Arkadaşlar memnun kaldığınız buzdolabı ve derin dondurucu modellerini paylaşır mısınız?
Annemin buzdolabı Samsung
Derin dondurucu da yedi dolaplı Vestel memnun
Teşekkür ederim🌹 buzdolabında model olarak hangisi, biliyor musun?
Bu canım
Bence simens geniş iç hacmi var
Evet, onu araştırdık annemgil için. Çok güzel de bir de buraya da sormak istedim. Teşekkür ederim 🌹
Evlenirken bütün beyaz eşyaları yerli malına katkımız olsun diyerek Arçelik almıştık. Pişmanlık net yani. İçi geniş güzelde soğutuyor. Ama 1 sene dolmadan buz makinesi bozuldu yaptırdık. Sonra acayip sesler gelmeye başladı dolaptan yine yaptırdık. Arçelik pişmanlıktır. Şimdi bozulsa bosch alırım. Derin dondurucum bosch çok memnunum.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Annemgil için alınacak. Hangisi iyi buraya sormak istedim o yüzden. Teşekkür ederim 🌹
Rica ederim 🌸
Samsung buzdolabim MasaAllah iyi derin dondurucu annem de var altus masaAllah kac sene oldu tik demedi
Buzdolabı için model hangisi? Teşekkür ederim cevabın için 🌹
Inverter diye geciyo setti bu buzdolabi camasir makinasi bulasik makinasi tv hediyeliydi
Buzdolabım Bosch
Difrizim Grundig
İkisinden de memnun
Bosch da çok güzel tercih, onu da araştırdık annemgil için. Teşekkür ederim 🌹
Samsung memnun degilim
İki kişi memnunuz yazmış, modele göre de değişebilir gerçi. Seninki nasıl, işlevsel mi değil, hangi yönden memnun değilsin canım?
Ben çok memnunum buzdolabım Arçelik
Derin dondurucu Uğur 5 çekmeceli
Benim de beyaz eşyalar derin dondurucu ve kurutma hariç Arçelik. Hiç memnun değilim. Derin dondurucuda da hep Uğur tavsiye ediyorlar, bakmak lazım. Teşekkür ederim 🌹
1,471,963 soru
24,105,259 cevap
332,658 kullanıcı