0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (9,922 puan) tarafından

Dua edin büyümeden sönsün yanıyo 

6 Cevaplar

0 oy
(1,200 puan) tarafından

Ayyy Rabbım korusun çoğu yer öyle yanıyor Rabbımden tek dileğim şöyle güzel bir yağmur yağar inşallah 🤲

(9,922 puan) tarafından

İşallah canım  yangını kontör  altına alınır  

-Reklam-
0 oy
(6,658 puan) tarafından

Eskişehir'de çıktı 11 şehit var söndürme işleminde maalesef alevler arasında kalmışlar Rabbim inşallah biter bu yangınlar bu sene yaz bir an önce bitsin istiyorum

(9,922 puan) tarafından

İşallah canım zor yangın burda başladı işallah hemen söner 

0 oy
(5,033 puan) tarafından

BBu kadar agetler olaylar bi bana mi enteresan geliyo hep boylemiydi ben aklim ermeye baslayali mi oluyo benim psikolojim cok bozuldu durumu yonetemiyorum artik ben Rabbim yardim etsin 

(9,922 puan) tarafından

Amin canım işallah söner yanginlar 

(2,679 puan) tarafından

Normal değil asla.biz insanlar kendi küçük kıyametimizi kendi ellerimizle hazırlıyoruz.

(9,922 puan) tarafından

Aynen canım kasten yakıyolar zaten 

(5,033 puan) tarafından

Ya yillardir belki 20 senedir surekli yani bisey cikmoyo mu surekli yani birini unutmadan digeri cikiyo yok salgin hastaliklar yok dogal afetler yok ekonomik siyasi krizler yok darbe yok savas cinayetler siddet haberleri ahlaksizliklar surekli surekli yeni bisey en son ne zaman guzel bisey oldu mesela ben bu devrin insani degilim galiba cok yoruldum soyle huzur icinde yasamak istiyorum memleketimde e aile ici sorunlar oluyo maddi manevi ben cok yorgun hissediyorum kendimi durumu yonetemiyorum siz nasilsiniz psikolojiniz nasil ben markete cikmaya korkuyorum biri rahatsiz ederse diye cocugumu parka goturemoyorum kene mene gelirse diye kumseye guvenip cocugumu birakamiyorum anneme bile annem mukemmel bi insandir ama insanin basina ne geliyo en yakinindan geliyo diyorum bisey almaya cekiniyorum pahalilikla bas edemiyoruz diye deprem olacak diye uyuyamiyorum sizde boylemisiniz bi ben mi kafayi yedim yoksa 

(2,679 puan) tarafından

Çok kirli yaşıyoruz.baba öz kızına tecevüz ediyor.kayınpeder gelinine,

İnsan görünümlü şeytanlar hayvana gördüğü her nesneye tecavüz eden yaratıklar var.baktığımızda çocuk dediklerimiz potansiyel katil.evden dışarıya işimiz olmadıkça çıkmıyorum.kimseyle muhattap olmuyorum.herşeyi geçtim soluduğumuz hava bile zehire dönüştü 1 aydır hastayım.ilk defa bu kadar uzun süre hastalandım.çocuklarımı korkarak büyütüyorum.

Eskiden gece yarısına kadar sokakta oyun oynardık şimdi çocuğumu evin balkonunda bile tek bırakamıyorum.artık tek duam temiz bir şekilde ölmek.ailemin çocuklarımın acısını görmemek.yaşama hevesim bile kalmadı.hergün hergün kötü haberle uyanıyoruz

(5,033 puan) tarafından

Aynen aynen oyle kelime kelime katiliyorum 

(9,922 puan) tarafından

Öyle bı hiç uğrana ölen çocuk içim yandı onada 

(5,033 puan) tarafından

Haber izlemiyorum artik ben gazzede olanlarla ilgili bisey gorsem hemen degistiriyorum bi kotu haber duymak gormek istemiyorum elimden hic bisey gelmiyo cunku kudretim olsa da herseyi degistirsem ama olmuyo elimden geleni yapip dua ediyorum hic bisey de gormek duymak istemiyorum o depremdeki enkazdan cikan insanlari izledim izledim su gun oldu etkisinden cikamadim gece kolumun uzerine yatsam da atar damarimi hissetsem deprem oluyo diye yataktan firliyorum esim donse ay deprem oldu sandim diyorum ben iyi degilim hic iyi degilim 

(9,922 puan) tarafından

Onları bende cok izledim deprem herşeyi gazeyi için almadı sanki lime lime oldu bütün bedenim en son hasta oldum yasakladı eşim hasta oluyom diye  ben hasta oluyom ama onlar yaşiyo Allah'ım işallah herşeyi düzelir 

(5,033 puan) tarafından

Cok haklisin bende cok uzuluyorum benimde bunlar basima gelebilirdi dusuncesinde bile konduramiyorum benimde evladim var cok uzuluyorum ama ne geliyo elimden kendimce dua ediyorum okuyorum boykot yapmaya calisiyorum baska ne yapabilirim ki elimden gelen bu keske gucum olsa da hepsini ben helak etsem herkes ozgurce dinini yasasa ya da baska konularda kimsenin icinde en ufak korku kalmasa 

0 oy
(2,679 puan) tarafından

Rabbim bütün canlarımızı korusun.İnşallah daha fazla zarar görmeden söner hepsi

(9,922 puan) tarafından

İşallah canım hepsi sönsün işallah

0 oy
(3,359 puan) tarafından

Allah yardımcıları olsun 

(9,922 puan) tarafından

Amin işallah canim

0 oy
(2,103 puan) tarafından

Allah'ım yardimcilari olsun çok kötü sehidimiz iyice yükseldi alllahim bı yağmur versin heryer sönsun 

Ama bu kiyametin yaklastigini belli ediyor yangınlar seller depremler savaşlar zinalar çoğaldı Allah'ım bütün herkesin yardımcısı olsun hayırlı ölum versin cenabı mevlam

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 527 göst.
28 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 453 göst.