0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından

Iyi akşamlar millet, yaklaşık bir haftadır burnumda sürekli yoğun sigara kokusu geliyor eşime soruyorum hayır öyle bi koku yok diyo kafayi yicem özellikle salona oturduğumda başım ağrıyana kadar koku beni  mahvediyor bir türlü burnumdan gitmiyor sanki birisi yanımda dibimde sigara içiyorda dumani beni boğuyor gibi ayrıca eşimde sigara kullanmaz bende az önce yemek yerken sigara kokusundan öldüm resmen başıma ağrılar girdi eşime tekrar sordum hayir yemin ederim ki öyle bir koku yok diyo şimdi başım yine çatlıyor koku gelmeye devam ediyor solona giremez oldum bu kadar yakından gelmesi neden bilmiyorum daha önce de buna benzer bir durum yaşamıştim yine sigara kokusuydu ama kısa sürdü bu seferki daha yoğun ve uzun sürdü Allahim koku gitmiyo delircek gibiyim başım zonkluyo sizce neden olabilir sizinle paylaşmak istedim 

3 Cevaplar

0 oy
(4,396 puan) tarafından

Ha ile olabilir misin acaba canım. Benim alt komşu balkonda içerken ben kokuyu dibinde alıyordum eşim almıyordu aynı şekilde. Hamilelikte kokulara karşı hassasiyet yüksek oluyor 

(119 puan) tarafından

Yok yaa olmam mümkün değil korunuyorum 

(4,396 puan) tarafından

O zaman arkadaşın da dediği gibi giderlerden geliyor olabilir. Eski ev sahibim evinde içiyordu banyodan buram buram sigara kokusu geliyordu

Banyo tuvalet kapısını kapat birkaç gün bak bakalım faydası olacak mı

-Reklam-
0 oy
(2,585 puan) tarafından

Hamilelik var mı canım hamilelikte burnu daha hassas oluyor insanın. Benim yatak odamın alt katında mutfak var müstakil evde oturuyoruz. Sürekli bir kahve kokusu gelirdi. Bir gün çiğ balık kokuyor sanki dedim eşim yok ne alaka dedi o gün komşum balık gönderdi 😀 seninde alır ya da üst komşun içiyorsa onun kokusunu alıyor olabilirsin. 

0 oy
(731 puan) tarafından

Arkadaşların yorumuna katılıyorum hamile olabilirsiniz. İkinci seçenek komşularınızda içilen duman evinize giriyor olabilir. Bizim giderlerden ve havalandırmadan koku geliyor alt ve üst kattan. O da değilse doktora danışın derim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 212 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 676 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,722 puan) tarafından soruldu