+9 oy
870 göst.
Diğer kategorisinde (1,870 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/DMdgy5fMNVy/?igsh=MTBrcGF3ZTh3Z3c0Yw== Bu videoyu herkes izlesin. Şehir olan Enes in bir hafta önce evlendiği ve işe yeni başladığını herkes bilsin. Akuttan sadece doğa için oradaki hayvanlar için tamamen gönüllü olarak ailesini evde bırakıp gelen 5 kişinin de yanarak öldüğünü, bölgedeki meslektaşlarımın acılar içinde inleyerek gelen hayvanları gözyaşları içinde tedavi ettiğini herkes bilsin. Sonra da otursun diyanetin 1 yıllık bütçesiyle kaç tane yangın söndürme uçağı alınırdı oturup hesaplasın

16 Cevaplar

+16 oy
(1,738 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Niye diyanet ben size söyleyeyim herkese elindekiyle Şükür  etmesini öğretirken kendilerinin güllük güllistanlık hayatları olması . Sen yarın ne yiyeceğim diye düşünürken çocuğumu nasıl en yi şekilde yetiştirebilirim diye düşünerken onların sizin belki de bütün hayatlarınızı karşılayacak maddiyatınızın  sadece arabaları olması . Bakın dikkat çekiyorum araba değil arabalar . 

(1,870 puan) tarafından

Ağzın bal yesin bal. 

(9,079 puan) tarafından

nokta imzaa😂

(4,048 puan) tarafından

+++++

diyaneti övenlerin diyanetten nefret ettiğine eminim ama kanıtlayamam. en azından cemaatler diyaneti sallamıyor bundan eminim 😂

-Reklam-
+14 oy
(564 puan) tarafından

Mesaj çok doğru ama sağa sola sataşmayı bırakın. Neden diyanet de başka bir kurum örnek değil? Hepimizin ortak acısında bile taraf belli ediliyor. Yapmayın!!!! 

(1,787 puan) tarafından

En çok bütçe harcanan kurumlardan biri. Valla bunca olaydan sonra diyanete güvenen de ne bileyim yanı. Öncelikli rehberimiz Kur'an-ı Kerim ve hadisler olmalı. 

(215 puan) tarafından

Meryem 29. Sırada . Kalan 28 kurumu sorgulayın 

(1,787 puan) tarafından

Onlari da sorguluyoruz. Mesela Kızılay. Hepsi birbirinden beter. 

(732 puan) tarafından

Öyle bir bilgi hiç bir yerde yok

(2,778 puan) tarafından

Post sahibi ve idilin yazdiklarina kaitilmakla birlikte sbb gov gibi birçok yerde okuyabilirsiniz paylaşılıyor. En çok bütçe mebe sağlık bakanlığına ayrılıyor normal olarak. Diyanet yaklaşık 10 da bir bütçe ile çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama burda arkadaşların dediği su, hizmet olarak üretilen seylerdeki lüks. Malesef diyabetle ilgili haberler görseller heryerde. Dinle sömürülen bir ülkede de din kurumu için eleştirilmesi kadar doğal birşey yok

+5 oy
(4,889 puan) tarafından

Diyanetin bütçesi kısılsın, emekli milletvekili maaşı düşürülsün ve ömür boyu ödeme yapılmasın (zaten çalışmıyorlar), saray kullanılmasın, özel jetler ve gemicikler satılsın, 5 maaş alanlara son verilsin… Liste uzar gider. Yangınlarda itfaiyeci ve gönüllüler, depremde gönüllüler ve akut çalışanları, mağaralarda askerlerimiz, madenlerde işçilerimiz ölüyor, ÜLKE ÖLÜYOR.. Yazık bu insanlara da ailelerine, yok olan yeşil alanlarımıza, telef olan hayvanlarımıza yazık..

(680 puan) tarafından

Ben de bunları yazacaktım 👍

+4 oy
(2,974 puan) tarafından

Cok üzücü çok giden ormanlar insanlar hayvanlar suan ben bursadayim.camlari kapatın uyari var heryer yanık kokuyor..

Ömür gedik geldi aklıma herkes belli bir miktar para atsa kac tane uçak alınır diye rabbim yardımcımız olsun..

Heryere yettık gazze Filistin diye yollara döküldü kendi halkımız perisan içinde kimsede ses seda hak aramak yok..

