0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Belediyeler sokaktaki hayvanları toplayınca öldürüyolar uyutuyolar falan diyorlar gerçek mi bu 

4 Cevaplar

0 oy
(3,620 puan) tarafından

Maalesef ki gerçekk barınaklar çok kötü 

-Reklam-
0 oy
(1,009 puan) tarafından

Başka mahalleye saliyorlar . Bizim mahalleye her ay değişik köpekkler geliyor 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Malesef ki. Aile evinde kasaba sayılacak bir mecrada oturuyordum belediye her hafta düzenli topladığı sokak hayvanlarını buraya saliyordu. Hayvancılık yaygın kasabada. Kedi köpek vs çok fazla o yüzden. İki kasaba aramızda bir boşluk bölge var fabrikalar var. Bir insanın orada yürümesi imkansız. 5-10 lu sayılamayacak kadar köpek grupları var ve açlar. Düzenli besleme yapılıyor kasabalilarca Allah'tan. Bizde aylık mama veriyorduk. Ama belediye topluyorum diye hayvanlara eziyetten başka birşey yapmıyor. Güzel bakılan çok nadir barınaklar var. Hayvan hastaneleri bile bir çok bölgede işlevsiz, hizmet veremiyor. 

(107 puan) tarafından

Öldürüyolar mi yoksa başka bı yere mi bırakıyorlar anlamadım 

(2,831 puan) tarafından

İkisi de, bazen birakiyolar ki bu bile çok kötü onlar için. İnsanların olmadığı ya da koyluk vs yerlere atıyorlar bazen de uyutuyorlar. Yani neye şaşırdınız ki bu kadar. Hiç sosyal medya falan kullanmıyor musunuz. Defalarca bunların rezil haberleri çıktı malesef 

0 oy
(3,141 puan) tarafından

Sağlıklı köpekleri sanıyorlar hasta olanları el altından öldürüyorlar birkere barınağa gittim ağlaya ağlaya ciktim biraz gizli yerlerini gördüm hayvanların acınacak hallerini çok kotuydu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 432 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde zynp_o6 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,705 soru