+2 oy
325 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (3,780 puan) tarafından

Güneş ismini çok severdim. Bide hayalimdi kızım olursa Güneş ismini vermek. Bak kaç sene önce niki Güneş yapmışım🥰 ha bide o zamanlar hiç çoçuğum bile yoktu. Çeşitli tedaviler falan derken biz tedavileride bıraktık en sonda. Sonra hamile kaldım. Gün gün gebelik uygulamasinda da bebek ismini Güneş yaptım. Bi öğrendik ki erkek😄 ismi Cesur oldu. 

şimdi şükür yine hamileyim.  Ve kız bu sefer🥰🥰🥰 Güneş olcak desim eşime de. Şimdi düşünüyorum. Ya oğlum gibi esmer olursa🫤🫤 ya da Güneş doğdu diye dalga geçerlerse😑

Sizce nasil bu isim. Bak kaç sene hayaliyle yaşamışım 

19 Cevaplar

+2 oy
(4,882 puan) tarafından

arkakdaşım güneşim doğdu diye paylaşım yaparak duyurmuştu doğumunu 😅

3 güneş tanıyorum biri kapkara 😂 olsun ruhu güneş açsın önemli olan bu

(3,780 puan) tarafından

Yaa demi ama☺️

(4,882 puan) tarafından

adıyla yaşasın şimdiden

bir cesura bir güneş şart😎

-Reklam-
+1 oy
(3,305 puan) tarafından

Seni hatırlıyorum içinden ne geliyorsa onu koy milleti düşünme hayalini gerceklestirmeye odaklan

(3,780 puan) tarafından

Ay İnsAllah. Az evel Aden postunu okuyunca kendimi de bi düşündüm😄😄

+1 oy
(23,034 puan) tarafından

Ne olacak ki. Çocuk esmer olsa ne olur. Benim tanıdığım Güneş de esmerdi. Hiç aklıma gelmedi esmer Güneş mi olur diye 

(3,780 puan) tarafından

☺️☺️☺️☺️

+1 oy
(1,792 puan) tarafından

İki arkadaşım var ikisininde kizlarinin adi gunes biri 10 yasinda biri 2 biri kapkara digeri sarisin ikiside güneş 😅

+1 oy
(117 puan) tarafından

Güneş ismi çok güzel 

Çok beğeniyrm

Tandğm bikac güneş kız çocuk lari var , çok akıllı uysal uyumlu 

+1 oy
(5,756 puan) tarafından

Belki hiç olmayacak ama bi kızım olursa adını Güneş ya da Yaz koyarım. Cok güzel ve anlamlı bence

(3,780 puan) tarafından

Olcak bak gör. Benim tutmayan aşılama, tüp bebek klomen tedavilerim var. Allah istese olur

(5,756 puan) tarafından

Yok kız, cok şükür bi çocuğumuz var. Ama biz ikincisini istemiyoruz. Allah isteyenlere bağışlasın,olanlara hayırlı uzun ömürler versin 

(3,780 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün

0 oy
(1,403 puan) tarafından

Kızımın ismi güneş duyan herkes imreniyor☺️

0 oy
(466 puan) tarafından

Güneşi ben de çok istemiştim ama eşim Ayla, ben Güneş isterken karasız kaldık bu arada annem kardeşlerim çevremde herkes Ayla olsun diyordu Güneşe sıcak bakmıyordu kimse. Ben direniyordum ki en sonunda eltim Ayla çok çirkin isim koyma dediğinden net olarak Ayla koyacağım dedim ve öyle yaptım😀 ikinci bir kız nasip olursa Güneş olmasını istiyorum hâlâ içinmde kaldı çünkü ☺️

0 oy
(53,980 puan) tarafından

diger postta yazmistim başkasına her isimle dalga geciliyor esim aydin oo gözün aydın kulağın burnun kasin heryerin aydin diye soyluyorum ☺️ liseden arkadasim var ismi Güneş kendisi esmer adi üstünde diyorum kalbindeki ismi koy sen baska isim icine sinmez

0 oy
(722 puan) tarafından

Ay instagramda sürekli dans eden Bi bebiş var ismi güneş öyle tatlı ki güneş ismini o sevdirdi bana bakarsın öyle bir kızın olur sağlıcakla gelsin 

0 oy
(2,552 puan) tarafından

Dalga geçmek isteyen kötü kalpli insanları ne yaparsan yap engelleyemezsin. Kızın gerçekten Güneş gibi sapsarı parıldasa bile dalga geçecek olan geçer. O yüzden bence koy bende çok severim Güneş ismini erkeğe de konulabilen bir isim aslında oğluna da koyabilirmişsin. Bende oğlum Gürsel kızım oldu Güneş olsun istedim hem uyumluydu da eşime begendiremedim. Yaren oldu minik kuşum annesinin Yaren'i 🥰🥰

0 oy
(2,189 puan) tarafından

Ben kışcıyım kışı mavi rengini severim isim olarak güzel ama ben çok sevmem klişe isimlerden güzel ama

0 oy
(1,283 puan) tarafından

Otobüs yolculuğu yaparken Güneş isimli erkek çocuk duymuştum çokta yakistirmjstim erkeklere de yakışır bence 

0 oy
(25,535 puan) tarafından

Bilemedim ay 🥰

0 oy
(14,518 puan) tarafından

Güzellik 🌸

Nasılsın 👋 

Güneş çok güzel bir isim. Sağlıkla sıhhatle kavşun inşallah 🙏 

0 oy
(4 puan) tarafından

Benim kızımın adida Güneş icinizden geçiyorsa hiç birşey düşünmeyin 

Ama şunu belirtmek isterim cok akılli uysal ve çok tembel oluyor gunes adı 🤣

0 oy
(1,951 puan) tarafından

Amcamın torunlari bı kız bı erkek kız Güneş erkek toprak isimleri çok güzel bence

0 oy
(1,629 puan) tarafından

Bence cok yayildi ya su an kime sorsam kizinin adı güneş ama cok icinize siniyorsa koyun elbet 

0 oy
(3,429 puan) tarafından

Ya o kadar ince ayrıntıya girme güneş ismini bende seviyorum arkadasimin kızından var hiçte dalga gecilmiyor

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,013 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pelin_38 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 1,605 göst.
0 oy
35 cevap 1,106 göst.
0 oy
10 cevap 461 göst.

Kategoriler

1,471,894 soru