Eşim bu hafta şehir dışına çıkacak çalışmak için. Bı bebeğim var 2 aylık. Ben tek kalıyorum evde bebeğimle.
Sizce aylık market alışverişi ne kadar olmalı?
Yani kendin daha iyi bilirsin ne yiyip içtiğine bağlı eee malum ekonominin hali de ortada 🤗
Öyle tabi :)
bunun belli bir miktarı olmaz ki canın bir şey isterse alırsın. iki paket makarnayla bir hafta da idare edebilirsin sebzesinden meyvesinden her şeyinden aynı şekilde eşin varmış gibi alacaksın sonuçta tabii ki işi eksik bir kişi fazla ne fark eder ki
Ben şahsen eşimin evde olmadığı zamanları genelde detoks yaparak geçiriyorum kilo vermek için
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için
Sana bağlı sonuçta tek yiyen sensin :)
Fikir almak istedim ya kimse de net birşey demedi :)
kiz kim
net bisey desinki. et tavuk balik yemek istersen buzlugunda yoksa masraf edip alacan. kahvaltilik tarzi gecistirim desen peynir zeytinin yoksa alacan. dersenki bi tarhana corbasi yaparim ekmek dograr yerim corbam vardir zaten pisirir pisirir yersin
Yani haklısınız aslında,😅 teşekkür ederim
Bebek sadece ediyorsa bez ve ıslak mendil sadece oda 1 haftalık bence 700 anca tutar mama varsa işin içinde 500 yakın makamlar 3 4 günde bitiyor 2 bin en fazla yeter seninki haric
Yok ben kendi masrafımı soruyorum. Bebeğim sadece mama ile besleniyor dün mamayı da toplu istedim internetten 1700 TL bezde sipariş ettim 460 TL. Islak mendilleri var evde onu da toplu aldım. Şuan kendi masrafımı soruyorum sizce aylık ne kadar benim şahsi masrafım olur
Bu kişiye göre değişir
Teşekür ederim yorumunuz için ❤️
Eşim olmasa hep sebze yerim bazen kızartma bazen akşamları kahvaltı yani masraf aylık 2 bin anca olur benim ekmeği de tüketen biri değilim. Az yiyen biriyim abur cubur yemem benim gibiysen 2 k yani ortalama
Anladım çok teşekür Ederim
Vazgeçtim 2 bin değil 5 bin diyorum. Bugün markete gittim biraz meyve sebze aldım yani bir kaç günlük şeyler 700 ödedim 😵💫
Dimi hicbirşey alınmıyor gerçekten
1,466,842 soru
24,036,108 cevap
328,930 kullanıcı