+3 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (437 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar bugün toplam 5 defa duş aldım az önce de 6. Duşumu aldım dünkileri saymıyorum bile gerçekten kafayı yedim aşırı sıcak bu sene çok farklı bi sıcak var çocuklar asla yatamiyor 20 takla atıyor sbaha kadar ben sbaha kadar kadar kalkıp kendimi ıslatıyorum duş almaktan bıktım bi giydin 5 dakkada terliyorsun yemek dahi yemedim çünkü durdun yerde terliyorsun hicbisey canım istemiyor duştan çıkıp saçını tararken daha terliyorsun duş aldım saçımı tararken sinirden oturdum ağladım gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum dertleşmek istedim sizlerle 😥 vantilatör sıcacık üflüyor tüm camlar sonuna kadar açık içeri giren tek şey toz hava zerre girmiyor sıcakla nasıl baş ediyorsunuz 

19 Cevaplar

+3 oy
(4,373 puan) tarafından

Bence camlarını hiç açma hatta mümkünse güneşliklerini kapat ben öyle yapıyorum. Dışarıdan hem Güneş giriyor hem sıcak hava. 

Vantilatör mantığı zaten içerdeki havayı çeviriyor sürekli. Aslında kapı pencere kapalı şekilde yarım saat çalışsa içeriyi klima gibi soğuttuğunu fark edersin. 

Burası da bugün 44 dereceydi yandık resmen 

(437 puan) tarafından
+1

Pskolojikmen camlar Kapalı olunca daha sıcak olur diye kapatamıyorum ki bizim evimiz çok havasız iç tarafda yan evlerin iyice içinde ve ortasında içeri hava bile girmiyor Rabb'im dayanma gücü versin abla çok zor gerçekten sinirden oturdum ağladım biran önce kış gelsin inşallah 

(4,373 puan) tarafından
+1

Valla benim kadar camlar açık olsun hastası yoktur. Kapatınca afaksnlar basıyor ki bende kapalı alan korkusu var telaşa giriyorum hemen ona rağmen bu sene ilk defa camlarını kapalı tuttum.

Kaynanam hep kızardı Betül bak bir gün evine hırsız girecek o zaman akıllancaksın gece bile camların açık sonuna kadar diye.

Ama ben çözümü cam ve perde kapatarak buldum. Birkaç gün dediğim gibi dene bakayım faydasını görürsün. İçeriye güneş vurmuyorsa güneşliğin açık kalsın öyle dene

(437 puan) tarafından
+1

Eşim şuan kapatmama izin vermez yandı için 😁ama yarın o gitti zamn deniycem bakalım bir kişiden daha duymuştum açınca daha sıcak oluyor demişti her yer açık hergün de ev siliyorum toz oluyor çünkü bitikleri yaşıyorum içeriye güneş vurmuyor ince tülü çekiyorum sadece 

-Reklam-
+2 oy
(3,359 puan) tarafından

Hey maşallah 5 kere duş 😂 bende günde 2 kere alıyorum ama öyle çok terlemiyorum çünkü hep vantilatör karşısındayım gece bile açık 

(437 puan) tarafından
+1

Gece gündüz açık karşısında şuan terler şıpır şıpır akıyor duş almaktan aşırı yoruldum bıktım artık uykunu bölecek kadar sıcak 

+2 oy
(963 puan) tarafından

Hangi şehirde siniz, gerçekten çok sıcak geceleri sıcaktan uyunmuyor bir esinti bile olmuyor Rabbim ferahlık versin inşallah

(437 puan) tarafından
+1

Adana çok sıcak daha da sıcak olacak diyorlar gerçekten dayanamıyorum artık sinirden oturdum ağladım bu sıcağa dayanamıyoruz daha sıcak olursa bayılırız heralde gece uyuyamıyoruz gündüz oturamiyoruz öğlen yemek yemedim akşamda yemedim sıcak doyurdu şükür çok teşekkür ederim Allah razı olsun ablam

(963 puan) tarafından
+1

Ayy adana çok sıcaktır ya klima şart

(437 puan) tarafından
+1

Felâket bi sıcak hemde maalesef klima yok keşke olsaydı olsa tam açılacak hava gündüz bı şekilde idare ediliyor en azından gece açar rahat uyurduk 

