0 oy
996 göst.
Diğer kategorisinde (1,892 puan) tarafından

Ulaş bana tükürdüğümü yalattıracak galiba 😅. Bu aralar artık dışarıda çocuklara sarılıyor öpüyor beraber oynayalım mı diyor küçük küçük bebeklerin ellerinden tutarak gezdirmek istiyor falan birde bebek arabasında yatan bebekleri izliyor yalnızlık hissediyor galiba biz artık yetemiyoruz ona… Bir diyorum kendime aaammmeeed düşme haaaaa diye 😂😂😂😂 bir tarafımda çok üzülüyor oğluma birde kızım olsun çok istiyorum da erkek olursa nasıl zapt ederim bilmiyorum hayırlısı artık ne diyim ben de size artık 3 yıla falan Allah izin verirse hamileyim diye post açarım herhalde 😂😂😂😂

43 Cevaplar

+1 oy
(3,062 puan) tarafından

Yapma bacım etme  😅😅🤣🤣🤣 iyi karar ver zor her açıdan 

(1,892 puan) tarafından

Yorumlardan sonra Tokat yemiş gibi kendime geldim 😂

(3,062 puan) tarafından

Bacım doğuracak  olan sen bakcak olan sen biz yol göster ederim yardımcı  oma göre 😀😀😀 kesinlikle kendine gel sevindim😅 şaka şaka hayırlısı olsun canım 

(1,892 puan) tarafından

Yaa şöyle oğlum bir 5 6 yaş olsun da bakacağım duruma göre 😅

-Reklam-
+1 oy
(4,201 puan) tarafından

Öyle dışarda 3-5 dakika bebek sevmekle olmuyor. 7/24 beraber yaşayınca anlarsın o zaman . Ben kızıma bazen soruyorum kardeş ister misin diye hayır istemem diyor. Zaten bebekleri de sevmez kolay kolay. Benim için iyi çünkü ben de başka çocuk istemiyorum. 

(1,892 puan) tarafından

Bende böyle düşünüyordum 😂

(4,201 puan) tarafından

Yok kız ben 40 yaşındayım . Bu yaştan sonra ne bebeği Allah korusun hiç istemiyorum.

(1,892 puan) tarafından

Ooo ablam 40 yaşından sonra da kafa mı kaldırır kız  zaten aman aman 😂

(4,201 puan) tarafından

Ama kızım 3 yaşında daha.

(1,892 puan) tarafından

Ne olursa olsun bebekle 3 yaşında ki çocukta bir olmuyor mesela bana diyorlardı bu günlerini özlersin bebekliğini falan hiç özlemiyorum yani bebek çok zor zanaat gerçekten şimdi yine idare ediliyor benim oğlumda 2.5 yaşında 

+1 oy
(791 puan) tarafından

Sakın bacım sakın ben o boku yedim akşama kadar cinnetlerdeyim biri 4 yaşında biri 9 aylık anaminkini tersten görüyorum tam uyuttum diyorum büyük bir bağırıyor ufaklık uyanıyor bence 2 çocuk arası 8 10 yıl olmalı benim yaştan dolayi istemiştim ama acele etmişim diyorum yemek ev işleri çocuk dis cikarma gaz aklını başını al bacimmmmm 🫨🫨🫨🫨🫨🫨

(791 puan) tarafından

32 canim

(1,892 puan) tarafından

Çok tırstım yorumlardan o yüzden akli selimi topladım omen tonrem 😂

(791 puan) tarafından

Topla bacım topla bak az önce olana sabah uyuttum oğlanı eşim dışarıdaydi bana bir seslendi kapıyı acıncaya kadar 2 3 kere ama oğlan uyandı y3mek bulaşık oğlan uyanıkken yaptım ama gel bana sor kan ter içinde öğleyin uyuttum kiz odada zıplamaya basladi durum yine ayni az önce uyuttum benim koca olacak deli yine sabahki gibi yine 2 3 kere seslendi sanki kapının dibinde nöbetteyiz yine uyandı zar zor şimdi yine uyuttum dis cikariyo feleğin şaştı delircek gibi oluyorum cinnet geçirip adamın kafasına küreği indirip gebertcektim o derece

(1,892 puan) tarafından

Ayy ben de ondan korkuyorum işte yok memesi sütü dişi uykusu sendromu atağı valla çok zor zamanlar ya tabi ilkini de zapt etmek gerekşyor abooo 

(791 puan) tarafından

O yüzden otur bacım oturduğun yerde rahatt batmasın bir yerlerine

+1 oy
(3,444 puan) tarafından

Bir gün senin böyle bir post açacağın aklıma gelmezdi😂😂🤭 

(1,892 puan) tarafından

Benim de 😂 açtığıma pişman oldum 😂

(3,444 puan) tarafından

Sjsjsjjssj 2. Çocuğu yap tabi senin bizden daha rahat olmaya hakkın yok 😂😂😂😂🤭

(1,892 puan) tarafından
+1

O zaman ben rahatlığı tercih ediyorum 😂

+1 oy
(1,582 puan) tarafından

Ah ah bir zamanlar gariban ben 🥲 şimdi halimi bo.k götürüyor 😭😁

(1,892 puan) tarafından

Yaa evet ama sen yine de öyle deme bak oğlunun durumu varya dikkat et kelimelerne yine de kesinlikle kötü niyetle yazmıyorum yanlış anlama ben ağızdan çıkan sözlerin kabulüne çok inanırım 

(1,582 puan) tarafından

Haklısın valla. Şaka maka bı yana ben de dikkat ederim inanırım ben de. 

+1 oy
(61 puan) tarafından

Yapmayinca neden yapmadim diye pisman olacaksan yap yaptim diye pisman ol bu isler boyle 😅

(1,892 puan) tarafından

Yok bacım yok elhamdullilah deyip oturdum şu an 😂

+1 oy
(6,619 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı ne ise olsun canım kalabalık aile güzel çocuk güzel şey hele bide Rabbim yaşlanmayı nasip eder torunlar verirse en güzel şey ama herkes maddi manevi bakabileceği kadar doğurmalı bence ben mesela sadece iki tane daha fazlası bende psikolojik yıpranma yapar bide sakın 40 yaşından sonra doğurma valla koşamazsın peşinden ben koşamıyorum inan parka zor götürüyorum bir kaçıyor yakalayabilene aşk olsun ablamız var şükür o yetişiyor yoksa ben nerde 😂😂

(1,892 puan) tarafından

Abla şu an maddi olarakta manevi olarakta hazır hissetmiyorum 😂. Ama oğlum böyle 5 6 yaşlarına gelince onun hareketlerine göre konuşup bir düşüneceğim 40 tan sonra ben de bakamam galiba kafa kaldırmaz ya teyzemin oğlu 6 yaşında valla onun da kafası hiç kaldırmıyor o da tam 40 yaşında

(6,619 puan) tarafından

Benim kafamda kaldırmıyor ama kızımla oğlumu görsen tam bir sevgi yumağı ikisi birbirlerini çok seviyorlar kıskanma hiç olmadı kardeşimde çocuklar arasında da kıskanma hiç olmadı 

+1 oy
(845 puan) tarafından

Ulaş'in tuzağına dusmee İdilllllll benim kızım da o da istiyor 3 yaşında ama yok yani çocuk sorumluluğu çok fazla cookkkkkk 

(1,892 puan) tarafından

Evet benim de çok korktuğum şeyler var her şeyi baştan yaşamak çok korkutuyor beni de insan bir acaba mı diyor 😅

+1 oy
(7,977 puan) tarafından

Yapta gör kardeş sevgisini (!) 😂😂😂😂😂😂 3 çocuktan bildiriyorum bu taraf hiç iç açıcı değilll 😂🤪🤪🤪

(1,892 puan) tarafından

Topluca soğudum çocuk fikrinden 😂

+1 oy
(5,127 puan) tarafından

Şaka de lütfen 🤣 dışardaki cocuklara öyle peki kardeşi olunca sen kardeşi ile ilgilendiginde nasıl olur acaba bir bunu düşün ve kafa olarak kaldırabilecek misin bu da çok önemli. 

