0 oy
930 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (720 puan) tarafından

Sağlık ocağındaki doktor eşime çok kuyruk sallıyor kadın bildiğin arsız yani benim yanımda bie çekinmiyor bu kadından sonra hep boşanma lafı duyar oldum yarın yine çocuğun aşısı var yani başıma gelecekleri az cok tahmin ediyorum bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ?? Size cok saçma gelebilir ama 2 cocugun varsa bişeyleri 2 kere düşünmen gerekiyor maalesef ...

26 Cevaplar

+14 oy
(15,038 puan) tarafından

Kadın kuyruk sallıyor da boşanma lafını eşin ediyor sonuçta burada suçlu eşin. Her kuyruk sallayana gidiyorsa ipini uzun tutmuş olabilirsin o etmeden boşanma lafını sen et donuna kadar da alacağını söyle 

(30,108 puan) tarafından
+1

10 trilyon 😅😅yani yazmadan edemiycem ama esin dunyanin en zenginlerinden birimi sana o kadar versin  

(106 puan) tarafından
+2

Benim koca bana 10 trilyon versin aldatmadan boşarım (mizah)

(352 puan) tarafından
+1

Yorumlar efsane hocam 😁😁

(4,202 puan) tarafından

Kahkaha attım özür dilerim. Şimdi de o moda oldu. Karşıda ki yapıyor hep eşler melek. Vallahi adamın içinde yoksa herhangi bir kadın çıplak bile gezse adam dönüp bakmaz. Evet kadınlarda da arsızlık olmuş ama bu 2 taraflı bir durum. Kendi kuzenim aşık olarak evlendiği eşiyle(eşi de akrabam)16 yıllık evliliğini bitirdi geçenlerde. 3 çocuk var. Yanına aldığı kadın iş yerine yani çalışanı nişanlıydi nisanıni atıp kuzenimle oldu. Üstelik akrabama demiş ki ben söyledim kocana bosanmazsan seninle olmam diye o yüzden seni bosadi. Yani burada tek adi kadın degil ikisi de.

(15,038 puan) tarafından

Olay şu ki bize söz veren evlilik akdine imza atan eşlerimiz burada hesabı önce eşe sormamız lazım ele melek eve şeytan adamlarınızı ay karşı tarafın sağı solu oynadı da aklı kaydı diye aklamanın manası yok. Sizde şüphe dahi uyandırsa sorun olmalı aldatmış üste bir de sizi tekrar boşanma ile tehdit etmiş bir tipi Kadın oynak şeklinde aklamayın. 

-Reklam-
+3 oy
(941 puan) tarafından

Her kuyruk sallayana bakan bi kocan varsa sorun onda bacım böylesini 7 kapı ardına koyup kilit vursan yapacağı varsa yine yapar , namus ahlak olmadıktan sonra herkese gider herkese de bakar o adam , ya boşanıp kurtulacaksan yada kabul edip susucaksın kimseyi suçlamayacaksın 

+1 oy
(4,235 puan) tarafından

Eşinden yüz buluyor demek ki. Eşinle gitme sağlık ocağına diyeceğim ama senin eşinde o potansiyel varsa gittiği başka yerde de yapar. Ahlak yoksunluğu bu . Bir de diyeceğim doktor eşini ne yapsın. Çok mu yakışıklı yada ultra zengin filan mı? Görür görmez vuruldu. 

+1 oy
(163,356 puan) tarafından

1 Dr neden öyle sarkıntılık yapsinki eşini diğer erkeklerden ayıran özellik nedir neden senin eşine kuyruk sallasin

(210 puan) tarafından

Eşi belki de yakisiklidir ve doktor ondan etkilenmistir ve doktorda evli adamla bile olacak karakter vardir

(163,356 puan) tarafından

Yakışıklılık görecelidir sana yakışıklı gelen bana tipsiz gelir üstelik karşıdaki bı Dr ve yıllarca tıp fakultesi okumuş meslek sahibi iyide bir maaşı olan kariyer sahibi bı insan kendini Dr yerine koy neden onun kocası Türkiye'deki sağlık sistemi belli 1 Dr düşen hasta sayisida belli ornegin 200 hastası olan bir Dr neden evli adama kuyruk sallasin 

(4,452 puan) tarafından
+1

Güven 1 kere sarsıldı mı her şey gözüne batar insanın. daha önce de sarsılmış. 

bu yüzden doktor "beyefendi bu ilaçları kullanın yoksa iyileşemezsin" bile dese gülerek asılıyor gibi gelir insana. 

