0 oy
66 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,093 puan) tarafından

Takip edenler bilir benim üvey kızım 26 yaşında bugün babası ile kavga etmişler iş yerinde babası kovmus  ben biraz sakinleştirince eşimi geri çağırdı bu iki oluyor korkuyorum bende hata yapar diye ama benim sözümü zaten dinlemez Allah bir an önce bir yuva versin lütfen sizde dua edin çok zor hem bizim hem onun için çocuk hiç demiyor ya baba sen haklısın diye kaç kere uyardım ikisi de inat 

1 cevap

+1 oy
(3,239 puan) tarafından

Az çok postlarınıza denk geliyorum. Üvey kızınızın '' kocadan'' ziyade arkadaş ortamına, sosyalleşmeye, babasının yanında ise, başka bir yerde ve sektörde çalışmaya ihtiyacı vardır belki de. Şuan ki bekarlık durumunda bile sürekli sorun yaşıyorsa, evlenince karşısına çıkacak ne olduğu belli olmayacak, belki de köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecek birine denk gelirse ne olacak? Tüm şu sıkıntılar için psikoloğa gitse, gereksiz bir düğün masrafından daha ucuza malolur. Nasıl ki erkeklere evlensin düzelir denip hata yapılıyorsa, kadınlar için de aynı şey geçerli. 

(2,856 puan) tarafından

Ay kesinlikle öyle.  Bir de evlilik sorunuyla ugrasacaklar böyle haberleri yok. 

(3,093 puan) tarafından

Hiç kimse ile anlaşamıyor evliliği isteyen ve tavsiye eden ben değilim kaldı ki ben ve eşim o meslek sahibi ollsu oksun istiyoruz kendisi istiyor evlenmek ve korkarım ki bunu takıntı yaptı dil kursuna git diyoruz kabul etmiyor zaten konuşulmuyor kendisi ile ne desen yalnıs anlıyor sanki babası evlendirmiyor gibi bir tepki oluşturdu ya 

(3,093 puan) tarafından

Başka bir ortama girmiyor sorun zaten orada herkesle arası bozuk birçok akrabası var kimseye gitmiyor konuşmuyor 

(3,239 puan) tarafından

Tamam işte, demek ki ruhen iyi değil. Babası okusun istediği için de zıttını yapıp evlenmek istiyor. Gerçekten evlilik isteseydi, önüne çıkan ilk kişiyle bodoslama dalardı. Demek ki onun ki sadece lafta. Kendiniz de diyorusunuz kimseye gitmiyor diye. Bence destek almalı, aldırmalısınız. 

(3,093 puan) tarafından

Kim yapacak nasıl olacak destek işine eşim karşı kendinde kabul etmiyor zaten ben desen yalnıs anlaşılıyor 

(3,239 puan) tarafından
+1

Sözünü dinleyeceği biri mutlaka vardır. Size karşı alınganlık yapıyorsa, babası daha ılımlı davranıp, konuşmaya çalışsın. İki taraf da birbirine zıt gittikçe bir şey düzelmez. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 136 göst.
+1 oy
1 cevap 118 göst.
19 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bencee (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
7 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (5,916 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,298 soru

24,056,370 cevap

329,928 kullanıcı

...