+1 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından

Merhaba kızlar 32 haftalık oldum ikinci gebeliğim normal doğum çok korkuyorum ilk gebeligimde doğum çok Zor geçti ikinmayi beceremedim doğru yapamıyordum bana çok kızıyorlar di dikişlerim vardı ayağa kalkamıyordum sizce ikinci doğumda zor olurmu çabuk toparlanır miyim bu tane oğlum var 3 yaşında canavar gibi çok yaramaz şimdiden sıkıntı stres bastı beni 

7 Cevaplar

+1 oy
(16,792 puan) tarafından

Benim ikiside zordu çünkü ikinamiyorum tek sorunum bu ve bu yüzden kesi atıldı. Herkesin. Bir değil tabi ama sen ıkınma uzerine çalış 😶

(44 puan) tarafından

İyi seninki hal hatır sormuş 😄 benimkiler azarlıyor du 

(5,312 puan) tarafından

Doktor iyiydi de ebem iyi degildir kivircik marul 🤨 bana bağırma diyor yaw benim canimdan can iniyor 

(1,605 puan) tarafından

Benim ilk ikinmada kafası çıkmıştı zaten bana niye kesik attılar ya hem de iki tane 😂 kkinmamla bebeğin kafasinin çıkması bir olmustu. Zaten çatala çıkmadan saçı elime degmisti alttan kafası gelmişti. Catalda 1 kere ikindim kafasi çıktı. Sonra kesik attı. İkinciye atarken yanındaki ebe dur atma yeter demedine rağmen ikinciyi de attı. 3.ebe de dirsegiyle karnimdan bastırıp çıkardı 😅

(5,312 puan) tarafından

Abawww kurbanlik koyun 😂😂

(1,605 puan) tarafından

😂😂😂

-Reklam-
+1 oy
(30,236 puan) tarafından

Sakin ol her dogum ayni degildir her gebelik her bebek kendine ozeldir onun icin ayni olmaz rahat olur sakin kalirsan eger surecinde o kadar rahat gecer hayirli dogumlarin olsun

(44 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(3,879 puan) tarafından

Hayır, her doğum aynı olmuyor. Şansınıza kötü insanlara denk gelmişsiniz. Bu sefer iyisine denk gelirseniz, doğum daha hızlı oluyor. Doğru nefes tekniklerini bol bol çalışın. O zaman dikişîniz bile olmaz. Kegel egzersizleri yapın, vajinanın açılmasını kolaylaştırır. 

(44 puan) tarafından

Teşekkürler canım evet baya azarlıyorlardi başlarından atmak için hemen kesi attılar baya dikişm de oldu

(3,879 puan) tarafından

İnşallah bu sefer daha güzel geçer sizin için 🌼

(44 puan) tarafından

İnşallah canım 

+1 oy
(3,684 puan) tarafından

Her doğum aynı değil ben ilkin de ölüyordum canım burnuma gelmişti ama 2. Doğumum da o kadar sakin o kadar güzel geçti ki asla bağırmadım bile doğururken doğru ıkınmaları yaparsan kolay çıkar inşallah merak etme 

(44 puan) tarafından

Bende YouTube tan ıkınma videolarına bakıyorum bakalım bu nasıl geçecek teşekkür ederim yorumun için 

(3,684 puan) tarafından

Ahh canım benim ya 😌 bende öyleydim hep doğum videoları vs izlerdim şimdi ne çabuk doğurdum da 9 ay oldu diyorum 😑 çok güzel zamanlar insan özlüyor o günleri acı ama sonu güzel 

(44 puan) tarafından

Ayy kız inan bu sıcaklarda hiç çekilmiyor 49 derece burası bi an doğurmak istiyorum zaman geçsin istiyorum 

+1 oy
(3,483 puan) tarafından

Zorda geçebilir kolayda geçebilir her doğum aynı olacak değil canım korkma sağlıkla kucağına al inşallah. 

0 oy
(14,674 puan) tarafından

Sağlık la kavuşun 🤗

İlki suni sancıyla 28 ci saatte doğurdum 

Bana sorsan çok güzeldı her şey ama zor olduğunu ikinciyı doğurunca anladım 

İkincide suni sancı ile dört saat bile sürmedi 

Daha kolay olacak modunu yüksek tut sadece yavruna kavuşmanı düşün 

0 oy
(429 puan) tarafından

İlk doğumda kedi atmadı doktor yırtılma çok oldu.ikinci de kendim ıkanamadıgım için kesi atmasını istedim attı ve daha rahat bir doğum oldu.sürede kısaydı.

(44 puan) tarafından

O  dikişler de iyileşmesi zor oluyor ya benim enfeksiyon kapmışti şişmişti doğru düzgün oturmiyordum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
12 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmerannee (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 168 göst.
+4 oy
6 cevap 139 göst.
19 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,379 soru

24,153,556 cevap

335,025 kullanıcı

...