+1 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından

Kızlar sizce insan kendisine iftira atan ve babasına abisine bu iftira yüzünden dövdüren, nefret ettiği hatta surekli seni uyaran o insan kötü iftiracı sakın evine alma numarasını engelle uzak dur dediği bir insanla aradan 4-5 sene geçince can ciğer olabilir mi bu normal bir şey mi sizce?

5 Cevaplar

+1 oy
(3,795 puan) tarafından

Olmaz canım. Sadece ya büyük oyunlar döner. Ya da hesab günü beklenir

(284 puan) tarafından

Bencede olmaz ama şu an gözümün içine baka baka yapıyorlar. Sakin konusma muhatap olma sana da iftira atar diyordu şimdi bakıyorum onu aramak için fırsat kolluyor can ciğer olmuşlar. Hayırdır diye sorsam kıskanıyor diyecekler. Ben hayretler içinde onları izliyorum. 

-Reklam-
+1 oy
(68 puan) tarafından

Bence norml olmamaaı lazm bir kere böyle şeyler yapan bir daha yapabilir. Acaba yine yaparmı diye O şüphe her zmn içinde olur bence insanın. Bazıları ile mesafeli kalmak lazım kendi iyliğimiz için. 

(284 puan) tarafından

Bencede olmaz ama şu an gözümün içine baka baka yapıyorlar. Sakin konusma muhatap olma sana da iftira atar diyordu şimdi bakıyorum onu aramak için fırsat kolluyor can ciğer olmuşlar. Hayırdır diye sorsam kıskanıyor diyecekler. Ben hayretler içinde onları izliyorum. 

(68 puan) tarafından

Boşver bence ne zmn aynısı bir daha kendi basına gelince o zmn iş işten geçmiş olcak. Herkese hakeddiği degeri vereceksin. Haketmeyene fazla deger verirsen snra dan üzülen insanın kendisi oluyor

+1 oy
(9,962 puan) tarafından

Benlik iş değil yapmam yapamam ama dünya ikiyüzlü dolu ne yazık ki 

(284 puan) tarafından

Aynen bende hiç yapamam. Yüzüne vurmak istiyorum ama kıskaniyor diye düşünecekler diye vuramiyorim kiz içime dert oldu. Ben hiç tanımadan ön yargı ile yaklaştım bunların yüzünden şimdi bakıyorum can ciğerler.

0 oy
(11,593 puan) tarafından

Asla arkadaş olmam bir daha ne konuşurum ne yüzüne bakarım 

(284 puan) tarafından

Bahsettiğim kişiler gelin gorumce aslında. Eltim zamaninda iftira atmış erkeklerle geziyor diye. Abisi ve babası gorumcemi dövmüş. Bana da hep berbat bir insan olarak anlattılar ben de hep mesafeli oldum aradan yıllar geçti şimdi can ciğer olmuşlar yani bir anda olmadılar tabi zamanla bu durumdalar şu an ama ben şaşırıyorum böyle olması hatta bana nispet yaptıklarını bile hissettim öyle diyim

0 oy
(482 puan) tarafından

Böyle insanlar tanıyorum bir birine etmediklerini bırakmayıp sonra yine samimi olanlar ben çok şaşırıyorum ve doğru bulmuyorum

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 731 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,135 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 372 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 677 göst.
0 oy
5 cevap 312 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu