0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

1 haftadır Bebelac Mamaya geçtik. Ondan önce SMA kullanıyordum bebeğime çok gaz yapıyordu ve kakasını 2-3 günde bir yapıyordu. Bebelac kullandığımdan beri günde 2-3 defa kakasını yapıyor acaba normal mi mama yaramış mıdır yoksa yaramadığı için mi kakasını yapıyor sizce bilen var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(30,609 puan) tarafından

Bebeğin kaç aylık ki bizde onu kullanıyoruz ama böyle bi durum yaşamadık 

(87 puan) tarafından
+1

1 buçuk aylık henüz 

(30,609 puan) tarafından

Belki yeni mamaya geçtiği için farklı olmuştur içerideki gazı attığı zaman daha çok yapmaya başlamış olabilir gazdan dolayı az yapıyolar çünkü 

(87 puan) tarafından

Yaa kıyamam inşallah ondandır. Çok yapıyor diyebilmek için 8-10 defa yapması lazımmış. Günde 2-3 kere yapması gerekiyormuş zaten aslında ama yine de yine mamaya geçince insan tedirgin oluyor

(30,609 puan) tarafından

Bizde de küçük aylarında yeni mamaya geçince değişik oluyordu bebelac a geçince rahatlamıştı ilk aptamil kullandık hep sonra gaz yaptı diye değiştirdik 

-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından

Kaka yapması pek beslenmesiyle ilgili degil sindirimiyle alakalı birşey. Bebeklerin sindirim sistemi daha yeni olduğu için değişkendir 10 günde 1 kez de, 1 günde 10 kezde kaka yapması normaldir. Smayo daha iyi sindirdigi için muhtemelen kakası daha aralıklı idi. Anne sütü gibi sindirilemeyen süt yağlari vs biriktikce kaka meydana gelir. Bu aydaki çocuk katı gıda almıyor çünkü. Muhtemelen bebelaci daha iyi sindiremiyor daha sık kaka yapıyor. Önemli olan cisli bez sayısı. Günlük 5-6 cisli bezi varsa doyuyor demektir bebeğiniz. Daha yarayisli olarak ben olsam sma kullanırdım ama bebek karar veriyor. Bebelac öneren doktor hiç gördün mü, ben hiç görmedim. Genelde sma, Golden goat, evolvia önerirler. Besin değeri ve gaz vsaçısından. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
0 oy
4 cevap 582 göst.
14 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 404 göst.
9 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde RuzgarAyaz (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 411 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu