+1 oy
550 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,626 puan) tarafından

Size sormak istiyorum aslında dertlesmeye çok ihtiyacım var en son evden Ramazan bayramında babamın mezarina gitmek için evden çıktım gezmek olarak yani o yüzden evde çok sıkılıyorum çocuklardan eşimden çok bunlaiyorum yani şuan düşünüyorum yıllarca evden çıkmasam ya sen evde bunalmiyormusun diyen kimse yok bı komşu tek var yaşlı benimde bebeğim olduğu için eşim hep evde olduğu için gidince rahat etmiyorum hep evde dura dura insanları rahatsız ediyomuşum gibi geliyor ve eşim asla anlayışlı bi insan değil bı yıldır bırak maddi anlamda manevi olarak ya gece yatıyoruz bugün yoruldun canım hakkını helal et asla demez kısacası ruhen çok yorgunum galiba başım ağrıyor düşünmekten 🥺🥺🥺

Hakkınızı helal edin vallahi tallahi kimse yok içimi dökeyim

15 Cevaplar

0 oy
(25 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canimm benim ☹️kapatma kendini bu kadar, sen kendini düşünmezsen eğer kimse seni düşünmez emin ol. Hiç kimseye karşı beklentini yüksek tutma bu eşin bile olsa çünkü sonradan üzülen sen olursun umduğunu bulamadın diye. Sen güçlü Bi kadınsın mutlu olmak için hiç kimseye ihtiyacın yok. Eğer eşin çıkmana gidip gelmene laf eden Bi insan değilse çık işini gücünü ne varsa kendin hallet minnet etme kimseye bu şekilde yapmaya başlayıp ve devam edersen yavaş yavaş açıldığını sende fark edeceksin. Kendini sev ve mutlu olmak için her yolu dene. Rabbim gözünün gördüğü hiç biseyden mahrum bırakmasın seni...

-Reklam-
+2 oy
(4,132 puan) tarafından

Senin kocan çalışmalı. Eğer çalışamaz durumda olsa engelli raporu verirlerdi. Engelli maaşı alırdı yada sen bakım parası filan. Kendine uygun bir iş bulmalı. Ama anladığım kadarıyla sende de suç var sürekli hasta hasta diye diye adamı tembelliğe alıştırmışsın. Bu dediğime kırılablirsin ama gerçek bu.

(1,626 puan) tarafından

Yok kırılmam ama öyle tembel bı insan değil yani Allah yukarda hastalıktan sonra böyle oldu şuan anju olması lazım babası kalpten öldü diye olmuyo mesela çok sikintili

(4,132 puan) tarafından

Anjiyo öyle sandığın kadar çok sıkıntılı büyük bir operasyon değil ki. Hadi by pass desen olabilir. 

(1,626 puan) tarafından

Oldu iki kere zaten biliyo gelse anlat ama 

+1 oy
(30,101 puan) tarafından

Bu delilik degil yanlizlik cok zor olur yani arada cik yani eve tikanip kalma

(1,626 puan) tarafından

Kapının önüne çıkıyorum 5 dk bebekle durmuyo gene gir iceri böyle boğazıma biri çöküyor sanki Allah şahit su zor donemler biter inş 

(30,101 puan) tarafından

Biter Allahin izniyle kapinin onune degilde bi avm ye markete parka cik yani degisiklik olsun kendi elinde hersey

+1 oy
(5,873 puan) tarafından

Hem ben sıkılıyorum hem kendim bu yüzden havalar ısınmaya başlayınca ilkbahar da iki üç saat parktaydik kızımla. Yakinda park olduğu halde farklılık olsun diye yarım saat yürüyüp başka parka gidiyorduk bazen hem market hem park yapıyorduk. Gidebileceğimiz yerler sınırlıydi ama biz sık sık çıkıp parka gidiyorduk 

(1,626 puan) tarafından

Park olsa belki gelen olur farklı inşan görmekte iyi gelebilir market sadece var onada haftada bir gidersem şükür 

