+2 oy
1,166 göst.
Diğer kategorisinde (22,100 puan) tarafından

Kızlar az önce kızıma su iciriyordum bir anda çiş gibi geldi akiyor ama kontrol edemiyorum tutamıyorum idrar mi sumu anlamadım benim daha önce hiç suyum gelmedi başına gelen bana nasıl bişey tarif edebilir mi ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum idrarsa lütfen yardımcı olun ona göre hareket edeyim bende 

48 Cevaplar

+1 oy
(9,762 puan) tarafından

Benimde çok erken suyum gelmişti malesef gittim tuvalete baktım bayağı afedersin içimden geliyor durmuyor benim suyum full boşaldı 31+6 da erken doğdu oğlum  kontrole git su olsa bile belki kontrol altına alırlar belki seninki durmuş benimki durmadı 

(22,100 puan) tarafından

Gittim canım suyu normal ultrasona göre benimde 33 de geldi 6 gün içinde tamamen bitti 34 de doğum oldu ilk çocuğumda ondan korktum

(9,762 puan) tarafından

Evet ilkte olunca insan korkuyor ikincidede aynı şeyi yaşamaktan inşallah vaktinde doğar canım 💕 hayırla sağlıkla al kucagina inşallah 

(22,100 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤️ 

-Reklam-
+1 oy
(2,797 puan) tarafından

Su ciş gibi gelmez bir balon patlamış yada bir kova su devrilmiş gibi olur sakin ol panik yapma duamlarımdasın (nur)

(22,100 puan) tarafından

Buda öyle oldu çişim falan yoktu birde akmaya başladı tutmaya çalışıyorum ama yine durmadı geldi bacaklarıma doğru aktı Allah razı olsun ❤️ 

(2,797 puan) tarafından

Foş.  diye boşalır suyun gelirse korkma....dua ve esen kal❣️

(22,100 puan) tarafından

Canım kizimda da suyum geldi ama hiç öyle olmuyor herkeste farklı olabilir az azz gelip bitti kızımda 

+1 oy
(4,325 puan) tarafından

Cok şükür canım sıkıntı yokmuş. İnşallah sağ salim dogurursun su olsaydı çok üzülürdüm 😔

(22,100 puan) tarafından

Sumu idrar mı alttan bakınca karar verilecek canım alttan bakmadı bugün cuma günü bakalım dedi hala korkuyorum 

+1 oy
(1,767 puan) tarafından

Turnusol kağıdıyla anlaşılıyo canım kirtasiyedede var medikalde amnisure testi var ama pahalıydı doktor istese isterdi zaten ama bana özelde bile turnusol kağıdı verimislerdi intenetten bak nasıl olması gerekiyo rengi diye onu bı dene 

+1 oy
(26,044 puan) tarafından

Nurcum bende enfeksiyon vardi senin gibi kac kez korkup muayeneye gittim ben son haftalarda ozellikle. Enfeksiyondan dolayi oluyo 

(22,100 puan) tarafından

Enfeksiyon yok canım baktı bende enfeksiyon diye düşünüyordum 

+1 oy
(651 puan) tarafından

Tutamıyorsan suyun gelmiş acile git hemen kaç haftaliksin 

(22,100 puan) tarafından

28 canım gittim 

(651 puan) tarafından

Sonradan okudum canım aynı senin haftanda ikinci çocuğumda başıma geldi hiç bir şekilde tutamadım bna su değil dediler eve geldim ama eminim suydu 35 haftalık doğurdum ben sonra 

(22,100 puan) tarafından

Kızımda bende öyle oldum 33 de sızmaya başlamış idrarla gitmiş 34de doğurdum bende o haftaları görsem hiç endişe etmem bu haftalardan korkuyorum ama

(651 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah canım vaktinde doğur ❤️❤️

(22,100 puan) tarafından

Amin inşallah canım ❤️ 

+1 oy
(2,784 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım postunu yeni gördüm.su şeffaf ve kokusuz oluyor.ama sen yinede dikkat et fazla gezme üstünde uzan birde sürekli

(22,100 puan) tarafından

Dr da öyle dedi canım cuma günü yine gitcem 

+1 oy
(3,417 puan) tarafından

Geçmiş olsun Nurcum dikkat et idrardir o muhtemelen korkma . Umarım zamanında dogururuz

(22,100 puan) tarafından

İdrar değildi bence öyle olsa kontrol edebilirdim diye düşünüyorum ama neydi niye geldi bilmiyorum enfeksiyon yok vajinal kaşıntı vardı mantar olabilir dedi fitil ve krem verdi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 561 göst.
0 oy
5 cevap 184 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 504 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 987 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Asenat (704 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,170 soru

24,121,132 cevap

333,474 kullanıcı

...