+1 oy
216 göst.
önce Diğer kategorisinde (998 puan) tarafından

Eşim bu hafta şehir dışına çıkacak çalışmak için. Bı bebeğim var 2 aylık. Ben tek kalıyorum evde bebeğimle. 

Sizce aylık market alışverişi ne kadar olmalı? 

6 Cevaplar

+2 oy
önce (552 puan) tarafından

Yani kendin daha iyi bilirsin ne yiyip içtiğine bağlı eee malum ekonominin hali de ortada 🤗

önce (998 puan) tarafından

Öyle tabi :)

-Reklam-
+1 oy
önce (9,079 puan) tarafından

bunun belli bir miktarı olmaz ki canın bir şey isterse alırsın. iki paket makarnayla bir hafta da idare edebilirsin sebzesinden meyvesinden her şeyinden aynı şekilde eşin varmış gibi alacaksın sonuçta tabii ki işi eksik bir kişi fazla ne fark eder ki

Ben şahsen eşimin evde olmadığı zamanları genelde detoks yaparak geçiriyorum kilo vermek için

Anladım teşekkür ederim yorumunuz için 

0 oy
önce (3,129 puan) tarafından

Sana bağlı sonuçta tek yiyen sensin :)

Fikir almak istedim ya kimse de net birşey demedi :)

kiz kim

net bisey desinki. et tavuk balik yemek istersen buzlugunda yoksa masraf edip alacan. kahvaltilik tarzi gecistirim desen peynir zeytinin yoksa alacan. dersenki bi tarhana corbasi yaparim ekmek dograr yerim corbam vardir zaten  pisirir pisirir yersin

Yani haklısınız aslında,😅 teşekkür ederim 

0 oy
önce (2,971 puan) tarafından

Bebek sadece ediyorsa bez ve ıslak mendil sadece oda 1 haftalık bence 700 anca tutar mama varsa işin içinde 500 yakın makamlar 3 4 günde bitiyor 2 bin en fazla yeter seninki haric

Yok ben kendi masrafımı soruyorum. Bebeğim sadece mama ile besleniyor dün mamayı da toplu istedim internetten 1700 TL bezde sipariş ettim 460 TL. Islak mendilleri var evde onu da toplu aldım. Şuan kendi masrafımı soruyorum sizce aylık ne kadar benim şahsi masrafım olur

0 oy
önce (5,771 puan) tarafından

Bu kişiye göre değişir

Teşekür ederim yorumunuz için ❤️

0 oy
önce (8,632 puan) tarafından

Eşim olmasa hep sebze yerim bazen kızartma bazen akşamları kahvaltı yani masraf aylık 2 bin anca olur benim ekmeği de tüketen biri değilim. Az yiyen biriyim abur cubur yemem benim gibiysen 2 k yani ortalama 

Anladım çok teşekür Ederim 

önce (8,632 puan) tarafından

Vazgeçtim 2 bin değil 5 bin diyorum. Bugün markete gittim biraz meyve sebze aldım yani bir kaç günlük şeyler 700 ödedim 😵‍💫

Dimi hicbirşey alınmıyor gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 686 göst.
0 oy
16 cevap 383 göst.
6 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tinkirbelll (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 757 göst.
6 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 943 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Cemile12345 (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,842 soru

24,036,108 cevap

328,930 kullanıcı

...