0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (5,281 puan) tarafından

Dün teorik sınavdan geçtim. Maalesef direksiyonla ilgili hiç tecrübem yok. Tek eğitmenlerin verdiğiyle geçebilir miyim bilmiyorum. Olmadı ek ders almaya çalışıcam ama var mı öğrenmemizi hızlandıracak video uygulama vs tavsiyeniz?

6 Cevaplar

+1 oy
(1,696 puan) tarafından

Instagram'da bunun için direksiyon öğretmenleri var onlara bakabilirsin onların videoları var YouTube'da Instagram'da her şeyi didik didik edip paylaşıyorlar onlara bakabilirsin güzel şeyler öğrenebilirsin

(5,281 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

(1,696 puan) tarafından

Rica ederim canım İnşallah bir gün ben de ehliyet alabilirim o videolar çok işe yarıyormuş onu izleyip ehliyet almaya giden kişiyi bile dinledim muhakkak ki izle her şeyini

-Reklam-
0 oy
(3,554 puan) tarafından

Gecen parali uygulama tavsiyesi veren olmustu baya etkili oldu diye de yorum yapmsti o kisi keske tkrar yorum yapsa

0 oy
(3,229 puan) tarafından

Direksiyonu diksiyon okudum ya 

0 oy
(17,300 puan) tarafından

Normal videolardan izlesen bile senin kursun bağlı bulunduğu belediyeye ait sınav alanında video çekenler varsa onları izlemeni tavsiye ederim. Yani senin sınava gireceğin alani iyice tanıman, nelere dikkat etmen gerektiğini, nerelerde nelerle karşılaşma ihtimalin olduğunu falan daha net görebilirsin böylece. 

0 oy
(29,276 puan) tarafından

Eğitmenler iyi birine denk gelirsen eğer o kadar iyi öğretiyolar ki hiç endişe etme yani tamamen heyecanlanmana bağlı sakin kalırsan hiç bişey olmaz 

0 oy
(236 puan) tarafından

Ümmet taşci izle v sınav alanın olan yerı izle İnternete illa vardır 

Bn bunlara bakmıştım ümmet hoca iyi cok güzel anlatıyor 

Yerini ezberlemek içinde İnternete zaten sınav alanı yerını atıyorlar gogleden arat cıkar 

Allah yardımcın olsun stres yapma hocada iyi olursa ogrenirsın hemen kurs arabalar daha kolay oluyo zaten 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 178 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,618 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 315 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,671 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Semaaaaaaaaaaaa (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
103 cevap 4,492 göst.