+1 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba lar hanımlar kızım 2019 aralık ayı doğumlu daha 6 bile değil onunla doğanlar ilk okula yazılmış çevremin bi kısmı yaşıt olan çocuk larını yollarken diğer kesim yollamıyo ben çok kararsızım geçen sene ana okuluna gittik şuan ana okulu bir daha istemiyor ama küçük çok atık bi çocuk da değil ezilir diye korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

+1 oy
(11,407 puan) tarafından

Benimde Ekim 2019 doğumlu ben dilekçe verdim gondermem diye.hazir değil çünkü 

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

sinifin en kucuklerinden olacagina en buyuklerinden olsun.  ocak dogumlu kizim eylulde 69 aylik oluodu. ne gerek var sinifin en kucugu olmasina. bi sene sonra 81 aylik iken basladi 1. sinifa cokta iyi oldu. 34 kisilik sinifta hemen hemen heosi 78 81 ay civariydi yani buyuk gidenler dogum ayina gore . 69 dan hemen baslatan dort ksii cok zorlandi. cocuklarin ezilmesi onemli degil derslerde buyuklere ayak uyduramadilar . buyukler hemen kavradi seri okumaya gecti. ufak dort cocuk uzunca bi sure heceledi eeee laaaa laaaa leeee all diye heceledi bizimkiler seri okurken. 2. sinifta acik kapandi ama ne gerek var ki cocuk gtsin buyuk . kucuk gidince bir sene bisey kazandirmicakki ona

0 oy
(1,246 puan) tarafından

Dilekçe ile bir sonra ki yıla birakin

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 440 göst.
0 oy
7 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
+2 oy
12 cevap 396 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (820 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,892 soru

24,036,767 cevap

328,962 kullanıcı

...