+2 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (3,410 puan) tarafından

Çoook sıcak balkonda oturayım dedim eşimle karşımızdaki ayılar ( komşular ) evdeki adamlar kadınların eşleri balkonda oturuyorlar o kadar görgüsüzler ki atlet giymeden üstü çıplak şekilde oturuyorlar gördüğüm anda içeri girdim perdeleri var balkonda akılda etmiyorlar çekmeyi gerçekten terbiye, edep yoksunu insanlara tahammül edemiyorum. 

Benim eşim çok dikkat eder o konuda sizinde eşleriniz dikkatlimidir balkona çıkarken. 

20 Cevaplar

+3 oy
(16,787 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Herkesin dikkat etmesi gereken çok şey var ama ahir Zaman ve edep perdesi kalmadiysa malesef ki....

(3,410 puan) tarafından

Çok haklısınız.

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Evet canım benim eşim dikkat eder 

Evin içindeyken bile ben onu atlet şortla görmem 

Hale balkon mümkün değil 

(3,410 puan) tarafından
+1

Ne güzel bravo eşine bacım terbiyeli biri belli 

+3 oy
(173 puan) tarafından

Bırak balkona çıkmayı konu komsusyu eşim evde çocukların yanında bile atletle durmaz çok şükür 

+3 oy
(15,123 puan) tarafından

Babam normalde evde atlet ile gezer biz alışkındık. Eşimle evlendik evleneli atletle görmedim. Kızım var şimdi babama rica ediyoruz asla atlet ile gezmiyor yanında. Doğruyu bulmak bazen geç olabiliyor kendi adıma. Alt çapraz komşu sofidir iyi de bir insan ama amcamız sürekli üstsüz balkonda. Eşim çok kızıyor kendi günaha girmiyor da senin günahın ne olacak diye ki dini noktada çok da hassas değildir benim eşim. 

+3 oy
(2,670 puan) tarafından

benim eşim de dikkat eder atletle bile çıkmaz balkona illa tişört giyer, annesiyle görüntülü konuşurken bile atletle açmaz telefonu :)) 

+3 oy
(4,460 puan) tarafından

Eşimin atletle evde bile dolaştığını görmedim. 

+2 oy
(4,988 puan) tarafından

ben de hoşlanmam. tamam erkeksiniz diye de öyle dolanmanın hali yok. 

(3,410 puan) tarafından
+1

Kız geçen çamaşır asıyorum gene onlardan biri yokuşun başından eşinin poşetlerini eve taşıyor üstünde atlet yok çıplak ayyy bir utandım içeri girdim 

+2 oy
(1,451 puan) tarafından

Köyde dağın başında ve etrafımızda bir ev dahi yok yine de atletle şortla bile kapıya bahçeye çıkmaz öyle şeylere çok dikkat eder eşim 

(3,410 puan) tarafından
+2

Ne güzel. 

+2 oy
(1,984 puan) tarafından

Hem de çok. Sigarasını bile içerde içer bir kadın varsa balkonda. Ben de kızıyorum sen zaten bakmıyorsun rahatsız etmiyorsun kimseyi içerde içme diye.

+2 oy
(1,696 puan) tarafından

Erkek de olsan dikkat ediceksn ya neden böle görmek zorundamym ben 

(3,410 puan) tarafından
+1

Hayır yani ben sık, sık balkona çıkıyorum onları görünce midem kalkıyor tamam dik dik bakmam elinn adamına ama göz bu yani çamaşır asarken görüyorum yada onlar yüzünden eve sıcakta geri giriyorum bunların karıları kardeşleri kadınlar neden uyarmaz anlamıyorum 

(1,696 puan) tarafından

Dengeszler işte öle alsiyorlar normal gliyo onlara ben babamı bile şu yaşıma kadar pijamayla bile görmedim Allah razı olsun dikkat etmek ne bilir eşim.biraz gevşek di ama zorla onuda yola getirmeye çalışıyorm

+2 oy
(5,181 puan) tarafından

Tabi olmaz olur mu sortla bile cikmaz evde afedersin sucaklardan yeri geliyo don atlet oturuyo balkona cikacaksa ustunu giyinip cikiyo benim esim hic hoslanmaz oyle seyden bizimde karsi bina cok yakin ya kim ne kadar dikkat ederse etsin dip dibeyiz karsidaki sdamla goz goze geliyoruz balkonum var ama hic kullanisli degil yani 

+2 oy
(1,022 puan) tarafından

Maalesef bizde de aynı durum var. Yaşlı genci demeden atletsiz balkona çıkıyorlar en son baktık çare olmuyor biz kendi balkonumuza perde yaptırdık. Eşim asla bırak çıplak sekilde atletle bile pencereye çıkmaz asla asla. Öyle yapanları da anlamıyorum Allah ıslah etsin 

(3,410 puan) tarafından
+1

Perde iyi fikir aslında teşekkür ederim 🤭👍

+1 oy
(3,519 puan) tarafından

Yani eşimde pyle cikmaz diyebilirim birgun ben çok rahatsızlandı panik atağı tuttu havada böyle sıcaktı eşim balkona usttusz benimle beraber çıkmak zorunda kaldı.karsim komşu bağırıyor burda genç kız var diye kendisi ailecek balkonda hergele 2 ye kadar çay çekirdek adamlar katlanıyor biz ses etmiyoruz kalkmış bana karşıdan bağırıyor..

