Kızlar 2 tane cocuğum var biri 6 biri 4 yaşında çok uysal çocuklar bana zorluk çıkarmazlar eşim şehir dışında calışıyor bizde sürekli evdeyiz çocuklarım çok sıkılıyor böyle olup evde aktivite yapan var mı neler yapıyorsunuz biz banyoda çok vakit geçiriyoruz ama bir süre sonra sıkılıyorlar ne yapabilirim
Canım parka çıkın akşam üzeri güneş gittiğinde yada yakınsa evine avmye gidin değişiklik olur.
Evde eğitim setleri var akşam serinlikte balkonda onları yaptırıyorum öyle vakit geçiriyoruz
Teşekkür ederim canım
Park + gezmek + çevre edinme + resim yapma + boyama + oyun hamuru + oyuncak vs bunlar olabilir
Komşu ilişkilerim sıfır
Neden ki aslın da olsa çok iyi olur
Bilmiyorum sorun bende galiba 10 yıllık evliyim bir tane samimi komşum oldu sürekli kahveye parka davet ediliyorum ama insanlara güvenemiyorum
Cocukllarin büyümüş artık. Onlarla herseyi yapabilirsin. En basiti zaten park. Sonra bulunduğunuz şehirin çarşısına gidebilirsiniz. Sonra avm olur. Her yer olur bence
Teşekkür ederim canım ama carşı ve AVM bize uzak
Leğene veya Bi kovanın içine su koyup oyuncak atabilirsin ben oğluma öyle yapıyorum akşama kadar oynuyor yapboz alabilirsin yapbozu da cocuklar cok sever boyama yaptırabilirsin parka çıkarabilirsin aklıma gelenler bunlar
Aktivite yapa yapa büyük oğlan şimdi olmadık icatlar çıkarıyor film izleyin bacım
Çocukların çok küçük değilmiş parka gitsen arkalarından kostumicaksin. Ben olsam her gün çayımı kekimi felan alır parka gider otururum onlar oynarlar arada gelir yerler felan. Benim de iki oğlum var ama parka gitti mi oturamiyorum belim kopmuş olarak geliyorum eve.
Su tabancası ile oynamayı çok seviyor benim oğlum mesela onunla karşılıklı şu savaşı yapıyoruz. Senin oynamana gerek yok ver ellerine mesela kendileri oynasın.
Boyama kitabı alıp boyama yaptırabilirsin.
Yada toprakla oynanacak oyuncakları alıp toprak bir alana yada parka gidebilirsin.
1,487,838 soru
24,321,625 cevap
345,339 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın