0 oy
196 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (236 puan) tarafından

Biraz once gıdıp aldım su koy kaynat yazıyo yaptım sonra suyu dostum benek benek oldu normalmi suyun kırecınden mi acaba kızlar n diyorsunuz bn hiç anlamam size sorayım dedim foto atım bı yardımcı olabilirmısniz yoksa iade edicem

5 Cevaplar

0 oy
(471 puan) tarafından

Foto koysaydın bi. Belki kireç ya da fabrikdan çıkan ürün sonuçta kir olabilir 

(236 puan) tarafından

Atm cnmimage

(83 puan) tarafından

Kireç gibi duruyor, e bir temizle bakalim geciyor mu kalici mi?

(236 puan) tarafından

Kimyasal bişey dokeyımmıkı cnm suyla temizledim kurulayınca böyle içine su koyunca tertemiz hiç bişe gorunmyor

image

(83 puan) tarafından

Bence cok buyuk bir problem degil, kuruyuncada temiz gorunuyorsa sıkıntı yok. Bence kirectir ama,bizimde bir cay makinasi vardi alti hep boyle desen desen oluyordu. Bence sudan kaynakli. Bilenleri yoruma davet ediyorum

(236 puan) tarafından

Kuruyunca benekli gorunuyor suyu koyunca tertemiz kirecmi acaba anlamadım bı hevesle aldım ama canımı sıktı bu durum 

(83 puan) tarafından

Birde biraz hamur kabartma tozu, ustunede yarim cay bardayi kaynar su ekle biraz bir oyle temizle. Yine oyle olcak mi bak bakalim

(83 puan) tarafından

Chat gpt ye de sorayim bakalim neden oldugunu soyler o

(471 puan) tarafından

Metal bir şeyin kullanınca böyle olması normal geldi bana. Zaten kullandıkça her makinede o parlaklık gidecek. Bence sorun değil yani kullanmaya devam edebilirsin 

(236 puan) tarafından

İlk defa kullandım cnm boş suyu koyup kaynatım böyle oldu bilmediğimden sordum bnd  

-Reklam-
0 oy
(236 puan) tarafından

Kızlar bı cvp verirmisiniz 

0 oy
(83 puan) tarafından

image

image

chat gpt zararsiz oldugunu ve kirec veya sudaki diger maddelerden dolayi oldugunu soyledi. Zararsizmis
(236 puan) tarafından

Sagol cnm Allah razı olsun zahmet edip bakmışsın

0 oy
(79 puan) tarafından

Benimki de boyle oldu arzum okka minio şoktan almistik ama ben cok kaliteli olmadigi icin olabilir diye dusundum makineyi yaptiklari malzeme kalitesiz muhtemelen isindigi anda yanik gibi leke kaldi hicbir kimyasal dokmedim ben isimi gorsun yeter.

(236 puan) tarafından

Kulanıyosun yanı dimi cnm n zmndır benimkide kalsın ozmn 1500 e aldım englısh home 

(79 puan) tarafından

Kullaniyorum gunde bir kere mutlaka acilir yani iki uc ay oluyor alali

(236 puan) tarafından

Tm cnm sagolasın kalsın ozmn dedıgin gibi fiyatına göre normal belkide

0 oy
(2,246 puan) tarafından

Kireçtir. Kireci en iyi beyaz sirke temizliyor. 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 184 göst.
0 oy
9 cevap 283 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Efsun (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
4 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,325 soru

24,109,820 cevap

332,918 kullanıcı

...