+1 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

Kızlar 2 tane cocuğum var biri 6 biri 4 yaşında çok uysal çocuklar bana zorluk çıkarmazlar eşim şehir dışında calışıyor bizde sürekli evdeyiz çocuklarım çok sıkılıyor böyle olup evde aktivite yapan var mı neler yapıyorsunuz biz banyoda çok vakit geçiriyoruz ama bir süre sonra sıkılıyorlar ne yapabilirim

6 Cevaplar

+2 oy
(3,346 puan) tarafından

Canım parka çıkın akşam üzeri güneş gittiğinde yada yakınsa evine avmye gidin değişiklik olur. 

Evde eğitim setleri var akşam serinlikte balkonda onları yaptırıyorum öyle vakit geçiriyoruz

(100 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım

-Reklam-
+1 oy
(3,641 puan) tarafından

Park + gezmek + çevre edinme + resim yapma + boyama + oyun hamuru + oyuncak vs bunlar olabilir 

(100 puan) tarafından

Komşu ilişkilerim sıfır 

(3,641 puan) tarafından

Neden ki aslın da olsa  çok iyi olur 

(100 puan) tarafından

Bilmiyorum sorun bende galiba 10 yıllık evliyim bir tane samimi komşum oldu sürekli kahveye parka davet ediliyorum ama insanlara güvenemiyorum

+1 oy
(2,272 puan) tarafından

Cocukllarin büyümüş artık. Onlarla herseyi yapabilirsin. En basiti zaten park. Sonra bulunduğunuz şehirin çarşısına gidebilirsiniz. Sonra avm olur. Her yer olur bence 

(100 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ama carşı ve AVM bize uzak

+1 oy
(402 puan) tarafından

Leğene veya Bi kovanın içine su koyup oyuncak atabilirsin ben oğluma öyle yapıyorum akşama kadar oynuyor yapboz alabilirsin yapbozu da cocuklar cok sever boyama yaptırabilirsin parka çıkarabilirsin aklıma gelenler bunlar 

0 oy
(24,113 puan) tarafından

Aktivite yapa yapa büyük oğlan şimdi olmadık icatlar çıkarıyor film izleyin bacım 

0 oy
(264 puan) tarafından

Çocukların çok küçük değilmiş parka gitsen arkalarından kostumicaksin. Ben olsam her gün çayımı kekimi felan alır parka gider otururum onlar oynarlar arada gelir yerler felan. Benim de iki oğlum var ama parka gitti mi oturamiyorum belim kopmuş olarak geliyorum eve. 

Su tabancası ile oynamayı çok seviyor benim oğlum mesela onunla karşılıklı şu savaşı yapıyoruz. Senin oynamana gerek yok ver ellerine mesela kendileri oynasın. 

Boyama kitabı alıp boyama yaptırabilirsin. 

Yada toprakla oynanacak oyuncakları alıp toprak bir alana yada parka gidebilirsin. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 487 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 375 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,513 soru

24,086,808 cevap

331,549 kullanıcı

...