0 oy
90 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (469 puan) tarafından

1.5 yasinda aksm.ytirirken bisey yoktu gece bir anda uyndim ve buyyk tuvaletigini yptgini gordum degisim dedm.bir uyndm.ishal olmuş birkc gundr vardi altten azi disimi kopek disimi ne onlari cikariyor simdide baktim ateesi 37.5 falan rvde ilaci da bittimis ne yapcam kizlar bana akio verin simdi geri uyudu 

2 Cevaplar

0 oy
(3,534 puan) tarafından

Kompleks yapacaksınız eklemyerlerone gerekirse ılık dus 

(469 puan) tarafından

Bndr cok korkuyorum cnm boldigin gibi degil yqni sut verim icirim dedim az once burayq yazmdan once yqni bogurdu biraz istifra edecek gibi oldu vermdim.icirmedim.bnde

(3,534 puan) tarafından

Su aralar o yas gurubunda çok.duyuyorum canim ateş bu tarz şeyler sanirim.mikrop var yine geçen arkadaşımın cocuguda böyle olmuş 2 3 gitmis ateş antibiyotik kullanmışlar istersen gündüz gözü ile bir doktora götürürsün ka  tahlili falan yaparlar allah şifa versin canim

(469 puan) tarafından

Amin vnmmbu deklmdrvm ederde goyurecem 

(6,584 puan) tarafından

Çok korkuyorsunuz ateşten gerek yok. Geçen hafta 22 aylık kızım ateşliydi.  Üç gece üst üste sürdü ateşi. 40 ı bile buldu. Bezi ıslatıp silmeye çalıştım , çalıştım diyorum pek bırakmıyordu. Duş aldırmaya bile korktum. Çünkü havale ateş bir anda düşünce olan bir şeymiş. Allah korusun hiç yaşamayalım. Rabbime şükürler olsun ilaçsız atlattık ama ateş zor hem havale korkusu var hem geceler uykusuz geçiyor ama emziriyorsaniz sürekli emzirin. Anne sütünün hastalıkta etkisi yüksek

(469 puan) tarafından

Yok cnm emzirmiyirum smdi duş aldırdım ona uykusu var galipa yada haksız devamlı gözlerini katıyor salliyorum geri boğazının altından ölçümde 37.8 anlin dan ölçümde 37

-Reklam-
0 oy
(7,038 puan) tarafından

Ilik suyla sil vucudunu uzerini rahatlat gerekirse bezle uyusun giydirme birsey hava sicak zaten sabaha kadar da uyuma atesi dusmek yerine yukselirse acile git canim 

(469 puan) tarafından

Bekliyieum cnm suqn uyumdm amq oglum geri uyudu uyndrip dami yikim.nabim suan atesi 37.2.37.4

(7,038 puan) tarafından

Irkilir mi ki bez koysan 

(469 puan) tarafından

Duş aldirdim smdi cnm yanlız şey sorcam boğaz kısmından olcuyorum 37 .8 nrml.olcuyorum 37 çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
+1 oy
6 cevap 262 göst.
0 oy
13 cevap 552 göst.

Kategoriler

1,472,617 soru