+1 oy
112 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (732 puan) tarafından

Kızlar 1 paket fasulye vardı biraz haslayayim buzluğa koyarım dedim ama fazla pişmiş dağıldı çok kötü oldu bu fazla pişen fasulye ile ne yapabilirim az da değil ki bir sürü oldu Bilgisi tarifi olan soyleyebilir mi yazık oldu resmen :(

4 Cevaplar

+1 oy
(839 puan) tarafından

Sanki ekmek yapanı görmüştüm youtubeden dur bakayım tarifi bulursam atayım canim yazıktır az da değil yani

(732 puan) tarafından

Ay evet ya yazık günah bilmediğin markayi alırsan böyle olur işte köfte varmış onu denicem ekmeğe de bakayim bende 

-Reklam-
+1 oy
(205 puan) tarafından

Alakalı değil ama hangi marka fasulye benim de döktüm yok kullanmaya da korkuyorum fasulyelerim pişmiyor arkadaşım dediği gibi börek yapılıyor bizim orada

(732 puan) tarafından
+1

Börek mi bı bakayım netten fileden almıştım kendi markası harras normalde annem tanıdığı arkadaşları oluyor onlardan alıyor bana da bu sefer evde kalmamış lazım oldu mecbur aldım onu da elime yüzüme bulastirdim.

(205 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(2,829 puan) tarafından

Küçük çocuğun varsa puding yapabilirsin ben öyle yediriyordum bir kaç kez yaptım onun harici birşey gelmedi aklıma 

(732 puan) tarafından

İlk defa duydum puding nasıl olur ki tadı güzel olur mu bilemedim 10 aylık oğlum var bı bakayım 

(2,829 puan) tarafından

Evet bebekler çok seviyor çokta besleyici. Tarifleri nefis yemek tariflerinde vardı bir bak istersen, ben kızıma yaptım beğendi 

+1 oy
(1,133 puan) tarafından

Nohuttan humus yapiliuor ya belki fasulyeden de olur humus veya meze tarzı bisye mezede gider canm bence 

(732 puan) tarafından

Meze bilemedim hiç humus da sevmem normalde köfte oluyormuş onu denicem 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 326 göst.
26 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (308 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 235 göst.
0 oy
6 cevap 210 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,468,808 soru

24,064,112 cevap

330,278 kullanıcı

...