0 oy
1,026 göst.
Diğer kategorisinde (1,990 puan) tarafından

Ulaş bana tükürdüğümü yalattıracak galiba 😅. Bu aralar artık dışarıda çocuklara sarılıyor öpüyor beraber oynayalım mı diyor küçük küçük bebeklerin ellerinden tutarak gezdirmek istiyor falan birde bebek arabasında yatan bebekleri izliyor yalnızlık hissediyor galiba biz artık yetemiyoruz ona… Bir diyorum kendime aaammmeeed düşme haaaaa diye 😂😂😂😂 bir tarafımda çok üzülüyor oğluma birde kızım olsun çok istiyorum da erkek olursa nasıl zapt ederim bilmiyorum hayırlısı artık ne diyim ben de size artık 3 yıla falan Allah izin verirse hamileyim diye post açarım herhalde 😂😂😂😂

43 Cevaplar

0 oy
(2,827 puan) tarafından

Ben yine olsa yine yaparım evlat güzel bir şey yetebileceğimi düşünüyorsan yap gitsin valla benim daha 2 aylık olacak diyorum buda büyürse ben durmam yine isterim heralde ama o zaman ki maddi. Ve manevi durumumda önemli tabiki😅 Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah 

(1,990 puan) tarafından

Amin canım sağol şöyle benim oğlumda bir 5 6 yaşına gelsin o zaman bakacağım artık 

(2,827 puan) tarafından

İnşallah rabbim gönlüne göre versin ❤️

-Reklam-
0 oy
(5,006 puan) tarafından

Tek cocuklular cok huzurlular grubu kurmayi dusunuyodum tamda seni de ilk sirada alcaktim 🤭

(596 puan) tarafından

Demek ki sen de gidicisin Merve😅

(1,990 puan) tarafından

Hahaha mervoş dur büyük konuşmayalım aşkım 😂

(5,006 puan) tarafından

Bu ara benimde aklim celiniyo ne yalan soyleyim de oglaji birakip doguma gitmek cok gozumde buyuyo bi de alistim rahata gebes degilim lohusa degilim emen bebem yok annelik pro max donemimdeyim hic bozasim yok 🤭

0 oy
(1,777 puan) tarafından

3 yaştan sonra erkek cocuklari ozelleikle daha çok istiyor zor evet burda dünyanin en kötü şeyi miş gibide anlatılıyor ama çok güzel bazen zorluyo ağlatıyor ama bı yasa kadr hep öyle kalmicaklar ki erkek olsada güzel oluyor benm 3 de erkek oluyor ikincide çocuk lafını kimse bana edemezlerdi cekinirlerdi  hiç istemiyordum 3 3 erkek anası oluyorum şaka gibi :)gurbetteyim hiç tanidgim yok onla oyalniyo küçük içn zaten arkds ortMi hiç aramaya gerek bile yok o abisnn arkasında gidiyor hep :) bu arada tek cocugum öyle ballandirildigi gibi güzel birşey dedi anne baba kaybedip yanlız kalma korkusu hep oluyor

(1,990 puan) tarafından

Ben de dediğim gibi oğlum yalnız kalmaktan hiç memnun değil 2.5 yaşında şu an . Ama şu an düşünmüyorum 5 6 yaşına gelince düşünüyorum yorumlardan da bir tırsmadım değil ama 😅. Yine de insan acaba mı diyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 205 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 260 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (5,154 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 693 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde idilto (1,990 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,903 göst.