0 oy
985 göst.
Diğer kategorisinde (1,872 puan) tarafından

Ulaş bana tükürdüğümü yalattıracak galiba 😅. Bu aralar artık dışarıda çocuklara sarılıyor öpüyor beraber oynayalım mı diyor küçük küçük bebeklerin ellerinden tutarak gezdirmek istiyor falan birde bebek arabasında yatan bebekleri izliyor yalnızlık hissediyor galiba biz artık yetemiyoruz ona… Bir diyorum kendime aaammmeeed düşme haaaaa diye 😂😂😂😂 bir tarafımda çok üzülüyor oğluma birde kızım olsun çok istiyorum da erkek olursa nasıl zapt ederim bilmiyorum hayırlısı artık ne diyim ben de size artık 3 yıla falan Allah izin verirse hamileyim diye post açarım herhalde 😂😂😂😂

43 Cevaplar

+3 oy
(1,872 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yaa 😂 ben kardeş önemli değil derken beni topa tutan tayfadan ses yok arkadaşım nedeeeğğğn yorumlar öyle içimi açtı ki sağolun vazgeçtim yani 😂😂😂

(3,300 puan) tarafından
+1

Ben kardeş olmalı diyen taraftayım. Ama maddi manevi hazır olduğunda yapılmalı. Psikolojik olarak hazır olmayınca, maddi imkan dahi olsa durumu sindiremiyor insan. 

(1,872 puan) tarafından

Sırf olsun da nasıl olsun diye yapacak bilinçsiz bir birey değilim canım zaten 

(3,300 puan) tarafından

O zaman '' yürü ya kulum'' 😎

(1,872 puan) tarafından

Zamanı gelince inşallah bilemiyorum yorumlardan tırstım 😅. 3 ,4 yıl sonra düşünmüştüm kul kurar kader güler misali 😂

-Reklam-
+3 oy
(53,863 puan) tarafından

her çocuk oyle oluyor baskasinin çocuğu tatli geliyor evde istemez☺️

(1,872 puan) tarafından

Valla vazgeçiyorum ya istemediğim zaman kardeşi olsun diyenler yok demek ki olunca öyle olmuyor hahhhhhah 

+2 oy
(9,081 puan) tarafından

yapma bunu aci kendine

(106 puan) tarafından

Ayy sesli güldüm valla 😂😂😂

(4,353 puan) tarafından

aboov ne gömdün yav😂😂

(9,081 puan) tarafından

ole ole. basina gelmeyen bilmez yasanmasi gerekir😂😂 pazar gunu sitenin parkinaa indik. bizim binadan bi komsunun kizi 4 yas bi oyuncak getirdi. benim yaratik ansizin kizin elinden cekti . kafasi brnimkinin elinde ayaklar govde kzin elinde kaldi. kadinin basindan assa kaynar aular dikuldu remen ah ya ben sena getirme deniatim falan  dedi cok uzuldu kadin. bende ozur diledim nerden aldiniz aynisindan alalim valla kusurabakmayin falan dedim. kadin yok olurmu oyle sey askilsun kabul etmeyiz dedi bir karislik pelus oyuncak anahtarlik gibi bisey. mwgersem anasinin nikahi kadarmis . sahteleri 3 bin 5 hin orjinalleri 15 20 bin tl imis . koreden geliyomus

yaratik oglum her turlu kullum zarar. ben 150 200 hadi olaun 300 tl pelus oyuncaktir sanmistim.

image

image

(4,353 puan) tarafından

amanıııın kadının üzüldüğü kadar var🤦🏼‍♀️ biliyorum bunları görmüştüm paraya bak ya🤦🏼‍♀️ pazarlama stratejisi işte, hangi kutudan ne çıkacağını bilmiyormuşsun lol bebek gibi sürpriz çıkıyormuş herhalde. deli gbi bundan alıyorlarmış kutu kutu🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 

(1,872 puan) tarafından

Benim kuzenim de çok arsız bir çocuk tepkileri 6 yaşında ama hiç öyle gibi değil insanı çocuktan soğutuyor 😂

+2 oy
(3,809 puan) tarafından

Ahmeeettt düşme ahmeeeettt

(1,872 puan) tarafından

Hahahhhhaa sürekli düşününce de bu replik geliyor aklıma valla düşme diyorum kendime yapma 😂😂😂

+2 oy
(15,014 puan) tarafından

İdilll ahhahshshhs ya bana sen çok kızmıştın büyük konuşma istersin bak dedim diye

