+2 oy
1,136 göst.
Diğer kategorisinde (20,932 puan) tarafından

Kızlar az önce kızıma su iciriyordum bir anda çiş gibi geldi akiyor ama kontrol edemiyorum tutamıyorum idrar mi sumu anlamadım benim daha önce hiç suyum gelmedi başına gelen bana nasıl bişey tarif edebilir mi ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum idrarsa lütfen yardımcı olun ona göre hareket edeyim bende 

48 Cevaplar

+1 oy
(1,274 puan) tarafından

Ayy inşallah değildir canım daha erken 🥺 Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 🙏

(20,932 puan) tarafından

Ay inşallah korkmuştum baya ama içimi rahatlattılar sagolsunlar Dr da aradım korkma o su değildir dedi idrar yolu enfeksiyonum var sanırım bir kaç gündür kaşıntı idrarda yanma vardı kontrol de baktiririm diye ihmal ediyordum ondan olabilir dedi 

-Reklam-
+1 oy
(726 puan) tarafından

Zaten şuyu tutamazsın cnm idrarıni tutarsin

(20,932 puan) tarafından

Aynen ondan kokrtum bende

(726 puan) tarafından

Sen bir doktora git bence şu patlama durumu olunca bebek enfeksiyon kapma durumu oluyor 

(20,932 puan) tarafından

Biliyorum canım ilk gebeliğimde o şekilde gelişti 

(726 puan) tarafından

Allah korusun evde felan doğurma canım korkutmak istemem ama suyun geldiyse git eminsen kendi kendine aktiysa su

+1 oy
(1,444 puan) tarafından

Evet suyun geliyor yat kıpırdamadan eşini arayın hastaneye gidin haraket ettikçe su artar

(20,932 puan) tarafından

Hastaneye gittim idrar temiz su ultrasona göre normal alttan muayene etcekti sonra cuma günü gel cuma günü edelim dedi cumaya kadar su gelmezse aktif su gelişide izlenmezse problem yok dedi fitil magnezyum Krem falan verdi

+1 oy
(17,449 puan) tarafından

Hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama acilen git doktora haftan küçük daha🤲🏻🥺

(20,932 puan) tarafından

Gittim canım 

+1 oy
(406 puan) tarafından

Tutamadiysan şudur büyük ihtimalle yada akıntı azsa

+1 oy
(1,028 puan) tarafından

Benim suyum geldiyinde fazla gelmisti bacaklarimin arasindan akmisti.Amma az azda gele bilir haberin olmaz suyun azalir hastaneye git haftan daha cok erken

+1 oy
(1,826 puan) tarafından

Sen yine de tedbir amaçlı doktora git en azından için rahat eder enfeksiyonun varsa baskı olduğu için idrarını da tutamiyorsun bende aynı şeyi kızım da yaşadım suyum geldi zannettim gittim çok da baskı vardi idrar dediler enfeksiyonun var demişlerdi 

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

Canım benim az da olsa muhakkak ki doktoruna görün aynısı bende de oldu doktor beni eve göndermedi yatırdı çünkü çocuk kuruda kalınca enfeksiyon kapıyormuş yani çok tehlikeliymiş o yüzden hemen doktoruna git öyle su bir anda çok gelmez yani bazen sızıntı yapar az bir şey de olsa benimki avuç içi kadar gelmişti doktoruna görün muhakkak

+1 oy
(2,634 puan) tarafından

Benmde ikinci gebelikte ilk su bardağı kadr geldi idrar sandım neyse 2 saat kadr sonra tekrar geldi ben hep altına kaciriyorum dedim gece baktım yok geliyor ama az az hep bez değiştirdim sabah direk gittim bebeğin suyu bitmek uzereymis niye gelmedin demişlerdi zatn yolda sancım vardı nst bağlandım sancı çıkınca yatis yapıldı öyle doğurdum. 

Sende takip et geldiği gibi yine hemn git

+1 oy
(3,456 puan) tarafından

Tutamıyorsan su olma ihtimali çok yüksek canım. Hastaneye git beklemeden bizi de bilgilendir. İnşallah suyun değildir. Haftan çok erken

+1 oy
(212 puan) tarafından

Benim kızımda gece sabaha karşı az ara ara var ya da yok arası sancım vardı. Tuvalete gittim geri yattım Allah'ım o ne a böyle işler gibi su geliyor dedim hayatta olmaz kalktım tuvalete gittim oturdum akıyor eşimi çağırdım hastaneye gittik suymus doğuma aldılar tutamazsın kendisi akar idrarı tutarsin

+1 oy
(437 puan) tarafından

İnşallah idrarırını tutamamışsındır ya haftan daha çok küçükmüş

Hiç bekleme acile git yinede zamanında sağlıkla gelsin inşallah

+1 oy
(15,105 puan) tarafından

Canım su akar dümdüz akar yani. Kokusuz ve renskizdir. İkisinde de suyumu üstüm ıslanınca fark ettim. Acile git hemen

(15,105 puan) tarafından

Nur gittin mi

+1 oy
(3,759 puan) tarafından

Ne yaptın canım. Bizi haberdar et. Allah yardimciniz olsun

+1 oy
(6,690 puan) tarafından

Hafif renkli ise idrar yolu enfeksiyonundan dolayı tuvaletini kaçırmış olabilirsin çünkü gebelikte idrar tutmak zor geldiği bile anlaşılmıyor ama çok fazla ise rengi beyaz yada hafif sarıysa o zaman suyun olabilir kendini yorma uzan kısa zamanda doktora git çok geçmiş olsun vaktinde gelsin inşallah bebeğin yine haber verirsin buraya yaz muhakkak

+1 oy
(146 puan) tarafından

Tutamıypsan acilen doktora git cnm bende kızımda suyum gelmişti musluktan su nasıl akar durmaz benim de öyle gelmişti kaç haftalıksın allah korusun bebek susuz kalır bu sefer 

+1 oy
(343 puan) tarafından

Suyun gelmis bende idrar sanmistim baya tuvalette durmustum.gece 3 de annemi aradım doğumun baslamis demişti 33 haftada sakin kal hastaneye git cnm bebek içinde iki kat elbise al 

+1 oy
(769 puan) tarafından

2 ay önce benim de suyum geldi önce tuvalet sandım tuvalete gittim fakat hiçbir şey gelmedi sonra ayağa doğrulduğunda bacaklarımdan aşağı bir şey aktı ve tutmaya çalıştığım halde hala daha aktı Sonra durdu 5-10 dakika sonra bir daha aktı Hastaneye gittiğimde neredeyse bebeğin suyu bitmek üzereydi o kadar çok atmadı hepsini toplasan bir su bardağı ama bebeğin suyu bitmek üzereymiş neredeyse

+1 oy
(1,152 puan) tarafından

Merak ettim haber et bizlere 😶😶😶

+1 oy
(1,263 puan) tarafından

İstemsiz ve tutamayacak şekılde geldiyse suyun gelmiştir. Miktarı az ama yıne de azalması iyi değil mutlaka hastaneye git. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 555 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 493 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 978 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Asenat (704 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,430 soru

24,098,907 cevap

332,266 kullanıcı

...