(5,873 puan) tarafından

Park her yerde olmalı ya.. Bu kadar da olmaz

Maalesef ki ülkemde önem sırasında ilk sırada değiliz biz insanlar

+1 oy
(22,745 puan) tarafından

Bacım hangi koca çok yoruldun hakkını helal et der ki. Ben çevremde hiç görmedim duymadım. Varsa binde birdir yani. Bizimkiler de demiyorlar. Bunu kafaya takma boşuna. Ama kendine tabi ki kafa dinlemek için fırsatlar yaratmaya calis 

(1,626 puan) tarafından

Öyle yani düşünmez diye öyle dedim

(2,724 puan) tarafından

Cok gerçekçi  bir yorum

(22,745 puan) tarafından

Teşekkürler 😃

0 oy
(34 puan) tarafından

Niye delilik olsn ben biraz dursam ecde sıkılıp bunalıyorm. Kendin cıkabiliyırsan çık yürü hava al. İnsan kendi kıyöetini bilmezse hiç kimse bilmez ztn. Önemli olan sensin

(1,626 puan) tarafından

Bende böyle tavsiye veriyorum insanlara ama kendim yapamıyorum aşağıda caddeye yakın a101 market var sadece yakın başkada hiç bı yer yok kendi kendime çok acıyorum hicbi şey yapamıyorum ama

(34 puan) tarafından

Aslında her şey eşden geçiyor beraber yapsanız sana da cok iyi gelir. Rabbim kolaylaştırsın inşallah

(1,626 puan) tarafından

Amin amin amin

0 oy
(1,463 puan) tarafından

Nerde yasiyosun keske yakin olsaydik senle ben seni gezdirirdim

(1,626 puan) tarafından

Allah razı olsun kız geyvedeyim 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Ne kadar gezsen de eş evde olunca bir şey oluyor yani Seda Sayan'ın bir lafı var erkek dedign sabah çıkıp gidicek iş yapamam filan diye, bazen gerçekten bende böyle düşünüyorum tabikide izinde veya bazen, ihtiyaç olunca evde olup yardım etmeleri çok güzel ve normal ama ne. Biliyim daha çok ev kadının konfor alanı diye düşünüyorum çalışmayan için, gidecek veya kafa dagitacak veya meşgul olacak başka temel bir yer yok onun için, bence bundan da biraz ağır geliyor olabilir, okullar tatil çocuklar evde ondan da olabilir, eşinin durumu daha belli değil mi yarı zamanlı veya hafif bir işte filan çalışamıyor mu, sizde çocukların hepsini alıp parka gitseniz yanına çoğu şeyi alsan çocukları da toplasan ne biliyim 

(1,626 puan) tarafından

Ya hasta tamam ama psikolojik olarak yorma beni çocukların bütün yükü bende gor ya valla namazını kılar sana hakkımı asla helal etmiycem diyorum ama yok yani anlamıyor kaynanam sağ olsun çok ata erkil yetistirmis hiç düşünce yok

0 oy
(3,562 puan) tarafından

Sen kaç yaşındasın canımmm. Merak ettim 

(1,626 puan) tarafından

Yaşlıyım canım ben 37 olucam Ağustos'ta 

0 oy
(53,834 puan) tarafından

başlığı okuyunca evet delisin yazmak geldi icimden ☺️ yok mu yakinlarda park falan kendin cik bebeginle gez dolaş niye hep evdesin izin mi vermiyor esin 

(1,626 puan) tarafından

İzin vermez dışarı çıkınca bişey batıyo adama babamın mezari istanbulda okadar gitmek istiyorum ama gören yok

0 oy
(4,235 puan) tarafından

yorgun, bıkkın ve yalnız birisin sadece. bu delilik değil. ha devamı depresyona sokar. depresyon da delilik değildir 

(1,626 puan) tarafından

Allah iyi etsin içimi saol

0 oy
(4,738 puan) tarafından

Kız bu delilik değil şahsen ben deliyim kendimden biliyom bacım bu yalnızlık daha başı ilerde delireceksin heleki son evre var ya öyle bir şey ki his kalmayacak ne aile ye ne de eşe kimseye 