Ayrıca muazzam bir şey vallahi muazzam. Bakma sen söylenenlere evet zor ama ikinci annelik bilinçli annelik daha bir yaşıyor insan acemiliği attığı için

(1,872 puan) tarafından

Ayy hocam tükürdüklerimi birer birer yalıyorum 😅 ama yorumlardan da bir tırsmadım değil 😅

(15,014 puan) tarafından

Ya sen bakma onlara kardeş güzel şey. Zorluğu da büyüyünce onlar unutuluyor inan bana. Yaşlanınca torun torba sever mangal yakarız hep beraber kız🤣

(1,872 puan) tarafından

Öyle tabi hocam hayaller güzel ama herkese Allah hayırlı evlatlar gelinler torunlar nasip etsin ilk önce yoksa hayaller hayatlar oluyor 😅

+1 oy
(77 puan) tarafından

3 aya açarsın idil 🤣🤣

(1,872 puan) tarafından

Ayy 3 aya açmamayım daha o kadar maddi gücümüz yok çünkü Allah zamanında nasip etsin şimdi her şey çok pahalı olmuş daha da bakamayız valla 😂

+1 oy
(833 puan) tarafından

Oooo bu çok güzel bir haber 😁😁

(833 puan) tarafından
+1

Sanırsam ben uyacam ablam 😂😂 minik kuşum günahtır ha bire anne niye benim  kardeşim yok diyip duruyor 🤐

(1,872 puan) tarafından

Sen bir doğur de İdil buralar güzel ben de bir düşüneyim artıkın 😂

(833 puan) tarafından

Hahahahahaahaa tamam sana haber veririm ben merak etme 😂😂 

(1,537 puan) tarafından

Bugün parkta konu açıldı dedim 2.cpcuga tovbeee deme kız öyle diyorlar dedim.valla tovbeee 

Kızın kaynanası diyor 3.uyu yap sjsj

(1,872 puan) tarafından

İki olmadan 3 e gaz vermiş kadın hdjdjzjjsj

+1 oy
(3,451 puan) tarafından

Sende düşünüyorsan tamamdır herkes yapar ikinciyi 😂

(1,872 puan) tarafından

Bak bu çok doğru 😂😂😂😂

(322 puan) tarafından

Doğurduktan sonra benim aklımdan 3.geçiyor 😂😂

(1,872 puan) tarafından

Yoh 3 çok fazla ama bana da belli olmaz sanki 😂

+1 oy
(6,913 puan) tarafından

Benim esim istemiyor ben de 32 yasindayim ikinci cocugu yapmak istiyorum 35 den sonra zor oluyor yaziyordu bir yerde acikcasi ondan korkuyorum benim oglan da 39 aylik

(1,872 puan) tarafından

Benim eşim çok istiyor ama ben istemiyordum sonra oğlum yalnız düşüncesine giriyorum bilmiyorum kafam çok karışık 😅

(6,913 puan) tarafından

Kardes iyidir zaten hemen hamile kalmazsin korundugun icin senin ufaklik arasi 4 5 olur bence yeterli yas farki baya buyuk olursa o rahatlikla istenmiyor cunku 

(1,872 puan) tarafından

Zaten oğlum anaokuluna falan başlamadan yapmam 

+1 oy
(322 puan) tarafından

Gel gülüm gel biz yandık sende yan 😁 😁 

(1,872 puan) tarafından

Bir Bülent Ersoy şarkısı geldi aklıma 😂

(322 puan) tarafından

Ya valla adına sevindim inşallah olur canım 2. Çocuk güzel oluyor gerçekten benim oğlumda yalnız kalmıştı şimdi tam bir abi oldu . Zorlukları oluyor ama abiler yardım ediyor 😁

(1,872 puan) tarafından

Yaa baştan sütü memesi dişi ek gıdası gazı koliği sendromu atağı var biraz korkmuyor değilim ama bana bir delilik vurmuyor da değil 😂

+1 oy
(139 puan) tarafından

Oğlum 2 yasında idi ama çok ağlar çok mız mız bir çocuktu eşim istedi kardeşi olursa iyi gelir ona diye ben hiç istemedim çünkü gerçekten ne uyku vardı ne düzen ikinci oğlum olunca gerçekten de iyi oldu kardeşini severdi hiç kıskanmadı onunla birllikte uyku düzenimiz oluştu ve ben şuan 3 çocuk anasıyım 🤣

