+1 oy
75 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,837 puan) tarafından

Kızlar saçlarm şuan kısa . Bağlanma derecesine gelsin boyatmayı düşünüyorum. Hiç boyatmadm hep içimde kaldı. Bugün görümcem kaynanam konuşurken lafı geçti. Görümcem beyazları daha da artırıyormuş boyamak dedi. İlk defa böyle bir şey duydum. Bende olsn yine boyatırm dedim. Aman dedi  kaynanam sürekli sürekli o mu boyanır. Kel oldm saçlarm yeni çıkıyor içimde kaldı saçın kıymetini anladm dedim. Sağlığım olsnda saçı ne yapacağım dedi. Bende öyle olmuyor işte saçta önemli dedim. Yani ben ne yapmak istesem hep bi eleştiri yapıyor  :) kızı boyamayı düşünüyorum deseydi sesi çıkmazdı Eminim :) hiç boyatmadm kızlar pişman olur muym  boyatınca.. 

5 Cevaplar

0 oy
(1,884 puan) tarafından

Ya zaten boya hemen akıyor, pişman olmazsın. Açıcı kullanmadan boya bir kere . Ne olacak ki Ayrıca Beyazlatmiyor yani hiç görmedim duymadım böyle bir sey

-Reklam-
0 oy
(5,009 puan) tarafından

😂 benim kayinbabamin bosver boyatma demesi aklima geldi 5 senelik geliniyim bi kere acik gordu onda da hastalandim yatiyodum gecmis olsun demek icin odaya daldi 🤭 icinde varsa boya bacim boyatmayan mi var benim kardesim 20 yasina gelmedi daha cocugun saclarinin arasi dolu beyazla erkek cocugu bi de hic boyatmadi etmedi 

0 oy
(9,082 puan) tarafından

niye beyazlatsin ki. saci bikez heryerini biyucan. sonra alttan uzadikca  varsa beyazlarin zaten cikacak sonra dip biya yapican siyah olan saclarini beyazlatmazki. beyaz olan saclar uzadikca beyaz cikacak yine bi degisiklik yok😂. her ay onunla niye ugrasilmasin ki atla deve degil. 100 liralik boya alip her ay 10 dakikada sacini biyayop 40 dk biya kafanda bekleyip yikarsin . bir saat bile surmez . isin ne gucun ne heray biyarain iste neguzel beyaz sacla durana kadar

0 oy
(9,638 puan) tarafından

Yaklaşık 10 senedir saçlarımı boyatıyorun olmadığı renk kalmadı böyle bi sorun ne yaşadım nede duydum 

0 oy
(2,875 puan) tarafından

Ben de duydum boyamak saçı beyazlatiyor diye. Bence zaten beyazlamaya meyilliyse saç boyatmasa da beyazlayacak kişilerde görülüyor bu durum. Yani boyatmasa da beyazlamasi artardi ama boyaya bagliyorlar. Benim beyazım çok, boyattım bir kere ama resmen 2 hafta içinde beyazlar tekrar belli olmaya başladı. Kuaförde boyatip 700 lira para vermiştim, saçım siyah başka renk yapmıştım. Şimdi malzeme falan aldım evde boyamaya çalışacağım siyaha. Ama boyalı saçın o ağır yapısı falan hoşuma gitmedi yalan yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
2 cevap 188 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 236 göst.
+1 oy
4 cevap 355 göst.

Kategoriler

1,470,919 soru