+1 oy
144 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (92 puan) tarafından

Hanımlar 11 aylık bebeğim emerken boynum, göğsüm, kollarımı cimcikliyor, tırnaklıyor. Vücudum mahvolmuş durumda ya kıpkırmızı her yeri canımı da yakıyor yalan değil bir tane çakasım geliyo zor tutuyorum kendimi. Önerisi olan var mı? Tüm acılarım birleşti göğsümü ısırıyor yara, vücudumu yara yapmadığı kalmıştı onu da yaptı. 

5 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

buna bi cozum yok hepsi yapio . ayagini agzina falan koyacak nirml yani

(92 puan) tarafından

Ayağını ağzıma falan da koyuyor onları normal karşılıyorum ama ısırma, cimcikleme, yırtma çok ağır ya vücudum ciddi anlamda mahvoldu

-Reklam-
+1 oy
(1,556 puan) tarafından

Benim kızım da birara yapıyordu ısırmaya falan başlamıştı. Isırdığı an yüzümü kızgın yapıp emzirmeyi bıraktım birkaç kere bidaha yapmadi

(92 puan) tarafından

Bende bunu denedim bi kaç kere ama kızmadan hiç anlamıyor kızınca gülüyor

(1,556 puan) tarafından

Yok kızarak tepki vermedim. Suratimi sert yaptım emzirmeyi bıraktım yani o istese de vermedim

+1 oy
(5,256 puan) tarafından

yaşadık bunları da yaşadık 😅 bir eliyle diğer meme ucunu sıkıyordu🤦🏼‍♀️ 

(92 puan) tarafından

Evet evet çok sinir bozucu ya 

+1 oy
(1,642 puan) tarafından

Şuan hamile biri olarak gözüm korktu bunlar bide annelerine eziyetmi ediyorlar yani 😁😁 galibaki emzirirken kolu uzun saç kapalı bi şekilde durmak lazım bildiğin arıcılar gibi koruma gerek desene

(92 puan) tarafından

Hahaha buralar karışık bacım 😂 o zaman da saçlarını çekiyor 😂

+1 oy
(23,516 puan) tarafından

Benimki emerken parmağını gözüme soktu 2 gün bulanık gördüm dünde kızdı kolumu sıktı tirnakladi babasına da yapmış aynı şeyi adam kedi tirmalamis gibi geziyor ortada çok normal şekerim hepimiz gaziyiz bu konudan 😁😁

(92 puan) tarafından

Uff yalnız olmadığıma sevineyim mi hepimizin adına üzüleyim mi şimdi 😂

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 260 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
14 cevap 472 göst.
0 oy
7 cevap 133 göst.