+1 oy
640 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,162 puan) tarafından

Sohbet amacli soruyorum: Eşinizin sizden once nişanlanip ayrıldiğini duysanız ya da bir şekilde öğrenseniz, tepkiniz ne olurdu ?
Bilmiyor gibi mi davranırdiniz, hesap mı sorarsınız, yoksa umursamaz mıydınız güveniniz kırılır mıydı ona karşı?

28 Cevaplar

+6 oy
(1,567 puan) tarafından

Güvenim kırılır yerle bir olur bunu ondan değil başkasından duyarsam ayrı bir sinirlenirim 

(2,162 puan) tarafından

Haklısınız güveni sarsılabilir insanin

-Reklam-
+2 oy
(3,308 puan) tarafından

Benden öncesi asla umrumda olmaz. Eşim nişanlanmamış hiç ama çok fazla çapkınmış. Sonuçta benden öncesi. Ne o bana sordu geçmişimi ne de ben ona 

(83 puan) tarafından

İşte sende kurcalama diye sana sormamış 😀 ama madem öğrendin sormam lazim 

(2,162 puan) tarafından

Gecmis geçmişte kalmalı bazen haklisiniz 

(1,499 puan) tarafından

Casperya peki huri melek miydin hahahjsjsjdjd

(9,083 puan) tarafından

yok malesef degildim  bi tik iblislik bi tik seytanlik vardi yani ne yalan soylim👹👹👹👿👺😈

(83 puan) tarafından

😃 😃 😃 hiç kimse masum değildir 😃 canım sana bunu söyleyenin de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası bunu da bil yani. Belki eşin erkeklik gururuna yediremeyecegi bişey yaşamıştır o günleri kendine yaşanmamış sayiyordur belki aldatılmıştır yani herşey olabilir ama bence tatlı dille bir dürt senin içinde de soru işareti kalmamış olur böyle bişey duydum benden öncesi beni ilgilendirmez ama yinede senden duymak isterdim neden benden sakladın diye gir öğren anlatirsa da bir öpücük kondurursun tamaaaam bu kadar 😊

+2 oy
(4,344 puan) tarafından

Güvenim kırılmaz kavga filan da etmem. Ama benden niye sakladığını sorarım. 

(2,162 puan) tarafından

Senden önceydi gerek yoktu açmaya derse düşünceniz ne olurdu 

(4,344 puan) tarafından

Oturupta ilişkini anlat demiyoruz benden niye saklıyorsun derim. Çok da üstüne gitmem ama.

(2,162 puan) tarafından

Yeni geçmişte kalmış can sıkmaya gerek olmazdi

+2 oy
(2,496 puan) tarafından

Haberim yoksa hesap sorardım önemli bence bu tarz şeyler neden saklama gereği duydu 

(2,162 puan) tarafından

Sizden öncesi çokta önemli değil açmak dese mesela 

(2,496 puan) tarafından

Valla sevgili vs önemli değil ama nişanlanması önemli neden bırakıldı sorun neydi bna nıye söylemedi mesela

+2 oy
(83 puan) tarafından

Benim eşimde benden önce nişanlanmış ama bana kendisi söyledi tabiki de. Kendisinin söylemesi lazımdı başkasından duyduysan sormaya hakkın var tabiki olabilir yani böyle şeyler senden sonrası önemli sonuçta 

(2,162 puan) tarafından

Bencede haklısınız 

+2 oy
(9,083 puan) tarafından

niye soylemedin ki derdim nasio kismet bunisler sonucta. 

(2,162 puan) tarafından

Aynen öyle 

+1 oy
(3,352 puan) tarafından

Sorardım sanirim.

(2,162 puan) tarafından

Yani o an ki ruh haline bağlı 

(3,352 puan) tarafından

Virsey yaşanmış gizlenirse sebebini merak ederdim niye bitti diyede sormak isterdim cevap vermek istemezse cokta ustelemezdim..benden öncesine takılan biri değilim ben

(2,162 puan) tarafından

Ben de sizin gibi düşünüyorum 

+1 oy
(17,160 puan) tarafından

Evlenmeden önce gizlediyse  kızardım niye sakladın diye. Önceden söylenmesi gerekir. Sevgililkler değil ama nişan, söz vs saklanmamali.