+2 oy
(6,654 puan) tarafından

Valla dediğin gibi bu sene çok farklı bir sıcak var heryer yanıyor orman kalmadı ağaç olmazsa yağmur yapmaz Rabbim herkesi büyük bir imtihandan geçiriyor inşallah biran önce havalar biraz serinler eskişehir de yangın çıktı 11 orman bekçisi yanarak şehit oldu 20 de yaralı varmış bende bugün üç kez duş aldım atlet şort geziyoruz yaz en sevdiğim mevsimdi ama ilk kez kış ayını özledim 

(437 puan) tarafından
+1

İnşallah serinler gerçekten tahammülüm kalmadı Bende kışı iple çekiyorum soba yaktım günleri iple çekiyorum o huzur çok başka yemeği zor yapiyorum bluuzm ıslak üzerimde duş almaktan bıktım yoruldum sinirden otudum ağladım abla Rabb'im ailelerine sabır versin inşallah ormanlarımız yanmasın 😥🤲

(6,654 puan) tarafından
+1

AMİN inşallah canım sanada sabırlar versin inşallah gebeklikte sıcaklık çekilmiyor

(437 puan) tarafından
+1

Sıcak çekilmiyor diğer gebelimde yaza geldi abla ama bu yaz çok felâket oldu dedim gibi asla çekilmiyor amin sağolasın Allah razı olsun güzel ablam 

+2 oy
(7,011 puan) tarafından

Bizde soğukla baş ediyoruz cnm

(437 puan) tarafından
+1

Keşke donsak üşüsek soğukla baş etsek kışı o kadar özledim ki soba yakmayı o kadar çok özledim bu yazdan iğrendim 

(835 puan) tarafından
+1

Ay orası neresi soğuk 

(7,011 puan) tarafından

Bitlis cnm zaten sıcaktan kaçan herkes burada

+2 oy
(14,198 puan) tarafından

38 haftalık hamileyim ben napim nefes alamıyorum sıcaktan :((((

(437 puan) tarafından
+1

Rabb'im kolaylık versin inşallah bende 15 haftalık hamileyim sanki 30 haftalık gibi kocamn göbekle akşama kadar suya girip girip çıkıyorum bu yazdan iğrendim kış gelsinn😥

+2 oy
(3,455 puan) tarafından

Edemiyorum 😭 bugün ev 33 dereceydi. 37+2 haftalık hamileyim bide. Hamilelik zaten zorken bide bu sıcaklar ve üstüne 2 çocuk hiç çekilmiyor 🥲

(3,455 puan) tarafından
+1

Bende ağlayacaktım az kalsın. Muhtemelen hamilelikten 😭 sıcak fön üflüyor camlar resmen. Senin daha doğuma da çok var Allah yardımcın olsun canım. Ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama zor dayanıyorum 😥

(437 puan) tarafından
+1

Evet hamilelikten bence de izledim filimlere vs bile ağlıyorum 😁 sağlıkla kucağına al inşallah benimki kışa nasip olursa bu sıcağı sonuna kadar yicem ben ☺️

(3,455 puan) tarafından
+1

Amin inşallah ikimizde sağlıkla alalım inşallah kucağımıza🤲 tek çözüm klima. Eşimi ikna edip aldırmam lazım. Yoksa lohusalığımı banyoda suyun altında geçiririm gibi görünüyor 😂 

(437 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Ben düşünüyorum yazın doğurmak da zor hamile kalmak daha zor 😂klima gerçekten şart ama şuan alacak durumda değiliz inşallah tüm olmayanlar alır tüm isteyenler ben kışın doğum etmiştim kızımda kışın bile lohusalıktan mı bilmiyorum çok terliyordum 

(3,455 puan) tarafından
+1

Evet bu sıcaklarda klima gereklilik oldu gerçekten. Lohusalıkta hormonlardan ateş basması çok oluyor. Bende kızımı Kasım'da oğlumu Nisan'da doğurdum. Anneme ateşler içinde yanıyorum dediğimi hatırlıyorum onlar üşürken😂

+1 oy
(2,674 puan) tarafından

Adanadayken duştayken bile nefes alamıyordum.bu kurbsn bayramında geldim.köyde olduğumuz halde aşırı bi sıcak vardı evden asla çıkmıyorduk.annemlerin kliması var sabahtan akşama kadar açık bırakıyorlar.babam kalp hastası çiftçilikle uğraşıyor gece yarılarına kadar çalışıyor.o sıcakta onu düşündükçe daha kötü oluyorum.Rabbim dışarda çalışanşara,sokakta kalanlara,hayvanlarımıza yardım etsin.

