne olacağı belli olmaz Allah yardımcımız olsun

(3,494 puan) tarafından

Yeni yasa çıkarmış ne yapacağı belli değil valla şaştık 

0 oy
(3,343 puan) tarafından

1 haftaya yakin kalir amerika nasil bilmiyorum ama kanada eger kacak olan kisi yakalanirsa 1 hafta 10 gun hapiste sonra karara gore ya oturum veriyorlar yada bileti alip turkiyeye deport ediyolar buyuk ihtimal oradada oyledir avukati yok mu mahkeme asamasindaysa bi avukati illaki vardir bi gorusun 

(3,494 puan) tarafından

Avukatı var ya öyle bir ülke ki mahkemede avukatı bile konuşturmamislar , avukat da demiş dosyası onaylanmış mahkeme karar verecek ama ne kadar sürede dava gorulur belli değil başka avukatta kefaret verelim bu sürede dışarda görülsün dava demiş yüzde 50 şansin var demis ama baya büyük bir miktar isteniyor şaştık kaldik

(3,343 puan) tarafından

Yakinimiz 16 bin kanada dolari verdi deport olunca geri iade etti devlet ama amerikada nasil bilmiyorum ne kadar istiyolar kefaret

(3,494 puan) tarafından

Dolarak olarak bilmiyorum 600 bin e yakın bişi demişler ama avukat versekte çıkarmazlar demiş. Dosyası onaylanmış tutuklu olarak bekliyceksin davayı demişler. Kardesimde dilekçe verelim ben geri dönmek istiyorum diyo valla hepimiz perişan olduk

(3,343 puan) tarafından

Allah yardim etsin insAllah tez vakitte cikar oradan 

(3,494 puan) tarafından

Sağol cnm insallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 123 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 902 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 221 göst.
+1 oy
3 cevap 181 göst.

Kategoriler

1,474,800 soru

24,145,039 cevap

334,634 kullanıcı

...