(1,892 puan) tarafından

Ulaş benim düşündüğüm zamanlarda nasıl olur bilemiyorum idare edici mi  yoksa ben merkezli mi o yüzden kafalar karışık 😅

+1 oy
(1,792 puan) tarafından

Bende böyle düşünüyordum olsa mi erken mi diye ama güya korunuyordum hamile olduğumu öğrendim 18 haftalık şimdi de doğunca insaAllah iyi anlaşırlar diyorum kızımda kıskançlık yok 2.5 yaşında ama kendi kardeşi olunca nasıl olur onu da yaşayıp göreceğiz 

(1,892 puan) tarafından

Şu an gerçekten çok erken 2.5 yaş benim oğlumda şu an olsa ben kafayı yerdim galiba Allah sana güç kuvvet versin kardeşim 

(1,792 puan) tarafından

Amin canım sağol kızım çok zor tek duam kıskanma olayı olmaması bide Allah'tan vurma huyu yok 

+1 oy
(106 puan) tarafından

İkinci çocuk çok büyük bi karar bence ve buna bi tek sen karar verebilirsin çiçeim sen ikisine de yetebilecek misin biri ağlarken diğerini mahrum bırakmadan ilgilenebilecek misin maddi koşullar artık çok zorlayıcı ben kendime güvendim çok sabırlıyımdır normalde yaparım dedim ama evde huni ile gezmeye ramak kaldı oğlum çok sakinken şımardı kardeşini çok fazla kıskanıyor zarar vermeye çalışıyo sürekli ama güzel yanları da var birbirini çok seviyorlar beraber oynuyolar gülüyolar kavga ediyolar burdaki top sende sen nasıl hissediyorsun yetebilecek misin çünkü en çok yıpranan anne oluyor

Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun canım ❤💕

(1,892 puan) tarafından

3 4 yıl sonra nerede nasıl oluruz bilmiyorum ulaş nasıl düşünür nasıl bir çocuk olur artık o zaman bakacağız ben bebek bakmaktan pek hoşlanmıyorum ama acaba mı diye de insan bir sorguluyor

(106 puan) tarafından

Hakkında en haiyırlı plain neyse o olsun 

+1 oy
(942 puan) tarafından

Bencede kardes guzel bir sey amma hesapli vaktinde yapmak lazim.Bana herkes dedi onlara neyseki ben pilanim uzre yaptim sinavimi verdim,isimi deyistim oglumda 5yasina geldi boyle daha guzel oldu kizim su an 6aylik abiside cok seviyor kiskanmiyor.Cocukluk arzumdu kizimin olmasi

(1,892 puan) tarafından

Evet ben de bir kızım olsun istiyorum ve ben de 5 6 yaşlarında aklının erdiği zamanlarda düşünüyorum lu an 2.5 yaşında bana ihtiyacı var bir bebek yaparak onun elinden bazı şeyleri almak istemiyorum 

+1 oy
(590 puan) tarafından

Çocuk sahibi olma tadına veren herkes bir sonrakini ister bu bağımlılık gibi bir şey. Tek çocukta kalanlar istisna. Onda da meşhur bir söz istisnalar kaideyi bozmaz😅

(1,892 puan) tarafından

Çok doğru 😂

+1 oy
(718 puan) tarafından

Yapma kafama sıkma dur etme aptallık etme Bihter 

(1,892 puan) tarafından

Ahahaha 😂 galiba duracağım yorumlar hiç iç açıcı değil 😂

+1 oy
(325 puan) tarafından

Agmett dusmeeee  ağmettett🫣🫣😄😄😄😄😄

(325 puan) tarafından

Kız postun altını okumasan yazmistim kalbimiz birmis kendi agzinla yazmışsın ahahah 😄

(1,892 puan) tarafından

Evet hahahah 😂

+1 oy
(960 puan) tarafından

Bu devirde 2den fazlası zarar 🙂 

Neyse büyük konuşma yinede.  

(1,892 puan) tarafından

Bakacağız 😇

0 oy
(180 puan) tarafından

Konudan bağimsiz herkes birbirini tanıyor mu burda.  İdil yazmıyor ama herkes onun İdil olduğunu biliyo 😂😂😂

(1,892 puan) tarafından

Burada aktif ve yıllardır olduğumuz için tanışıyoruz 😇

0 oy
(163,339 puan) tarafından

Laa sen idomusun bu nick nee

(1,892 puan) tarafından

Yorgunum sevdaaaağğğğ

0 oy
(30,106 puan) tarafından

Sen kesin konusuyordun tek cocuk fln 🙂🙂 demistim sana istersin diye 

Yap buyusunler oylr böyle geçiyor zaman 

(1,892 puan) tarafından