+1 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (126 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar selam, bugün 4. Gün oldu Saraçoğlu'nun maydanoz limon kürünü yapıyorum. Dün rastgele telefonla konuşurken bacağımda şişlik olduğunu farkettim ama bu şişlik sert değil acımıyor. Aslında ben kilolu bir kadınım yaani bacaklarım hem kalın hemde bazı yerleri kat kat olmuş bu görüntüden rahatsız olduğum için maydanoz limon kürüne başlamak istedim 4. Gün gayri ihtiyari farkettim bacağımda ki şişliği söylediğim gibi acımıyor, sertlik kızarıklık da yok ama korkmadım değil. Arkadaşıma gösterdim ödem bu dedi küre devam edersem geçermiş. Randevu aldım yarın Dr a gidicem ama sizce korkulacak bir şey mi 

2 Cevaplar

+1 oy
(126 puan) tarafından

Sağ diz kapağı altında ki yeri soruyorum kızlar 

-Reklam-
+1 oy
(9,081 puan) tarafından

bencede odem hatta lipödemli bacaga sahipsin sanirim yani orantisiz yag birikimi fazlaca. ozellikle bacaklarda. sıktirinca bacagini topcuk topcuk attan yaglar gozukur 

(126 puan) tarafından

Evet aynı öyle oluyor sıkınca. Şu görüntüden kurtulmak için birşeyler yapayım dedim. Sizce yürüyüş Spor egzersiz fayda eder mi yada Yeşilçay 

(9,081 puan) tarafından

lipödem cok cok cok zor bi hastalik  tedavisi evet sıkı bi diyetle lenf masajlari egimli guruyis yokus yukari yuruyuslerle azalir ama tami tamina gecip normal

sekle gelmesi icin vazer lipo gerekio. gerci seninki asiri fazla degil . bazilarinda dehset fazla oluo oyle diyetle sporla erimesi sekle girmesi imkansiz olanlarda vazer lipo gerekio. seninki diyet spor masaj ile baya gecer bence

(126 puan) tarafından

Ay korktum ya bir an. Bizim hepimiz de baya var bu annemin az ama kız kardeşlerimin benden kötü. İnanın selülittir diye hiç böyle bir şey aklıma gelmedi ama çok teşekkür ederim ben en iyisi şimdiden dikkat edeyim 🙏🙏🌹

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 462 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.
24 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mdemr (599 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur.23 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 620 göst.
3 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mardinlii (696 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,540 soru

24,060,046 cevap

330,110 kullanıcı

...