(1,626 puan) tarafından

His yokki zaten Dünya yansa babamdan sonra umrum değil tek amacım çocuklarımı sağlıkla büyüyüp ölmek 

(4,738 puan) tarafından

O zmana sende bendesin bacım zor ama işte çocuklarımız için duruyiz 

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Butun kadinlar yasiyo sanirim bunu ince ince cizgiler sadece hayatlar arasi farklar mesela bende 2 gundur cok sinirlarimdayim bunalimin yani uzerimde koca bi evin sorumluluğu es sorumlulugu 3 yas cocuk sorumlulugu hepsinin kendi icinde bi sorunu var cocuktan baslayim 8 ayliktan beri bitmek tukenmek bilmeyen kansizligiyla basim belada ihmal de etmiyorum doktor kontrolunde ve ilaclarini duzenli kullanmasina ramen duzelmiyo bi hastalaniyo zaten hastalik donemi demir takviyesi alamiyo ara vermek durumunda kaliyo degerler duzelmeden ara verildigi icin geri tepe taklak oluyo bi de allerjisi cikti yetmiyo 1 seneyi askin suredir istahsiz kilo alimi durdu 100 gr bile almiyo ustune ustluk her hali ters inat ne desem zirttini yapar yemedigim dayak kalmadi elinden her yerim morluk icinde ev desen karinca belasiyla ugradiyorum tezgahta cirit atiyolar bina ilaclamasi yapildi esim kendi ilacladi ama bitmiyolar bi yandan yonetici kendi kafasina gore surekli masraf cikariyo is hic bitmiyo zaten butun gun don dolas temizlik yap bitmiyo esim desen kendince destek olmaya çalışıyor ama hic bi is beceremiyo makinaya bulasik dizemez sagi solu bi derleyip toplayamaz elinden ilk defa gecen gun tost yedim 4 senelik evliyim cocuga bak desem en son pes ediyo basedemiyorum diyo edemiyoda hersey bana bakiyo tek olumlu bisey olmuyo sicak bi taraftan komsularim oturuyolardir asagida da gidecek halim yok gecen yuzunu goren cennetlik diyolardi biri var eve gider geliriz 2 kez kadin cagirdi musait olamadim bi turlu is guc bitmiyo ki o bitse cocuk huysuz yani hepimizde var yapacak bisey yok 

(1,626 puan) tarafından

Çocuklarımızın canı sağ olsun diyim

Bide limon kes mutfaga bazı yerlere köy karinca gider çok denedim ben

0 oy
(23,181 puan) tarafından

Küçük çocuğun varsa hiç değilse parka gidiyor olmalısın bu senden öte çocuğunun ihtiyacı küçük diye sürekli evin içinde olmak zorunda değil ki 

(1,626 puan) tarafından

Küçüğüm 10 aylık şuan dışarıyı pek oda bilmez Park felan yok burda bı 5 dk yuruyosun market tek var 

(23,181 puan) tarafından

Bebek arabasina koyup çıkarıp dışarda hava aldirmak gerekiyor bence yürümüyor da olsa dışarda zaman geçirmeli temiz hava almalı dış dünyayı tanımalı 

(1,626 puan) tarafından

Çıkarıyorum öyle tabiki hiç olmadı yesilik bahçe konusabkonusa gezdiriyorum😊

0 oy
(386 puan) tarafından

Yalnız bırakılmış bunalmış bir insansın.bebeğini alıp çık dışarı insanlarla konuş sohbet et iyi olur.akşam vakitleri kapının önü prklara çıkmak iyi gelir.kafana göre insan olmasa da rahatlarsn.veya bir yere gidip çayını kahveni iç.yürüyüş yap o da iyi gelir.

(1,626 puan) tarafından

Bebekle yürüyorum arada burada Park felan yok ama iki üç ev tek var yaşlı çoğunlukla o yüzden yok sanırım saol

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 500 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 577 göst.
26 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Can bebek (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,186 göst.
29 Ekim 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,115 soru

24,053,979 cevap

329,821 kullanıcı

...