+1 oy
132 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (964 puan) tarafından

Merhaba hanımlar bölümüm ilk öğretim din kültürü öğretmenligi.10 yıl oldu mezun olalı şimdi 2 cocukluyum ve çalışmak istiyorum. Çok şey değişti sistemle alakalı . Benim gibi bu sene çalışmayı düşünen yada geçen seneden calisan arkadaşlardan ags ve alan da hangi kaynaklardan yararlandıniz? Yardımcı olursanız hayra girersiniz

6 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından

Hanımlar nerdesiniz 😀

-Reklam-
0 oy
(2,193 puan) tarafından

Yani benim eşim asker olabilmek için şu an çalışıyor KPSS ye ama aynı mı olur bilmiyorum 

(964 puan) tarafından

Ortak dersler var alan dışında aynı oluyor sanırım.

0 oy
(2,882 puan) tarafından

Bende okul öncesi öğretmeniyim bu sene ags ye girdim pek umudum yok bu sene seneye için çalışmak istiyorum. Herkes farklı şeyden memnun. Youtubeda benim hocam izlemeyi düşünüyorum. Ücretli öğretmenliğe başvurmak istedim bu sene eşim 15 bin için değmez dedi 2cocuk var biri eylül de 1 yaşında olacak zor olacak atansan temelli bir düzen oturturduk dedi

(964 puan) tarafından

Çok zor cocugunda küçükmüş.online ücretli dersler var paket alıyorsun canlı dersleirne katılıyorsun onlar şuan aklımı karıştırıyor. Almak istiyorum aslında koçluk falanda yapiyorlarmis

(2,882 puan) tarafından

Evet çocuklara bir düzen oturtmaya çalışıyorum şimdi. Sabah kalkma saati ve akşam yatma saati oluşturuyorum. Erken yatarlarsa onlar uyurken ders calısırım diye düşündüm. 

0 oy
(3,303 puan) tarafından

Bende din kültürü öğretmeniyim sistem değişince bıraktım eğer atanacak puan alınca akademi oluyor tekrar eğitim görüyorsunuz bu çok afaki benim için 

(964 puan) tarafından

Sistem değişmiş evet.belki bu bizim için daha hayırlı olur.

0 oy
(2,875 puan) tarafından

Esim din görevlisi ondan yardım aldım ama olmayınca da olmuyor...

(964 puan) tarafından

Sağlık olsun canım 

0 oy
(3,303 puan) tarafından

Sistem değiştiği için artık bıraktım çünkü yazılıydı gectin sözlü sozluyu geçtin akedemi var bende din kültürü öğretmeniyim.bence önce sistemi incele sonra hocalara bak kesinlikle sistematik ve düzenli calis .alana çok calis 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
0 oy
6 cevap 230 göst.
+1 oy
9 cevap 352 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 947 göst.
21 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,404 puan) tarafından soruldu

Kategoriler