Ben durumuyla ertesi gün ağzına sıcak için gittim sonra bize gelip özürler diledi..

Edep simdi nerde kendileri gormeyenlerdemi birde böyle yapanlarda var

(3,410 puan) tarafından

Tamamda eşin panik atağı tuttuğu için ani bir durum olduğu için çıkmış o panikle olabilir. Yani insanlar ilk kendilerini görsünler kusuru olan konuşmasın

(3,519 puan) tarafından

Aynen oyle zaten balkonda oyle çıkmaz ben varsam ötürü ara sıra oda ki eşim asla dönüşte onlara doğru bakmaz bile öylede terbiyeli biridir.

Kadin daha beni görünce hazır ola geçiyor sıkıyorsa birdaha yapsın aynı hatayı 

(3,410 puan) tarafından

İyi korkutmuşsun😂

+1 oy
(216 puan) tarafından

benimde komşu atletle gezer hep perdeyide çekmez eşide öyle atleti sütyeni gözüküyor bazen adamın üstünde atlette olmaz ama hiç sorun etmiyorum eşimde demedim hiç 

(3,410 puan) tarafından

Herkesin düşüncesi farklıdır birşey diyemem 

(437 puan) tarafından

Nerelisiniz 

(216 puan) tarafından

ben Denizli 

(216 puan) tarafından

ama şuan muştayım yine atletle şortla çıkan komşu var burada da maalesef 

+1 oy
(6,724 puan) tarafından

Atletsiz hiç dolaşmaz evde kızım var büyük şort bile giymez dikkat eder edep zaten kalmadı kadınların çıplak gezdiği bir dünyada erkeklerin atletsiz dolaşması normal bile kalıyor Rabbim akıl versin inşallah herkese insanlar ahlaksız ve şükürsüz oldukça ne yangınlar biter ne depremler nede kuraklık biter 

+1 oy
(1,848 puan) tarafından

Bizim ev müstakil bahçeye çıkarken dikkat eder geçen annemgille pikniğe gittik adamlar atletle duruyordu bende sinirlend bu halde görmek zorunda mıyım sizi diye eskiden utanilirdi artık utanma da yok 

+1 oy
(7,874 puan) tarafından

Evde bile atletli gezmez. 

+1 oy
(437 puan) tarafından

Bizim buradada öyle bir ayı var iğreniyorum bide dik dik bizim eve bakar karısida yanında pencereyi acamiyoruz perdeleri açmaya çekiniyorum remsen edpsizler eşim eşofmanla bile dışarı çıkmaz ayıptır diye hep dalga geçerdim eşimle bakiyorumda çok haklı 

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Bu bizide rahatsız ediyor bi donla balkona çıkıyolar edep diye bişey yok artık herşey özgürlük medeniyet adı altında mahvedildi ne kadar çıplaksan o kadar özgürsün neyin özgürlüğüyse o artık benim karşımdaki apartta perdeler bile kapatılmıyor tülleri gündüz açık gece güneşlik yok evlerinin içi görünüyor çık sokakta yaşa madem herşeyi görüceksek bide bu çıktı bakma lan nasıl bakma sen oturup düşünüyorsun oranı buranı evini perdeni açmayı bi çaba sarf ediyorsun benim en temel ihtiyacım olan gözümü kapatmamı istiyosun ki bu mümkün değil gözü kapalımı yaşayalım yani bu kadar çabaya girmen gözümü kapatmam içinmi sonra biz yobaz oluruz ama ne hikmetse tavırlar taş devrinden kalan elinde mızrak şeyinde yaprak mantığı yapan onlar ama yobaz biz oluruz 😁😁

(3,410 puan) tarafından

Çoook haklısın çook 

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Ben bi sehirde yasarken karsi komsularim ne evlerinde perde kullaniyolardi ne balkonda camin onunde kiyafet degisiyolardi karisi incecik ic gosteren pijama giyerdi kocasi atlet sort onlar yuzunden balkonumda cam balkon degildi on balkonu kullanamazdm cok cikamazdm esimde bende rhtsiz oluyoduk ama orada balkon kulturu olan bi sehirdi kimse kimsenin balkonina bakmoyo dikkat etmiyo diye lakayt hareekt ediyolardi fakat biz tam karsimzda oldugu icin ister istemez goruyoduk

(3,410 puan) tarafından

Evet bizde işte dikkatli bakmasak bile ister istemez görüyoruz 

(3,554 puan) tarafından

Insanlar xl olmus kocam soyleniyodu bunlar nasil insanlar karisi incecik pijama adam sort atlet ar haya kalmamis diye biz ceremesini cektik park ve dag manzarasi olan on balkon yerine sokak arasi olan arka balkonu kullandik

İlgili sorular

+14 oy
14 cevap 3,179 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 404 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nesliss193. (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 644 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 776 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,517 soru

24,112,246 cevap

333,036 kullanıcı

...