+1 oy
237 göst.
önce Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından

Kizlar hafta sonu abimin düğünü var çok güzel abiyelerim var yanlız bebeğimi emziriyorum nasıl olacak bilmiyorum giysem düğünde zorlanır miyim emzirmek için fikirlerinize ihtiyaçim var şimdiden teşekkürler 

18 Cevaplar

+1 oy
önce (23,028 puan) tarafından

Ben elbiseyi alttan topladım emzirdim odaya girdim kapıyı tutturdum çok zorlanmıştım mümkünse düğmesi olan bişey ayarla 

-Reklam-
0 oy
önce (9,079 puan) tarafından

kapalimisin? aciksan gogsunu yakadan firt diye cikarip emzirme ortusuyle emzirirsin. kapaliysan bi tik zor elbiseyi alttan kaldirip emzirmen lazim ust kisim oturtmali biseyse zor. ama ust kisim dôkumlu elbise secersen okadarda zorlamaz bence

önce (140 puan) tarafından

Kapaliyim çok yeni model abiyelerim var belli oturtmalı öyle çok zorlanırim degilmi

önce (9,079 puan) tarafından

yani biraz zorlanirsin .  ben mesela acigim . yaka kisimdan firt diye cikariyorum memeyi.😂😂 sadece abiye icin degil

normaldede o sekil

kolayima geliodu

0 oy
önce (18,454 puan) tarafından

Sütünü sagsan sabahtan biberon doldursan kaç aylık bebeğin ek gıda falan alıyorsa günü bir şekilde atlatırsın 

0 oy
önce (4,770 puan) tarafından

Yoo niye zorlancan ki kaynimin dugununde salimi abiyeme tutturmustum dusun mescide gittim birini yanimda goturdum actilar sirtimi emzirdim zor degil tabiki sbiye giy 

0 oy
önce (3,539 puan) tarafından

Yardımcı olacak biri lazım. Sırtı açılır türden giyeceksin. Tuvaletde emzormişdim ben

0 oy
önce (2,720 puan) tarafından

Arkadaşım o hatayı yaptı ve gece boyu asla rahat oturamadim dedi. Mümkünse gömlek yaka Bir şeyler alın 

0 oy
önce (4,792 puan) tarafından

Mescite gidip arkadan fermuar ı açıp emzirdim ama zorlandım baya . Mümkünse seni zorlamayacak abiye giy 

0 oy
önce (1,981 puan) tarafından

Ben fermuari açıp arkadan emzirdim 

0 oy
önce (7,668 puan) tarafından

Kaç aylık canım. Ek gıda vs alıyorsa giyinmeden emzir sonrasında yiyecekle durur ama daha ufaksa bi odaya geçip üstüne bi yazma vs örtüp emzirip çıkarsın 

önce (140 puan) tarafından

Yeni 4 aylık oldu canim

önce (7,668 puan) tarafından

Müsait bir oda da fermuarlı açıp emzirirsin yanına örtü yazma vs al 

0 oy
önce (1,271 puan) tarafından

Sütünü sağıp biberonla versen olurmu acaba yoksa en azından belden oturtmalı olmayan bişey seç kaldırırsın alttan anca öyle olur tahminim

0 oy
önce (1,372 puan) tarafından

Bir günlüğüne sağıp verebilirsin

0 oy
önce (3,468 puan) tarafından

Ne yazık ki sütünü sağsan bile Bebek anne kokusunu memeden içmek ister her bebek böyledir bence o yüzden eğer fermuarlı ise gider bir odaya fermuarını açar emzirirsin fermuarlı yoksa elbiseyi alttan kaldırıp emzirirsin sonuçta abinin düğünü gömlek giyecek halin yok 

0 oy
önce (998 puan) tarafından

Düğüne gitmeden sütünü sağıp onu verebilirsin 

0 oy
önce (2,503 puan) tarafından

Benmde kaynimin düğünü var ama şuan değil bir kaç elbise şimdiden baktım abiyelerin coguda arkadan iplidir kim açacak yine yapacak kaldım şuan öyle fermuarlı da degol keşke olsaydi

0 oy
önce (6,598 puan) tarafından

Yani arkadan fermuarını açıp bir koluna çıkarıp öyle emzireceksin canım başka açıklaması olamaz başka çaresi de yok bence

0 oy
önce (763 puan) tarafından

Ben acıktım nisanda abimin düğünü oldu oglum 5 aylikti böyle bir şey giymistim rahattım bayagi

image

0 oy
önce (1,650 puan) tarafından

Ayy çok zor benim belden oturtmalıydı alttan kaldıramamıştım. Arka fermuarımı açıp omzuma kadar açmıştım emzirmek için. Üstüme de emzirme önlüğünü atmıştım

0 oy
önce (5,778 puan) tarafından

Beni en çok rahatsız eden konu bu galiba annelikte :) elbiselerimi hep düğmeli giymek zorundayim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 551 göst.
0 oy
6 cevap 325 göst.
12 Mayıs 2022 Moda kategorisinde Hlal (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,786 göst.
12 Mayıs 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,938 göst.
13 Haziran 2021 Moda kategorisinde sanalalemi (253 puan) tarafından soruldu