+1 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (260 puan) tarafından

Eşim depend yerine hasta bezi almış oda külot şeklinde hastane cantama koyucaktim dogumda kullanilrim diye depend yerine kullanılır mı sızdırma filan yaprmi kullanislimi kullanan oldumu aranızda 

4 Cevaplar

+1 oy
(927 puan) tarafından

Ben hastanedeyken eşim almıştı ben depend almama rağmen hastanenin kantininde bir şeyler alırken görmüş ne olur ne olmaz diye onu da almış güzeldi kullandım sıkıntı yaşamadım canım 

(260 puan) tarafından

Sağol canım o zaman ben onu koyayım cantama

(927 puan) tarafından

Koy canım rahatlıkla Rabbım sağlıkla kavuştursun yavruna 🤲

(260 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canim amin ❤️

-Reklam-
+1 oy
(3,121 puan) tarafından

Kesinlikle depant 15 gun en az kullandim çok rahat kullan at hasta bezi bor boka yaramaz

(260 puan) tarafından

O zaman ben dependde alayım önce dependi kullanırım kanamam azaldığında  ped gibi onuda kullanırim teşekkür ederim 

(3,121 puan) tarafından

Onu kullanamayacaksiniz bile e bebekte satılıyor onu al

(260 puan) tarafından

Tamam ben. E bebeğe gidicem zaten bı kaç parça eksik var gittiğimde dependde alırım 

+1 oy
(2,078 puan) tarafından

Ben normal kullandım hasta bezi zaten yürüyünce ped takmaya başlıyorsun bı sorun olmadı benim için 

(260 puan) tarafından

Anladım canım sağol depend alicam bir paket onuda ped gibi kullanır attım sonra 

0 oy
(1,383 puan) tarafından

Bebek bezi gibi olanları ben kendime takamamistim. Külot gibi olan dogumdan sonra işe yarıyor ama külot gibi olanı da doğumdan önce altıma serdiler. Muayene ederken kan, idrar, hatta büyük tuvaletin kacabiliyor. O yüzden altıma serip kirlendikce atmistim. Bence ikisi de lazım 

(260 puan) tarafından

O zaman ben ikisinide koyiyim çantama canım illa lazım olur

(1,383 puan) tarafından

Aynen ben ikisinden de koydum ilkinde o şekilde tecrübe etmiştim. Bide yatağa serilen tek kullanımlık örtü var ya hasta yatak örtüsü diye geçiyor. Ondan koydum. Devlet Hastanesi'nde bana vermemislerdi. Getirmedim diye de kizmislardi. Ben de o şekilde bezi koymuştum altıma. İkisinin de olması daha iyi olur çünkü bez çok batıyor o örtüyü sürekli kaldır ört yenisini koy falan zor olur belki. İkisini serip bez battikca sarıp atıyordum ben

(260 puan) tarafından

Haklısın bende devletin hastanesinde doğum yapicam inşallah orda yatak çarşaf batmasın diye onlarda serilebilir kirlenirse çıkarıp atarım zaten ben bu pakette depend alırım yeter bana

(1,383 puan) tarafından

Aynen canım Allah kolay doğum nasip etsin hepimize 

(260 puan) tarafından

Amin inşaallah sağlıkla hayırlısıyla alalım kucaklarimiza inşallah 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 338 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 523 göst.
0 oy
16 cevap 246 göst.