Boyle yazınca bazi kesimlerin dili çıkıyor ama çıksın yettiniz artık.. 

önce (1,219 puan) tarafından

Her zaman aynı kapasite hemen edepsizleşme😃

önce (2,974 puan) tarafından
+1

Poff engel olsada senin gibileri engellesem goremk zorunda kalıyorum işte

İş maddi yardıma gelınce hemen de konuyu değiştirdin engelleme olsaydı ben başta senın gibileri engellerdım zaten. Boş konuşmak bedava atıp tut klavye başında varsa yüreğin yaptığın yardımı paylaş başkalarına laf atacağına

önce (2,974 puan) tarafından

Ben senin gibi gorgusuzmuyum.nereye ne yaptığımı paylaşayım  anca sen paylaşırsın sen daha beni tanımıyorsun seni kolumun altından geciririm..oyle maddi konulara girme yardımlara hele hiç girme

Hı hı anladım senı tmm haklısın neyse başta bu konuyu yazanda sendın de neyse yine yaşına hürmeten susuyorum 

+3 oy
(874 puan) tarafından

Devletin yetersizliği. Her halta para bulunuyor, sporcular, sanatçılar, fenomenler ,sözde hocalar para içinde yüzüyor valla .

+3 oy
(526 puan) tarafından

Üzülüyor acı çekiyor olabilirsiniz ki heppimiz üzülüyoruz.. ama üzülüyorum adı altında sadece neden diyanete sövüyorsunuz ki maalesef ki şuan bı çok kurum aynı şekilde...

(1,870 puan) tarafından

Sövmek?? Okuduğunuzu anlayabildiğinize emin misiniz?

+3 oy
(1,379 puan) tarafından

O kadar haklısın o kadar haklısın ki. 

(236 puan) tarafından
+1

Seni alnından öpmek istiyorum tanıdığım en Müslüman ama mantıklı kadınsın bak sırf diyanet dendi diye bile yanan canlar değil diyanetin adı konuşuluyor çok yazık .

(1,870 puan) tarafından

KKatılıyorum. Ben de alkışlıyorum kardeşim

önce (1,379 puan) tarafından

Dinin diyanetle Akp ile alakası olmadığını ne zaman anlayacağız bilmiyorum 

önce (236 puan) tarafından

Anlamıyorlar anlamadıkları sürece de bu ülkede hiçbir şey değişmeyecek 

+2 oy
(1,509 puan) tarafından

İzlemedim sadece merakımdan sorucam 

Neden sadece diyanetin?

(1,870 puan) tarafından

Yukarıda yazdım. Acıdan kıvranıyorum tekrar anlattırma

+2 oy
(3,327 puan) tarafından

O kadar haklisin ki sadece diyanet degil bi sunya bos beles insan havadan para aliyor onlarada baksinlar

(1,787 puan) tarafından
+2

Diyanet ne yapıyor da 91 milyar bütçe harcıyor. Sizin gibiler oldukça daha çok İmam(!) din adamı (!) lüks arabalarla gezer. Orman Bakanlığı'nın bütçesi sence de normal değil mi, hatta az bile. Her sene ne kadar ormanimiz yanıyor. Siz gidin din adı altında milleti dolandiranlari savunun. O çok sevdiğiniz din adamlarinin prno sitelerinde bilmem kaç tane fotoğrafları videoları var. Bu cümleler herkes için geçerli değil fakat istisnalar kaideyi bozmuyor ne yazık ki. 

(215 puan) tarafından
+2

Ben burda a kurumu b kurumu diye savunmaya geçmedim ki bana kalkıp da sizin gibiler diyerek bir kefeye koyup beni tanımadan varsayımlar yapıyorsunuz! Buradaki amacım bilinçsizce ortaya atılan iddialar üzerinde durmak mesela az önce demişsiniz ki   'Sizin gibiler oldukça daha çok İmam(!) din adamı (!) lüks arabalarla gezer.' diye iyi de her kurum da makam araçları tahsis ediliyor zaten ve kaymakamı, valisi, müftüsü onunla geziyor işlerini hallediyorlar eğer ki her birisi mesai saati dışında kurumdan bir kağıt dahi kullanıyorsa rabbim hesabını soracak yeri geliyor diyanet deyince aklımıza kusursuz din görevlileri geliyor ama öyle değil eskiden değil de şimdiler de sadece meslek olarak yapan kişi çok ve kusurları da oluyor haliyle ama diğer kurumlar da her türlü pislik var en basiti hastaneye bile gidilemiypr haberlerde çıkan yazışmaları hepimiz okuduk. İmamlar demişken imamlar da diğer memurlar gibi sadece maaaş alıyor tabi özellikle din adı altında karalama yapmayalım her konu da herşey de açık ve öz eleştiri yapmak lazım. 

