Gune girdim akraba arasinda 3500 lira geldi benimde blendir bozuldu mikserim yoktu zaten su setler oluyo ya blendir rondo mikser hangi marka tavsiye edersnz
Arzum 1058 al çok memnun kalacaksın
Tsk ederim sonunda biri yorum yapti benim postlarima asla yorum gelmiyo neden ya basklari nokta koysa yorum yagmuru
Tavsiye postlarına çok yorum gelmez ama konu dedikodu ise birçok yorum gelir
Malesef oyle ama suda dikkatimi cekiyo populer olanlar nokta koysa saniyesi yorum yagiyo biz kapatalim gidelim o zaman ya
Burayı fazla önemsememek lazım çok önemli değil
Arzum set halinde aldım canim çaycı blender tost makinası kahve makinası çok memnun kaldım
Yukarida da arkadas arzum1058 serisi al deid carsiya inince onu alicam sanirm
Bende arayıştayim arkadaşım Bosch aldı o iyi diyor bende Tefal e bakıyorum ya Bosch ya Tefal alacağım
Bosch tu bozulan 8 9 yil calisti ama fiyati cok yuksem
Ben Arnica kullandım 6. Yılda elim ıslak olduğu icn motoru yandı düğme yerinden.
Şimdide blender set englis home dan aldım 2000 TL ye . Şuanda memnunum. Ama Bosch beğenmedim mağazada, Tefal çok kaliteli duruyordu fakat çok pahalı diye almadim.
Doğrudur Bosch da 10 yıl motor garantisi var diye almak istiyorum ama dediğim gibi kararsızım bende
Tefalin rondosunu almistim 3 yil once tarhana cekerken 2 kullanimda.motoru yandi
Ben Arçelik aldimıel Blender seti değil ama
Bana tam set lazm
Benimki set ama su altı makine üstüne koyulan varya o el setleri motoru çabuk gidiyor
Annem 18 yıldır arzum kullanıyor.en sağlamı o yine
Suan arzuma daha yakinim hic bu marka kullanmadm ama
Homend al canim
101 in markasi degil mi saglam guzrl oluyo.mu
Homend karaca markasi evet en çok marketlere geliyor o
Iste sans isi de bilmiyorm karaca elektronikte iyi.mi
RRisk İstemiyorsan arcelik veya beko korkmaz bak
Arzum kullaniyor gorumcem gayet memnun
Bende Fakir markasini kullanıyorum blender olarak .
Cogunluk arzum diyo bende ona yakinim bosch arxelik fiyatlaroni blmiyorm ama pahali urunler orta segment arzum
Fakirde de semtte magaza da seti 2500 liraydi memmmun msnz
3 4 yıldır bozulmadı kullanıyorum. Bimden almıştım öylesine.
Ben Korkmaz kullanıyorum hiç memnun değilim onu alma diyeyim aman
Annem Arzum kullanır yıllar oldu eskidi artik hala canavar gibi çalışıyor. Ben de bu bozulsun Arzum alacagim
Arzum u cok iyo diyolar cok daha yakinim
Bende tam sakın korkmaz alma demek için gelmiştim arkadaş yazmış. Asla memnun değilim bende , korkmaz alma:)
Aynen korkmaz elekrronjkte iyi degildir diye dusunuyorum ayni zamanda karaca icinde ayni seyi dusunuyorm
Plips mutfak şefi sapi düz uzun değil bı bak çok güzel bi pastacida gördüm mükemmel valla 2 dk yumurta çırpıyor Arzum su benimki 1 yılda motoru gitti
Hangi model acaba hepsinin geneli duz uzun olmuyo mj
Tsk ederim cnm benim sagolasn
Carsida bulabilirim insAllah
Mağazalarda var bu arkadaş evde yemek yapıp satıyor bı kere istemiştim çok güzeldi inş pişman olmazsın ki yumurta şeker iki dk krema yapıyordu👍
Alicam canim.benim fiyati bi tik pahali.arzum a gore ama uzun pmurlu kullanusli olsn da nete gore degerlendirdim
Hayırlı olsun evet kızlar alincada diğerlerinden bı tık pahalıymış ama değiyor yani mutfakta herzaman lazım bide dograyicisi felan takım yani
Tsk ederim
Gukerek kullan cnm netten mi aldn
Yok bundan bir magazadan
Benimki bundan canım 2 senedir aktif kullanıyorum
Tskkur ederim cnm simdi chatpgt de bunu tavsiye etti
Bizim semttw 2750 lira diyo
Ne güzel kız al geç ben çok memnunum
Ben yeni aldım Karaca 2000 volt fiyatı 2.300 çok güzel önceden fakir kulandim Karaca müthiş
Karaca cabuk bozuluyo diyo kullananlar ins sizinki oyle olmaz kullanrsinz ama kullanici yorunlari olsn kullanan arkadaslarm sorun yasadiklarni soylediler
Beko aldım iyi
Ona bakmadim hic bakaym
Hiç sknti yaşamadım herşeyim Beko
Watti cok dusukmus ama
Siemens robotum bosch da blender seti çok memnunum ayrıca bosch un sadece mikseri de var aktif kullanıyorum
Bosch blendrm vardi 8 9 yil cok guzel sorunsuz kullandim birden durdu ama yine iyi goturdu.
Bosch butcemi asiyo
Bi mağazaya git konuş yüzyüze online na özel kampanya vardı ben gittiğimde mağazadan aldım online alışveriş gösterilip hem blender seti hem de mikseri almıştım
Tsk ederm cnm
Arzum soprano var bende memnunum
Ona d abakaym hemen
Canım fakir mr chef quadro kullanıyorum memnunum oner8
Tsk ederm arzum la fakir arasinda gidip geliyorm
Braun marka kullanıyorum yıllardır sorun yaşamadım
Cok pahali baktm da
Ben Karaca Rose gold kullanıyorum hiç memnun değilim ama kullanıyorum mecbur arzum iyi diyorlar
Karaca korkmaz elektronikte iyi olmadigni dusunuyorm
Korkmaz tost makinem var 13 yıldır taş gibi ama karaca foss
İnşallah uzun süre kullanan marka denk gelir sana..
Bende ütüye bakıyorum. Tefal en iyisi dediler lakin pahalı. Philips uygun fiyat buldum ama eşim şuan çalışmıyor işe inşallah girerse alırız inşallah.
Tsk ederm cnm Rabbim isimizi kolaylastirsin
1,469,542 soru
24,073,596 cevap
330,811 kullanıcı