0 oy
169 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,903 puan) tarafından

Hanımlar merhaba 15+2 gebeyim. Normalde bir hafta sonra randevum vardı. Şuan memleketteyim ve doktora sıra bulunca muayene olup cinsiyetini öğrenmek istedim. Makat gelişti. Doktor bağdaş kurmuş göstermiyor dedi. Şimdi haftası da küçük bir süre bu pozisyonda mı kalır, bir hafta içinde pozisyonu değiştirir mi bilmiyorum var mı bu duruma yakın tecrübelerinz?

Yine aynı durumdan ötürü öğrenemeyeceğimi bilsem boşuna gütmem bir hafta sonra yine. 

4 Cevaplar

0 oy
(4,360 puan) tarafından

Ben 20.haftada detaylı ultrasonda öğrendim . Acele etme bence.

(1,903 puan) tarafından

Detaylıya giremicem malesef. Doktor yok bulundugum şehirde. Bekleyecez galiba ilkin heyecanı kadar olmasa da heyecan verici cinsiyetini merak etmek ☺️

-Reklam-
0 oy
(20,634 puan) tarafından

Kızımda 22 haftalıkti öğrendim oğlumda da 12 de erkeğe benziyor dediler ama sonra net bişey yoktu 23 te net erkek dediler cinsiyet senin için cok önemli değilse gitme 1 ay sonraki kontrolünde öğrenirsin 

(1,903 puan) tarafından

Öyle de yapabilirm daha iyi olur benim için ayrıca.

0 oy
(410 puan) tarafından

13 haftada öğrendim bence tekrar git doktora o pozisyonda kalmaz

0 oy
(3,359 puan) tarafından

Valla değişik geliyor bana sahsen benim doktorum 11 hafta gördü dedi 12 hafta söyleyeceğim net söyledi herelde hastanedeki ultrasyon farkı bence

(20,634 puan) tarafından

Ultrason farkından ziyade pipi geç gelişebilir diyorlar o haftada çok erken kesin bişey söylemek için kızımda hep pipi sonrada oluşabilir demişlerdi kesin kız erkek demediler ultrason cihazı da gayet net güzeldi yeniydi

(3,359 puan) tarafından

Benimki pipiliydi ya 😂😂 doktor söyledi tamamen ultrasyon ve doktor deneyimi ablam demisti hemen söylüyor o doktor biliyorsa diye pipisi beb bile gördüm..

Başka hastaneye gitmiştim annem beni biraz korkutmuş tu 20 haftalık vardi yemin ederim bir şeyini anlamamasitim ultrasyon farki diyorum geçiyorum.😉

En iyi hastanelerden birinydi

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 96 göst.
12 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gbpgbp (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 386 göst.
+2 oy
9 cevap 244 göst.
+1 oy
4 cevap 208 göst.

Kategoriler