Burada eksiklik varsa oda devletimize aittir post sahibi kalkıp diyanet üzerindenden en büyük bütçe diyerek başlık atıyor oysa diyanet ne yapıyor diyorsanız kalkıp imama maaşı dışında birşey verildiğini görmedim sadece koylerde insanlar imamları çok sevdiğinden değer verdiğinden yoğurt olsun süt olsun çok verir ama bununda devletle ilgisi yok zaten o yüzden objektif olalım derim. Siz beni sizin gibiler diyerek yargılayıcı yazınca konu buralara da gelmiş oldu. 

(931 puan) tarafından
+1

D. deniz valla tebrikler harika yazmışsın anlatmak istediğim bu ama anlayan yok cahilin okumuşu daha zor derler

(1,787 puan) tarafından

Cahilin okumusu derken kendini kast ettin herhalde :) 

önce (931 puan) tarafından
+2

cevap verdiğin için kimin ne olduğunu gördük çok şükür :D

+2 oy
(22,680 puan) tarafından

Diyanetin bütçesini geçtim. Yazlık saray kışlık saray masraflariyla kaç yangın helikopteri uçağı alınırdı acaba. 

(1,870 puan) tarafından

Günlük masrafıyla bile alınabiliyor. Ahhh ahhh

(22,680 puan) tarafından
+1

Günlük masrafiyla.alinir . Oturmadiklari yazlık saraylarda bahseeyirum ayrıca. Ben ülkemi yönetenlerin bu kadar lüks satafat içinde yaşamasını istemiyorum. O parada benim çocuklarımın yetimlerin de hakkı var. Aldıkları maaslarla yetinmelerini istiyorum. Ama surdan kimi cevrsen herkes bilir sadece aldıkları maaslarla bunların elde edilemeyeceğini. Geçen gün bizim evimizin yakınında da yangın çıktı. Allah'a şükür helikopter ve uçakla söndürüldü. O sırada eş zamanlı başka bir yangını başka zıt bir tarafta çıkarlardı nasıl yetisecekti o uçakla helikopter. Çok belli değil mi özellikle birkaç yıldır yanlinlar aşırı aşırı arttti. Bunun önleminin alınması gerektiğini ilkokul öğrencisi dahi bilir. Hakkım sorumlulara haram zıkkım olsun. Yazık su yanan ağaçlara hayvanlara insanlara o ağaçlar yandıkça dünyanın ciğerleri yanıyor. Nedir yani o alınmasi gereken uçak ve helikopter fiyatı Türkiye'ye koyar mi. Diyanet işleri başkanının lüks makam aracı için dediği gibi Türkiye için çerez parası. Ama sadece kendilerine gelince çerez parası anlaşılan . Adam hacca ibadete gidiyor. Yanına utucusunu hizmetçisini götürüyor. Sen kimsin kimin parasini böyle çarçur ediyorsun. Offf çok doluyum

+1 oy
(3,327 puan) tarafından

Goruntulenemiyor dedi neden ki

+1 oy
(561 puan) tarafından

Ahhh ahhh diyecek çok şey var da konuşsak da suç artık Rabbım sorsun hesabını artık TV açıp haber izleyemiyorum o kadar içim acıyor 😢

+1 oy
(3,971 puan) tarafından

Mercedesi elinden alınınca ağlıyordu bizede gençleri evlendirin öğüdü veriyorlar ancak haram olsun 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

İki gündür haber bakmıyorum işlerden dolayı Allah ım ne büyük acı Rabbim ailelerine sabır versin 

0 oy
(1,373 puan) tarafından

Ah çok üzülüyoruz çok :((

0 oy
(3,522 puan) tarafından

Abv sin devletin malini har vurup harman savuranlarin bu ulkedeki vatndasin rolu dram ve trajedi hikayelerin figuranligi 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,932 soru

24,037,145 cevap

328,987 kullanıcı

...