(139 puan) tarafından

Bu arada 3 üncü kızım oldu 🥰

(1,872 puan) tarafından

Şu an düşünmüyorum oğlum böyle anasınıfına başlayınca düşünüyorum 2.5 benim oğlum da ama şu an kesinlikle 2 çocuk bakamam oğlum zor 

(139 puan) tarafından
+1

İlkler mi zor biz mi acemiyiz bilmiyorum ama 2 ve 3 beni hiç yormadı  maşallah valla 🤗

(1,872 puan) tarafından

Ayy ne güzel beni de korkutuyor açıkçası her şeyi baştan yaşamak ama aklımdan da çıkmıyor bu aralar 

+1 oy
(9,444 puan) tarafından

Geçenlerde bana bir Aaammmeedd düşme haaaa diyen bir İdil vardı o siz misiniz bağyan 😅😅🫶

(1,872 puan) tarafından

Yohdır o ben değelemdir 🤪🤪🤪

+1 oy
(4,192 puan) tarafından

Aman idilim. Tek çocukla delirdim, ramak kaldı. Ne uyku ne yeme ne susma ne durma hem de meme bağımlısı oldu. 2. Fikri bile kayboldu kocamda da bende de 😔😄

(1,872 puan) tarafından

İşte bende de o korku var ya yok memesidir dişdir ek gıdasıdır uykusudur kolikliği sendromu atağı amaaaaaaaaan 😂😂😂😂😂

+1 oy
(5,702 puan) tarafından

Benim oglum da 6 yasinda,aynen öyle yapıyor dışarıda ama evde 2 yaşındaki kuzenine 1bgun bile dayanamıyor,istemiyor. Götürün bunu istemiyorum diyor eve gelen çocuğa. Ikinci bi çocuğum olursa benim oğlum kafayı yer,bize de yedirtir. 

Biraz daha bekle idil,az biraz daha bişeylerin farkına varsın. Bebegin seninle uyuyacağını,senin kucağında olacağını, kendisinin bazen erteleneceğinin bilincine varsın. Acele etme,pişman olma.

(1,872 puan) tarafından

Ben de o 5 6 yaşlarında düşünüyorum bir bakacağım o zamana da şu an bir düşünce 

+1 oy
(4,208 puan) tarafından

Evladıma kardeş olsun diye cocuk yapılmaz bacım bilemezsin habille kabil de kardeşti hz.yusuf'u kuyuya atan da kardesleriydi. Iyi mi anlayacaklar kotu mu anlasacaklar bilemiyorsun kumar gibi. Ama yok biz cocuk istiyoruz ben kendime 2. Bir evlat istiyorum dünyaya bir birey daha kazandırmak istiyorum diyorsan maddi manevi hazırım karşılarım diyorsan orası ayri tabi 

(1,872 puan) tarafından

Yaaa ben kardeş olsun diye doğuracak bir insan değilim zaten. 

Bir kız evladım olsun istiyorum tabi bununda garantisi yok elbet şu an maddi açıdan karşılayamam o yüzden hem düzenimin oturması hem de oğlumun biraz daha aklının başına gelmesi gerekiyor . Manevi olarakta bakabilirim korkularım var da yorumlar da hiç iç açıcı değil 😂😂😂

+1 oy
(2,829 puan) tarafından

Herşey böyle başlıyor İdil 😂 düşmeeeee

(1,872 puan) tarafından

Eskiden 2. Çocuk istemiyorum diye linç ediliyordum şimdi istiyorum deyince herkes karşı çıkıyor galiba olunca işler öyle olmuyor 😂😂😂

+1 oy
(173 puan) tarafından

Sakın yapma sakın bak SAKINNNNNNNNNNNNN

(1,872 puan) tarafından

Vazgeçtim sanki yorumlar hiç iç açıcı değil 😂

+1 oy
(4,581 puan) tarafından

Yap tâbi siz neden bizden daha rahat olasınız ki

(1,872 puan) tarafından

Ahahahhahahha 😂 vazgeçiyorum bacım kdjdjjd

+1 oy
(4,777 puan) tarafından

Yap kız yap Ben yandım sizde yanın 😁

(1,872 puan) tarafından

Kız dün postunu gördüm gerçekten motive edeyim dedim sonra kuzenlerim geldi gözümün önüne bir şey diyemedim 😂

+1 oy
(19,558 puan) tarafından

İdil senmisin? Niye olmasın senin bizden daha çok mutlu olmaya hakkın yok 😃😃😃😃

(1,872 puan) tarafından

Diyorsun 😂😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 201 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 253 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (5,126 puan) tarafından soruldu