şahsen ben de asıldığını düşünmüyorum, adam karaktersiz çünkü. kocasına da toz konduramayam başkasında arar suçu.

ha kadın bu kadar kötüyse değiştir aile hekimini bitti gitti👌🏻

+1 oy
(2,117 puan) tarafından

Kuyruğunu sallayan çok sen eşine çeki düzen ver 

+1 oy
(9,546 puan) tarafından

Tatlım geçende herkes beni kıskanıyor diyordun ya kuruntulu yada kendini beğenmiş olma ihtimalin yüksek dünya sen ve kocandan ibaret değil sanmıyorumda eğer Dr sarkıyorsa kocan sınır koysun gitmesin sen götür yada odaya girmesin bin tane çözümü var 

(720 puan) tarafından

Ya siz uzayda falan mı yasıyorsunuz ya da hep böyle kötüler beni mi buluyor cidden anlamıyorum artık

(9,546 puan) tarafından

Sen kötü niyetle bakıyor olabilirmisin 

+1 oy
(5,731 puan) tarafından

Yani şimdi bisey diyeceğim de olmayacak. Doktor kadının senin eşinle ne işi olacak acaba yani az cok egitimi,bilgisi, seviyesi belli. Saglik ocağına çoluk çocuğuyla gelen adamla ne işi olur kadının ya,bence sen ve eşin doktorun tavırlarını yanlış anlıyorsunuz. 

Ayrıca eşin boşanmaya niyeti var da sen suçu başkalarına atıyor gibisin,az çok eşinin hamuru belli bacım. Bence çok beklenti içine görme eşinden. 

(720 puan) tarafından

Diploma insanları namuslu yapmıyor ne yazık ki.. Yanlısı anlayacak bi durum yok hersek ortada ve doktor da olsa kadının 2 tahtası eksik

(5,731 puan) tarafından

Ortada olan ne,az anlat da biz de bilelim. Kocanın elini mi tuttu,onu senin yanında yemeğe mi çağırdı,telefonla yazışmalarını mı yakaladın. Ne yani mesele 

+1 oy
(2,831 puan) tarafından

Değiştir bu kadar basit?????? Aile hekimi bir tane olmuyor her sağlık ocağında. Bir sürü var. Olmuyorsa sağlık ocağını değiştir?????  Yani bu kadar basit fikirler için niye çıkmaza olay sokuyorsunuz ki

Bunu da yapamiyosan Adana tasma tak. Ne seninki iflah olur, ne sen vazgecersin Kara sevdalı gibi tutulmuşsun adama

+1 oy
(3,122 puan) tarafından

Kocan gelmesin

+1 oy
(23,429 puan) tarafından

Ya benim kocam çok çirkin ya da sizinkiler Burak Özçivit Kıvanç Tatlıtuğ. İşi gücü yoktu da koskoca doktor senin kıçı kırık kocana bakacaktı bazılarının hayal dünyası çok geniş gibi geliyor 

(23,429 puan) tarafından

Niye böyle yorum yaptım kocan boşanma lafı ediyormuş demek oluyor ki burda kuyruğu düz durmayan senin kocan boşuna başkasına suç bulma 

+1 oy
(1,877 puan) tarafından

Kaç sene okumuş kadın senin eğitimsiz kocana kaldı galiba

(3,618 puan) tarafından

Okumuş öğretmen olmuş avukat olmuş doktor olmuş diye bakma bence olaya yapan her insan yapar . Burda ki hata kadın da kocasını ilkten aldattığı zaman affetmeyecekti 

(1,877 puan) tarafından

Valla ben olaylara öyle bakıyorum. Okumuş eğitimli bir kadın okumamış bilgisiz bir erkeğe bakmaz. Ki hanımefendinin az çok postlarindan kocasının ne olduğunu biliyoruz. 

+1 oy
(53,896 puan) tarafından

bazisinin kocasi nasil.bilmiyorum.benimki sadece bana yakisikli 

(15,038 puan) tarafından

Bu ben 🤣 yakışıklı ama bana kadar 

(53,896 puan) tarafından

yok yani görüyorum yok o elini okşadı bu asildi doktorda asilmaz yani sanmiyorum esinin gözü disarda 

0 oy
(2,845 puan) tarafından

Sizin eşiniz zaten sadık bir insan değil. Yani düşünüyorum koca doktor çocuklu, evli hastasına mi kalsın? Eşinizden kaynaklı bir durumdur. Burda da arsız ve utanmaz olan sadece kadın doktor değil, niye sadece kadını sucluyorsunuz? Eşinin telefonunu da takip etmek isteyen sizsiniz yani sorun sadece o kadında değil.

(720 puan) tarafından

Ya yılanın başı zaten eşim biliyorum ama doktor da masum değil emin ol 

(2,845 puan) tarafından

Bu adam düzelmez, siz ne yaparsanız yapın gider başkasını bulur. Ya kabul edeceksiniz ya ayrilacaksiniz başka çözümü yok.

(3,618 puan) tarafından

@Beyaz Gül sende masum değilsin bence ilk önce seni aldatmış adamı tekmeyi basacaktınnn hala yanında tutmayacaktın yine diyorum yine diyorum BİRİSİ 1 KERE ALDATIRSA HEEEEPPP ALDATIR !!

