Camiye vercek olan varmı aylık 2bin sabah 9 öğlen 1bucuga kadar geçen sene kreşe gitti bu sene altından kalkamicaz kardeşide olucak çünkü .
Bizim burda bin lira dediler galiba sizin neresi cnm bnde kızımı göndermek istiyorm inşallah gidecek . Şehir farkı mi var acaba yer Diyarbakır
Sakaryaliyiz bizde
Niye normal bir anaokulu tercih etmiyorsunuz. Genelde aidatlar daha az oluyor. Camininkinin süresi çok kısa bence.
Anaokulunda 8l 12arasi dedi
Benim kizimin geçen seneki okulu 7.30 - 12.30 arası sabahçi. 12.30 - 17.30 arası öğleciydi. Sizinki 1 saat daha kısaymış.
Ben kendim de 4 6 yaş da görev aldım. Bu sene oğlumu da verdim çok memnun kaldım tavsiye ederim. Sene başında bin liraydı ikinci dönemden sonra bin beşyüz yaptılar.
Önemli olan saati değil de devlet anaokuluna gönderseniz bu sene özel kreş yerine camiye yazın 3 aylık tatilde de gidebilir oğlum iki haftada 3 dua öğrendi harfleri öğrendi esre ötrelere geçti.
Diyanetin 4 6 yaş kuran kursundsn bahsediyorsun sanırım. Oğlum geçen yıl gitti. Bu yıl da gidecek inşallah
Bizimki geçen yıl 2100 TL idi. Bu yıl kaç TL olur bilmiyorum
Evet insallh sabah 9 öğlen 1bucuga kadar yetermi acaba tam gün 9dan 6ya kadar istemedim
Çalışmıyorsan bence yeterli. Bize yetiyordu. Çalışsam mecbur tam gün sevmek gerekiyor.
Kızım yaz dönemine gidiyor 4 6 yaş kuran kursuna yaz dönemi için 2bin ödedik ama kış dönemine aylık 2bin 4 ay gidecek onda da tavsiye edebilirim faydası var evet biraz pahalıya denk geliyor anaokulundan ama şimdi öğrenmeleri daha güzel ve çocuğun da istekli olması lazım
Neden o kadar para veriyorsun mi 2 milyar aylık verilir mi İstanbul da yaşıyorum en bilindik semtin deyim Fatih'te . Orda bile sabah 9 öğlen 3 en kadar sadece kayıt parası 400 TL aldılar o kadar çok da güzel ilgileniyorlar her gün bir etkinlik yapıyorlar çok memnunum bana çok çok fazla geldi hem saati de az gitmesine gelmesine değmiyor
istanbul güngörende aylık 2 bin tl istediler . sizin orası baya uygunmuş
Burda okulun içinde sınıfta yapıyorlar dersleri çünkü canım
İstanbuldayim.diyanet 4-6 yaş 3 bin TL istedi.
Normal okulların anaokulu 3 bin kayıtta bağış+aylıkbin tl
Cnm nerde oturuyorsun sen
Sakaryaliyim
1,473,611 soru
24,127,312 cevap
333,809 kullanıcı