+3 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (438 puan) tarafından

image

image

Selamün aleyküm kızlar eşim hurdadan  bir buhar makinesi bide bu süt sağma makinasini getirdi buhar makinem de yoktu onu aldım o sağlam bunuda denedim buda sağlam yavaş orta en hızlı şekilde düğmeleri var çalışıyor sağlam ben 2 çocuğum da küvezde kaldı elimle sağmıştım sütüm çoktu çok rahatsız ediyordu bu benim çok işime yarayacak eğer olursa üzerinde göğsüne katma aparatı mı eksik sadece başka eksiği var mı anlayanalr bakabilir mi ben hiç almadım da kullanmadım da üzerinde su damlacık resmi oldu için ondan anladım süt sağma makinası oldunu 😁 üzerinde fişi ve hortum var sadece 

3 Cevaplar

+5 oy
(4,396 puan) tarafından

Kız bu Philips avent in süt sağma pompası. Hangi akıllı bunu çöpe atmış ki. En azından bir yere bağış yapsaymış.

Senin eşin de mübarek hangi çöpün kenarında geçiyor ballıymış valla hep güzel şeyler getiriyor 🤣

(438 puan) tarafından

Üzerinde sadece hortumu var bide prize takacak fişi biberon vs hiçbiri yok bu resimde olanlar sadece 

(4,396 puan) tarafından

image

Canım bak şimdi tekli alacağın zaman her parçası böyle 600-700 TL'ye denk geliyor orijinal parça oldukları için 

image

Ama letgo'da böyle ikinci el olarak 600 küsre satıyor bütün parçalar içinde dahil senin yanında olsam böyle alırım elimde iki tane pompa olur En azından bir tane pompa işlevini kaybettiği zaman diğerini kullanabilirsin. Ama senin elindeki pompa tek başına bir işe yaramaz bu setin tamamlanması lazım tek başına da alsan pahalı geliyor

(438 puan) tarafından

Aynen tek tek imkansız alamam bakalım doğuma kadar letgoyu takip edip uygun görürsem alacam Allah'ın izniyle inşallah çok teşekkür ederim emek edip tek tek resim yükledin 🥲❤️

(4,396 puan) tarafından

Ne demek canım benim 🌸 sağlıkla doğsun inşallah. Ama bu gönderdiğim en uygunu onun linkini de atarım sana

(438 puan) tarafından

Tm ablam çok sağol amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰❤️❤️❤️

-Reklam-
+2 oy
(1,458 puan) tarafından

Ay canım senmiydin öbür yerdede gördüm şaşırdım ne güzel Güle güle kullan İnşAllah keşke yardım edebilsem bu makine İcin gerçekten çok üzüldüm ya Yada gönderebilme şanşım olsaydı neyseki bulmuşsun Allahım sağ salim al kucağına İnşAllah Amin 🤲🤲:))) 

(438 puan) tarafından
+1

Diğer tarafta hamişler oldu için paylaştım orda da  çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel Ablam ☺️ düşünmen bile çok güzel mutlu ettin beni almış kadar gülümsettin yüzümü bana aparatı lazım sadece oda marka oldu için pahalı biraz 

(1,458 puan) tarafından

Sendende Allah razı olsun canım benim benimde hepsi var napmam lazımki onları eşim diyor 2 ci ele satalım dursa olurmuki 🥰❤️

(438 puan) tarafından
+1

2.elleri bile pahalı baktım da parçaları da pahalı eğer çocuk düşünmüyorsan sat gitsin ablam ben 2 bebem küveze girdi elimle sağdım oda çok kötü canım yanıyordu o yüzden bunu halletmeye çalışacam 🥰❤️

(1,458 puan) tarafından

Oy oy canım ya dursun aman o zaman :) 

+1 oy
(2,831 puan) tarafından

image

aparatlari bunlar, iki ucu eksik. Sahibinden de falan oluyor bir bak istersen 
(438 puan) tarafından

Ayyy aynısı bendekinin ay şuan çok mutlu oldum iyiki attınız resmini peki ne yazcaam sahibinden ben gidip mi alacam kargo mu ordan hiç bişey almadım letgo ve ordan bulamam mı acaba isim olarak da nasıl aratayım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🥰

(2,831 puan) tarafından

Sanırım breast pumps Philips avent yazarsan çıkar. Her yerde oluyor ama avent en pahali olanlardan biri, parçası da zor bulunuyor bu modelinde de öyle mi bilemiyorum letgo sahibinden hepsinde oluyor, satan kişi belirliyor kargoyu çoğu kargoyu kendi karşılıyor canım, bunun sağma yeri olan kısmı yok sadece. Biberon varsa elinde onların bir çoğu uyum sagliyor. Bende bir göğsüme su sıkmalilardan.koyup diegrini elimle sagardim hızlı olsun diye. Elle çok zor oluyor bosaltamiyorsun birde. İnşallah bu yavrun kuveze düşmeden sagsalim gelir kucağına 

(438 puan) tarafından

Bulmaya çalışacam inşallah bulabilirim inşallah yakın yerden bulurum biberon yok elimde henüz hicbiseyi yok yavaş yavaş alacam inşallah her normal biberon alacam marka vs almiycam ekle daha çok canım yanıyor ve rahatlamıyor inşallah ikiside girdi küveze ve küvezde oğlumun sesi kısıldı poposu ciğer gibi siyah oldu pişti doğdunda öyle değildi kızım da aynı şekilde sesi çıkmıyordu inşallah girmez 🤲 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 351 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
0 oy
7 cevap 214 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.

Kategoriler

1,472,303 soru

24,109,638 cevap

332,900 kullanıcı

...