0 oy
(1,363 puan) tarafından

Kuyruk sallıyor derken belki kibar bu kadın herkese aynı ama eşin bunu üstüne alınmış olabilir boşanma falan demeye başladıysa sal.ak saçma düşünmesin yani kim 2 çocuklu evli adamı isterki bide doktor olmuş kadın etrafınrda hiçmi bekar doktor yok senden boyatıcekta nafaka vericek kendi kazandoğını yedircek kocana bana çok mantıklı gelmedi  

0 oy
(496 puan) tarafından

Eşindemi doktor 

(5,731 puan) tarafından

Haa tabi bide bu var? Maddi manevi seviyeleri aynı mı,ya da eşinin başka bi kadını cezbedecek kadar ne özelliği var mesela?

(2,831 puan) tarafından

Gecenki postta daha kocası para yok diye çocuğa aldığı araba mı oyuncak mi neyse onu haram olsun demişti. Ben hiç sanmıyorum ekonomik seviye açısından. Esini zorbalayan anlayışsız bir deyusunda manevi açıdan cezbedecegini de sanmıyorum. Kadın kafada kuruyor, saçmalık çünkü. Aşı olurken görmüyorsun dru. Ebe vuruyor. Drla hiç muhattap olmadan asi olup gidevilir. Hiç olmadı değiştirebilir yani. E nabız üzerinden bile kolayca değişiyor 

(496 puan) tarafından

Aynen öyle çok saçma bir doktor neden gelipte senin kocana sarkacak ki doktormu diye sormamın sebebi ise aynı seviyede olan insanlar sohbet edebilir seviyeli bir şekilde ama senin ne yedüğü belirsiz kocanı napcak kadın çokmu lazım neyine sarksın bence sen acil tedavi olmalısın birkaç postuna denk geldim soruyorsun cevap vermiyorsun yıkık bir evliliğe 2. Çocugu yapıyorsun üstüne kocanı takip etmeye çalışıyorsun seni istemeyen bir adamla daha fazla neyi zorluyorsun

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Dr niye senin vasıfsız kocana kuyruk sallasın ? Kendince kuruyor olabilir misin tek götür aşıya sende ayrıca aşıyı de değil hemşireler vuruyor Dr u görmüyorsun bile

0 oy
(1,576 puan) tarafından

Mesela ne yapiyor kadin? Ve esiniz yakisikli.hali vakti yerinde biri fln mi doktor kadinin kuyruk sallayacagi vs?

0 oy
(83 puan) tarafından

Kadın ne zaman istese birini bulur ama erkek bulamaz kuyruk sallayan elbet bulur birini burda önemli olan erkeğin sadıklığı nefsine hakim olabilmesi evli insanlar nasıl olur da dışarı da ki insanları görür anlamıyorum gözüne perde inmesi lazım bu erkek için de kadın içinde geçerli. Eşini elinde tutmaya çalıştıkça üstüne düştükçe daha çok uzaklaşır ipini salarsan ilgilenmezsen bu defa da sen ilgisiz bıraktın diye suçlarlar. Kısacası canım sen ne yaparsan yap bakmak isteyen bakacaktır gitmek isteyen gidecektir sen çocuklarınla ilgilen sağlık ocağında ki kadın olmasa başka biri olur nefsine hakim değilse heryerde olur. Aldırış etme biliyorum zor batta imkansız ama sessiz kal sesini çıkarınca kendilerini savunmaya geçiyorlar hatta kavga edip dışarıya atıyorlar kendilerini sanki huzur dışarıda var 

0 oy
(3,618 puan) tarafından

Daha önce de aldatmış birinden ne bekliyorsun kii senn ??? Dünden razı senin kocan da demekki sende çok pasiifff kalıyorsun ki doktorun yanında senden güç alıpp kocana yavşaklık yapabiliyor demekki bence ilk önce sen ne yapacağına karar ver ! Doktora laf edeceğine sen kendini düzelt bence seni zaten asker de aldatmış görmüşsün etmişsin bir de hala o adamı yanındasın bende erkek olsammmm ohhh zaten ben aldattım beni de affeti zaten rahatlığına kapılıp tekrar aldatırdım kusura bakma bütüüünnn hata sende o yüzü kocana sen vermişsin dert yanma bir de burda Allah aşkına 

0 oy
(955 puan) tarafından

Tamam kadin kuyruk saliyo ola bilirde burada olan mesleyin onemi yokki,marketde calisan biride kuyruk saliyor ola bilir,yoldan gecen biride.Onemli olan esin onlara karsilik veriyormu.Eyerki her kuyruk salayana gidecek biriyse salayan olmasada kendi bulur

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 963 göst.
22 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 350 göst.
20 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 591 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 830 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceyda. 13 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,562 soru

24,073,948 cevap

330,822 kullanıcı

...