(2,162 puan) tarafından

Doğru niye saklasın normal bir durum diye düşünülür sonuçta 

+1 oy
(290 puan) tarafından

Sevgili flört değil nisanlilik ciddi bir adım saklanilmasini uygun görmem ben artık niyet ararım altında 

(2,162 puan) tarafından

Doğru bir sebebi mutlaka vardir

+1 oy
(11,517 puan) tarafından

Yani bunu neden başkasından duyuyorum ki tamam geçmiş gitmiş ama sonuçta bir nişan yaşamış en azından bana diyebilirdi. Hani sevgili durumu olsa takmam sormamda nişan bence söylenmeli 

(2,162 puan) tarafından

Doğru gizlenmis olması üzer

+1 oy
(110 puan) tarafından

Benden önceyse ve silinmişse geçmişi kurcalayıp elime ne geçicek? 

(2,162 puan) tarafından

Bişey geçmez kurcalamamak en iyisi

(110 puan) tarafından

Tabikide

0 oy
(4,749 puan) tarafından

yani bunu evlenmeden önce söylemesi gerekir, neden saklıyor? 

insanlık hali bu nişanlanır, ayrılır, evlenir ayrılır. ama neden gizleniyor? 

(2,162 puan) tarafından

Onu bilemem artık gizleyen olursa sorulması lazım 

0 oy
(1,824 puan) tarafından

Eşim benden önce olan sevgilisi bana anlatmıştı başkasından duyma benden duy diye ama anlatmamis olsa da benim için sorun olmazdı sonuçta olmuş geçmiş bitmiş olabilir yani

(2,162 puan) tarafından

Yani geçmiş gitmiş hatirlatmaya gerek yok olurdu doğru 

0 oy
(3,455 puan) tarafından

Evlenmeden önce kendisinden duymak isterim tabi ki öyle bişeyi. Tamam geçmiş geçmişte kalmış sorun yok ama gizliyormuş gibi şeyler ne gerek var yani. İlla her detayını anlat denmez ama böyle bir durum vardı olmadı bitti gitti. Bunu da bilmek evleneceği kadının hakkıdır tabi

(2,162 puan) tarafından

Tabi hakkı ama bizler her detayı öğrenmek isteriz yinede 😅

(3,455 puan) tarafından

Ben istemem. Sormadım da. Genel hatlarıyla bilsem yeterli. Gereksiz yere kafamı meşgul eder al sana psikolojik yük😂 

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Tabii ki benden önceki önemli değil benden sonraki önemli ama ondan değildir başkasından duysaydım sinirlenirdim

(2,162 puan) tarafından

Kendi kendinize bir şekilde öğrenmiş olsanız peki

(1,697 puan) tarafından

Yani bunun için illaki birinin boş bogazlik yapması lazım ki öğreneyim kavga etmem tavur almam ama bana neden söylemediğini önemsiz bir detayda olsa neden sakladığını sorardım elbette sitem ederdimki buda en doğal hakkım ordan burdan yada kazayla.degil ondan duymak isterim ki birbirimize güvenimiz kırılmasın 

(2,162 puan) tarafından

Aynen öyle doğru düşünce 

(1,697 puan) tarafından

Erkekler kendilerine gelnce önemsiz detay olarak görüyorlar ama kadınlar yapsa kızarlar 

(2,162 puan) tarafından

çok doğru dediniz

0 oy
(2,606 puan) tarafından

Eşimin sevgilisi olduğu ailesinin vermediği onlara inat benle 1 haftada nişanlandığını sonra evlendiğini öğrendim kız akraba komşuları da oluyor bunu düğünden sonra zmnla öğrendim ona olan güvenim kırıldı halada düşünürüm gönlü var mı onda diye

(2,162 puan) tarafından

Severek evlenmediniz mi ? Hâlâ unutmuş falan olsa anlarsınız diye düşünüyorum 

(2,606 puan) tarafından

Yok görücü usulü evlendik severek olsa onunla işi olmazdı😁😁

İlk zmnlar tartisinca bana keşke onunla evlenseydim demişti çok zoruma gitmişti kız şuan nişanlı ama ne kadr olsada unutmamiştir sonuçta ilk ve çocukluk aşkı hepde karşılaşıyorlar mübarek kaynana da anlatır ne olsa bitse unutmasina izin vermez

(1,697 puan) tarafından

Ne kadar ayıp bir laf ya insan karısına onu dermi 

0 oy
(23,609 puan) tarafından

Her şey yaşamış olabilir yaşadığı ilişkileri bana anlatmak zorunda değil aynı ortama denk gelmediğimiz müddetçe ama nişan evlilik vs yapılıp saklanmış ise çok ciddi sorun bilmezden gelebilene helal olsun ben gelemem benim için güven problemi ve evliliği sarsıcı bir gelişme olur bu biz de eşşek başı değiliz burda baştan böyle böyle oldu anlaşamadık ayrıldık diyebilecek yüreği olmalı 

