0 oy
920 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (720 puan) tarafından

Sağlık ocağındaki doktor eşime çok kuyruk sallıyor kadın bildiğin arsız yani benim yanımda bie çekinmiyor bu kadından sonra hep boşanma lafı duyar oldum yarın yine çocuğun aşısı var yani başıma gelecekleri az cok tahmin ediyorum bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ?? Size cok saçma gelebilir ama 2 cocugun varsa bişeyleri 2 kere düşünmen gerekiyor maalesef ...

26 Cevaplar

0 oy
(22,837 puan) tarafından

Sana Bir soru? Madem öyle neden ısrarla o doktora gidiyorsunuz? 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Aile hekimini değiştir e nabızdan

0 oy
(1,276 puan) tarafından

Eşin Brad Pitt mi ? Ya da ünlü bir doktor da bilmiyor muyuz? Kadın iyi niyetli merhaba falan dediyse kocanız kendi kendine gelin güvey olduysa bunda kadının suçu ne ? İnsanlarla iyi ilişkiler kurması gereken bir meslek kadın napsin senin kocanı Allah'ım bazıları hastalık derecesinde kendini bişey sanıyor.

(426 puan) tarafından

Hiç sorma bu koca bunlarda var sanki 

(1,276 puan) tarafından

Doktor bunları adam sayıp yüzlerine bakmasa bu seferde bizimle ilgilenmedi burnu havada falan derlerdi.

0 oy
(30,106 puan) tarafından

Kuyruk sallayana degil kuyruga bakana once bak onlemini al 

Kuyruk sallayan hep sallar  sen elindekini bir sorgula bak bakalim niye bakiyor  bosanma konusu aciyor  

0 oy
(267 puan) tarafından

Doktorun başka işimi yok o kadar mı düştü boşa ki kocana sulaniyor rabbim akıl İhsan eylesin 

0 oy
(426 puan) tarafından

Doktorunda daha işi gücü yoktu zaten 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 960 göst.
22 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 349 göst.
20 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 590 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 827 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceyda. 13 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,962 soru

24,066,160 cevap

330,377 kullanıcı

...