(437 puan) tarafından
+1

Gerçekten nefes alamıyorsun ev çok sıcak dışarı da aynı evde balık gibi suya girip girip çıkıyoruz şohpeni asla açmıyorum buz gibi suyla giriyorum yine kâr etmiyor burda da ben harici tüm komşuların kliması var herkesin camı kapalı bir gram sesi gelmiyor bile kimsenin bizim camlar da sonuna kadar açık kapılar açık ama esmiyor bile Rabb'im babaniza güç kuvvet dayanma gücü versin benim eşimde sıcakta hurda topluyor eve çok halsiz geliyor sıcaktan dolayı Rabb'im hepimize yardım etsin inşallah 🤲

+1 oy
(432 puan) tarafından

Bunlara bide hamilelik eklenince hiç baş edilmiyor malesef:(

Kalp ritmim bile değişti bugün anlık nefes alamadım kendimi soğuk suyun altına attım hemen

(437 puan) tarafından

İçimde bi yangın var sanki eşim diyor bende terliyorum ama sen ekstra terliyon diyor hamilelikten büyük ihtimalle soğuk suya giriyorum inan şohpeni açmıyorum şimdi 7. Duşumu aldım tekrardan saçımı tararken tekrar terledim 😂 ağlanacak halime gülüyorum kafayı yedim Rabb'im hepimize kolaylık ferahlık versin inşallah 

(432 puan) tarafından

Kombiyi açmaya gerek yok havanın kendisi kombi zaten sular biler sıcak akıyor🤣

+1 oy
(3,462 puan) tarafından

Başlığı okuyunca aklıma güneşe ateş eden adanalı geldi😂

Şaka bir yana hiç çekilmiyor ya, neyseki bizde 2 hafta sürdü ve bitti. 

(437 puan) tarafından

En son bende ateş edecem ama ateş bize ediyor ablam😂 tahammül seviyem sıfır burda 2 hafta olsa idare edilir Ağustos yaklaştıkça dahada pskoljim bozuluyor 

+1 oy
(2,603 puan) tarafından

Ayy ben gece hiç yatamiyorum kalkıp üstümü hep değiştiriyorum ince pijama var onu bile cikarasim var çıplak yatacam en son korkudan öylede yapamıyorum sıcaktan hep yerlerdeyim yemek bile yapmak zor geliyor buharı sıcağı ölüyorum 

(437 puan) tarafından

Her duşta yeni şort yeni tişört hergün en az iki makine yıkanıyor çamaşır sermekten de yıldım kıyafet dayanmıyor zaten üst değişmekten sokakta benim kadar yıkayıp Seren görmüyorum yaptım yemeği yiyesim gelmiyor benimde o buhar böyle yüzüme yüzüme vuruyor çok berbat bişey Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok zor dayanıyoruz 

+1 oy
(311 puan) tarafından

İnan Osmaniye de gündüz klima bile soğutmadı 18 de çalıştı akşama kadar uyuduğunda yinede terlemişim Allah yardımcınız olsun

(437 puan) tarafından

Keşke bizde de olsa yinede faydası büyük klimanın vantilatörün kendisine faydası yok Allah razı olsun inşallah 

+1 oy
(1,401 puan) tarafından

İmkanınız varsa tek çözüm klima canım

(437 puan) tarafından

İmkanımız olsa 1 dakika düşünmeden alırım tek hayalim klima alıp üstümü örterek uyumak desem inanır mısın bime gidiyoruz ya çıkmak istemiyorum buz gibi 

0 oy
(5,016 puan) tarafından

Edemiyorum hayatim gun icinde oyle bi haldeyim ki sabah kafami kaldiramiyorum yataktan uyuyamiyorum da aksama kadar bi koltukta bi halida bi yatakta ordan oraya yigiliyorum aksam yemeginin bulasigini bile yeni topladim 5 dk oturdum surekli spguk biseyler tukatiyorum iyice de soyundum valla yinede yok gecmiyo dusari falan cikmak hic icimden gelmiyo zaten 

(437 puan) tarafından

Bende gece uyuyamıyorum sbah da her yerim ağrıyor hasta gibi kalkıyorum bende aynı koltuk koltuk geziyorum enson yere çarşaf atıp çocuklarla debeleniyoruz😂 dışarı çıkmak için oğlum bugün çok ağladı ama bende içimden gelmedi hiç parka gidiyoruz sıcakta zor otuyyorum çocuklar eğleniyor diye onlara işlemiyor sıcak benim bide bulaşık makinemi eşim getirmisti hurdadan oda bozuldu sattık sıcakta bulaşık çok yük bana inşallah tek umudum doğum etmeden önce başka denk düşsün elim ayağım dı kışa kurban olim iple çekiyorum kışı Rabb'im yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimizin 🤲