(2,162 puan) tarafından

Yani ama çok da büyük bir sorun değil gibi bakış açısı tabi 

(23,609 puan) tarafından

Benim için öyle nişanlanmış olması değil saklamış olması ve yalan söylemesi dediğiniz gibi bakış açısı benim için ilişki güven temeli üzerine kurulu 

0 oy
(53,954 puan) tarafından

kizardim ilk tsnistigimda soylese sorun olmazda niye sakladin diye sitem ederdim

(2,162 puan) tarafından

Doğru haklısınız 

0 oy
(466 puan) tarafından

Bana önceden  söylediyse sorun yok zaten onu öyle kabul ederek evlenmişim ama benden gizlediyse ailecek gizledilerse ve sonradan başkasından ogrendiysem bunun altında bir iş vardır diye düşünürüm kuşkulanirim ayrıca çok üzülür ve alınırim benden sakladığı için. 

(2,162 puan) tarafından

Hani karsidaki hiç nişanlanmadiysa( kız için diyorum) kendini kötü hissetmiş olabilir bilmiyorum 

(466 puan) tarafından

Bunun alakası yok ben de evlenmeden önce başkasıyla sozlendim olmadı ayrildik. daha sonra eşimle anlaştık evliliğe karar verdik ama eşimle sevgili olduğumuz dönemde anlattım daha önceki söz durumumu.

eğer bunu saklasaydim sıkıntı olurdu ama kafam çok rahat şekilde yalansız dolandiz başladık. çok şükür 10 yılı devirdik bile. Doğruları açıkça söylediğim için eşim hiç sorun etmedi daha önce eşimin böyle ciddi bir ilişkisi olmadığı halde.  Yani bunun kızı erkegi olmadan birinin daha önce ilişkisi olsun olmasın fark etmez çiftler doğru zamanda her şeyi bir birilerine açıkça söylerse sıkıntı olmaz ha eğer birinden biri bu durumu kabullenemezse bu iş zaten başlamadan bitmiş olur. 

0 oy
(1,993 puan) tarafından

eşim 5 yıllık kankam beni de çağırırdı nişanına 😂 

(2,162 puan) tarafından

Ayy sizin ciddiye dönme aşk itirafı kısmını merak ettim 😅😅

(1,993 puan) tarafından

Benim bir köpeğim var onu veterinere götürmüştüm  eşimle işte o zaman kankamdı 😂. Bu ben seni kapıda bekleyeyim dedi iyi dedim bekle beni bırakıp gitmiş basketbol oynamaya ben de küstüm buna her yerden engelledim 3 gün falan küs kaldık . Bizim ortak arkadaşımız var onun vesilesiyle buluşmuş olduk 3 günün sonunda ama eşimin orda  olduğun  bilmiyordum . Benden özür falan diledi baya normal de hiç öyle biri değil umursamazsın biri insanlara karşı biri gider biri gelir kafasında . Sonra senden hoşlanıyorum demeye başladı ben de saçmalama diyordum çünkü ihtimal vermezdim hani eşim nerede sabah orada akşam bir adamdı .  1.5 ay böyle gitti en son o bir kafede şeflik yapıyordu personel eksiği varmış beni çağırdı rica etti  akşam iş çıkışı evlerimiz çok yakındı aynı mahallenin gençleriydik. Beni evime bıraktı bırakırken yine hoşlanıyorum deneyelim demeye başladı zaten çalışmaktan ayaklarıma kara sular inmiş akşama kadar he dedim zaten 1 hafta sonra ayrılırsın aklın başına gelir seni çekemeyeceğim dedim 😂 1 hafta dedim aylar geçti yıl geçti evlendik 😂 ne olduysa benim ona küstüğüm 3 günde olmuş duygularının farkına varmış falan ulan dedim 3 günde ne yaşadın 😂 arkadaşlarım arasında en son evleneceğim insan bile değildi yani sana öyle söyleyeyim kader 😅

(2,162 puan) tarafından

Yaaa çok güzel ama 😊 sizin için o ana kadar gerçekten kanka miydi peki 🤭

(1,993 puan) tarafından

Benim için sevgili olduktan sonra bile kankam gibiydi saçma geliyordu bulunduğum durum elini bile tutmadım yani hani arkadaşken nasılsak öyle davrandım bir süre hatta uzun bir süre ama işte öyle olmuyormuş 😅

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,717 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,185 göst.
0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler