+1 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba hanımlar alt karın bölgemde gün içinde ara ara olmak üzere bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor birde göğüsümde arada sızlamalar oluyor bacaklarım çok ağrıyor bide. Adetime 9 gün var. Normalde adet olduğum gün kasık ağrısı yaşarım acaba hamilelik varmı testte yapmak istemiyorum erken diye aranızda yardımcı olabilicek olan varmı 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,306 puan) tarafından

Yumurtlama olduğundada bu belirtiler olyo

(4 puan) tarafından

Yumurtlama günün 7 gün önceydi ovulasyon testi yapmıştım

(1,306 puan) tarafından

Ovulasyon testini nasl kullanıyon nekdara aldn bilgi veririmsn

(12 puan) tarafından

Aynen bendede aynen öyle oldu hatta hamileyim kessin dedim günüm geldi tekrar adet oldum yani yumurtlama günlerinde bu oluyor normal bişey bu

-Reklam-
+1 oy
(1,380 puan) tarafından

Yani en iyisi gününü beklemen yardımcı olabileceğimiz başka bir şey yok malesef Rabbım gönlüne göre versin inşallah 🤲

(4 puan) tarafından

Amin herkesin gönlüne göre versin 

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

cnim okadar kendini dinleme bosver. hamileysende 10 15 gun sonra ogren ne olacak sonucta bebek zaten zamaninda olusacak  olusursa . sen kendini dinliosun ne belirti arasamda kendimi hamile hissetsem acaba diye. stndart hayatini yada kafa yorma hamilelige snucta korunmuosan yapacagin bise yok 24 saat dusunme mesela belirti arama

+1 oy
(72 puan) tarafından

Ben de adet olcagim gün evde eşim test yap diye tutturdu olmadığını tahmin ediyordum belirti falan yoktu ama test yapmıştım ve pozitif çıktı silik çizgi vardı şok olmuştum 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 232 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
+1 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
2 cevap 290 göst.

Kategoriler

1,472,134 soru

24,107,663 cevap