0 oy
(1,783 puan) tarafından

Adanalym canım klima ile yaşanıyor Adana'da anca çok sicak şuan urfadayim burasıda çok sıcak bazen Adana'dan daha sıcak ama nem az burda o yüzden Adana'daki kadr rahatsz etmiyo Adana'da çok okulda falan bayıldım ben  Allah yardımcınız olsun klimasz zor 

(437 puan) tarafından

Adana'da kliması olmayan sayılı kişiler kaldı bu sene Bizim sokakta çok kişi aldı herkesin camı kapısı perdesi bile çekik sokakta bizden başka ses yok😂bazen diyorum başımıza bişey gelse kimsenin haberi olmaz gerçekten adana klima memleketi yazın durulmaz burda kışı çok güzel ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam 

(1,783 puan) tarafından

Canım annemglde yenisini aldı ilkde ikinci el almıştı annem de diyorum nasıl duruyorduk önce ama bu kdr insan araba ev yoktu ki damda rsbat rahat uatardik o zamanlarda isilik olurdu heryerimiz bende bebeğim olunca aldrdm çünkü pişik isilik oldu çocuk yatamamistik sıcaktan o zamn diyarbakirdaydm oyiki almışız iki bucuga aldk hersey uçtu smdi urfadayiz burda Adana'da daha sıcak ama terleme işi çok yok nem az

(437 puan) tarafından

Yazın sıcak oluyordu ama bu sene çok farklı bi sıcak baskın bı hava var klima her eve şart bence 2. Elleri bile çok pahalı benim vücudum isilik oldu yaraya döndü vücudum harita gibi Adana'da nem çok bizim dam varda ev sahibi oğlu yatıyor kendime ait olsa 3 lü çeker damda yatar vantilatör de açarım faydası olur yine 

0 oy
(9,918 puan) tarafından

Çok zor  sıcaktan ölecem zaten sevmem sicağı hiç 

(437 puan) tarafından

Bende birgün bayılırsam şaşırmam bende nefret ediyorum yaz aylarından 

0 oy
(399 puan) tarafından

Bas edemiyoruz 8aylik hamileyim temizlik yapmak çok zor klima ile anca yapıyorum klima hep açık egedeyim bunalıma girdim valla sıcaktan hiçbiryerede çıkamiyirsun en güzeli sonbahar valla

(437 puan) tarafından

Yine şükür bacım kliman varmış ama klimalı odadan çıkınca yine yanıyorsun ben bir adım atasım gelmiyor dışarı çok mecbura kalmasam çıkmıyorum 

(399 puan) tarafından

Çok şükür 3tane odada var mutfak yaniyo orda yok dubleks aşırı sıcak 

0 oy
(113 puan) tarafından

Bu post bana Antalya'daki iki senemi hatırlattı klimanın önünden kalkıp yemek yapınca sanki yemekle ben pişiyodum bide hanileydimm amannn şimdi Çorum'un bi ilçesine taşımdım gece yorgan örtmese üşüyoruz biz gündüzde aşıro sıcak ama şükür ikindiden başliyor hava serinlemeye 

(437 puan) tarafından

Bende hamileyim yemeğin o sıcak buharı beni hergün pişiriyor sanki şuan analttin orda olmak çok istedim 😁 çok şanslısın 🥰 buranın saati yok her saat sıcak 

0 oy
(899 puan) tarafından

Serin hava seven Sivasın köylerine gelsin daha yeni yeni ısındık. Şuan pencereler kapalı gece çok soğuk gündüz pencereleri açıyorum ama serin terlemedim daha öyle söyliyim. Ama merkezi çok sıcak köyler serin. 

(437 puan) tarafından

Ayy şimdi orda üstünü örtüp mis gibi uyumak var valla canım çekti 😁benide Sivas'ın köyüne acil çeker misin burada merkezi yel bile esmiyor 

(899 puan) tarafından

Gel canım battaniyesiz yatmıyorum bende 20 haftalık hamileyim çok şükür güzel serin geçiyor. Ama kışı çok sert atlattık keşke hep böyle bu hava olsa ne sıcak ne soğuk çok güzel. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 780 göst.
2 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,994 soru

24,092,872 cevap

331,866 kullanıcı

...