Ayyyy yandık anam bu ne sıcak nefes aldırmıyor klima bile fayda etmez oldu havaların serinlemesi hangi ayda oluyor ya?? Sıcak havadan dolayi evden bir yere çıkasım gelmiyor 🥵 Kahramanmaraş'tan bildiriyorum hava çoooook sıcak 🫠
Eylülün 15 inden sonra yavaş yavaş serinler.
Bende Maraştayim ve hamileyim cehennem gibi tövbe estağfurullah 53 dereceleri gördük bugün Eylül de serinler buralar 1 ay daha sıcağı çekeceğiz
Şu an bile 37 derece o kadar sıcak yani. Ekim sonuna doğru serinliyor bizim buralar.
Ayy ben İstanbul'dayım arada bir gelen sıcak hava dalgalarına zor dayanıyorum. İsyan bayraklarını çekiyorum. Siz Maraş'ta napıyosunuz bacılarım😥 Allah yardımcınız olsun.
kız dur yeni başladık 😂😂
Daha kış yeni bitti donduk ya azıcık yanak
Amacım sabret yeni başladı daha Ağustos sıcakları var 🥹
bende sıcağı çok sevmeme rağmen bu gün keşke kış gelse dedim burası Muş normalde iklimi soğuk bilirsiniz ama bu sene 40 dereceyi gördük 🥵siz nasıl dayanıyorsunuz
Kahramanmaraşın neresidesin kız baya sıcak bu aralar Kahramanmaraş
Eylül ortasını buluyor genelde. 2 gecedir uyuyamiyoruz sıcaktan. Gündüz ayrı dert zaten
Aynen yaa ben yağmuru ve kapalı havayı seviyorum serin serin bu sıcaklar ne bittmedi ayyyy
Bizim.memleket.sonbahardaydj 10 gundur yaza girdik biz bismillah daha biz biraz yasayalim.ya bitmesin sicaklar
Bursa 41 derece yaniyoruz FUAT ABİ 😂😂yarın denize gidecez kalacaz
Ay sonuna kadar devam edecekmiş bu aşırı sıcaklar
1,476,886 soru
24,175,330 cevap
336,078 kullanıcı